Fantazya 2 vuotta + arvonta

lauantaina, marraskuuta 03, 2012

Ihanaakin ihanampaa lauantaita! ♥

Tänään on ihana päivä monestakin syystä. Ensinnäkin, Fantazya täytti tänään 2 vuotta :) En osannut kuvitellakaan, kuinka tärkeä tästä blogista tulisi minulle, kun aloitin tätä kirjoittamaan. Ajattelin vain tulevani tänne silloin tällöin rustailemaan tyttöjen juttuja, sellaisia hyvän tuulen juttuja tai jotain mieleni sopukoista. Nyt tästä on kuitenkin tullut mulle paikka, johon saatan purkaa välillä syntyjä syviä ja näitä ihania tyttöhömppiä. Kuinka ihania kommentteja olen teiltä saanut, olette olleet hengessä mukana monessakin jutussa ja se vuorovaikutus mitä teidän kanssanne käyn. Kiitos <3 Olette ihania! Teitä onkin siunaantunut tänne jo mahtava määrä. En ikinä osannutkaan kuvitella, että teitä voisi olla näinkin paljon. :) Kommenttinne ovat mulle huisin tärkeitä ja niitä on aina todella ihana saada!

Ja tänään on myös vihdoin aika arvonnan. Olen miettinyt tämän pitämistä jo sen tuhannen kertaa, mutta halusin ensi arvonnalle jonkun todella hyvän syyn. Alkuun mietin, etten malttaisi mitenkään odottaa blogin synttäreihin, mutta onneksi aika hurahtikin todella nopeasti. Koska te lukijani olette niin ihania, haluan ehdottomasti antaa teille jotain kivaa. Mielelläni antaisin teille jokaiselle jotain, mutta harmillisesti en ole lottovoittaja enkä muutenkaan mikään hirmu rikas. Haluan kuitenkin teille arpoa jotain kivaa, tai minun mielestäni kivaa, Fantazyan aiheisiin liittyvää.

PALKINTO
Ikea Pöytä Koreaksi-kirja
H&M meikkipussi
Rimmel persikkainen kynsilakka
Rimmel poskipuna
Rimmel turkoosi rajaus
Lumene huulikiilto
Oriflame ripsiväri

Mä pähkäilin pitkään, että mitä kivaa mä teille oikein laittaisin arvontaan. Lopulta niitä palkintoja vain alkoi ilmestymään eteeni ja kaikki nämä liittyvät erittäin hyvin minuun ja blogini sisältöön. Mä olen melkoinen kosmetiikkahirmu, kuten varmasti teille kaikille on jo tullut selväksi ja toiseksi, mä tykkään sisustamisesta ja ruoanlaitosta. Kaikki siis sellaista, mikä kuvastaa minua.


Koska meikkejä tulikin muutama, halusin että kaikki pysyvät turvallisesti kasassa, ostin niille pienen meikkipussin turvaksi. Kaikki meikit, jotka pussissa on, ovat sellaisia jotka omistan myös itse. Eli sellaisia, joita itsekin voin käyttää. En halua teille missään nimessä laittaa sellaisia tuotteita, joita en itsekään käyttäisi.





Tykästyin kesän Ikea reissulla löytämääni Pöytä Koreaksi-kirjaan niin paljon, että halusin arpoa teille samanlaisen. Kirjasta löytyy kivoja reseptejä, kauniita kattauksia, juttuja ja takaa vielä kortteja. Hieman sisustusta, ruoanlaittoa ja ystävän muistamista :) Juuri sellainen monipuolisen ihana :) Toivottavasti tekin tykkäätte näistä palkinnoista. :)

Arvonnan säännöt:

 1. Sinun tulee olla Fantazyan lukija julkisesti, eli kirjautunut lukija bloggerista. Tämän ensimmäisen arvonnan haluan kohdistaa vain ja ainoastaan virallisille lukijoilleni. Arvonnan aikana lukijaksi kirjautuneet tietenkin saavat myös osallistua.

2. Jätä kommenttia :) Haluaisin kuulla niin ruusuja kuin risujakin blogistani. Mikä on kivaa ja mikä ei niin kivaa? Mitä voisin parantaa? Ja ehdottomasti haluiaisin kuulla postaustoiveita. Mitä siis haluaisitte lukea Fantazyasta jatkossa?

3. Jätä toimiva sähköpostiosoitteesi, että pystyn ottamaan sinuun yhteyttä. :)

4. Mikäli en saa voittajaa kiinni viikon päästä arvonnan sulkeutumisesta, arvotaan palkinto uudestaan.

5. Arvonta sulkeutuu viikon päästä lauantaina 10.11.  klo: 12:00. Eli siihen mennessä kaikki oikein jätetyt kommentit lasketaan mukaan.

6. Arvonta suoritetaan vanhanaikaisin keinoin. Jokainen lukija saa tällä kertaa vain yhden arvan ja jokaisen nimi kirjoitetaan lappuun, laitetaan pussiin/kulhoon/johonkin, mistä sitten nostetaan voittajan nimi.


Näillä säännöillä mennään siis ensimmäinen arvonta ja voin teille sen verran vinkata, ettei tämä taida olla myöskään viimeinen. Arvonnat on niin ihania! Mä tykkään osallistua niihin, mutta vielä enemmän pitää niitä itse :)

HURJAN PALJON ONNEA ARVONTAAN JOKAISELLE TASAPUOLISESTI!

You Might Also Like

9 kommenttia

  1. Hirmuisesti onnea 2 vuotiaalle :) Ja onneksi aikoinani löysin sun blogin, muistaakseni jonkun toisen blogin kommenttiboxin kautta.

    Niin ja jatka ihan samaan malliin, sun blogia on kiva lukea. Oot jotenkin todella elämäniloinen ja välitön persoona :)

    VastaaPoista
  2. Onnea onnea! Löysin blogisi kun selailin muiden blogeja! :-) olet ihanan oloinen ihminen ja tykkään hurjasti blogistasi. Jonkin laista "haaveiden asukokoelma" postausta olisi kiva nähdä. Tai ylipäätään haaveita, unelma talo, unelma auto tms.

    juliajuksu@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Ensinnäkin onnea 2-vuotiaalle blogille! :)

    Blogisi kuuluu ehdottomasti suosikkiblogeihini ja luen jokaikisen postauksen, joten en lähtisi muuttamaan tätä millään lailla :) Ainut toive voisi olla että sisustusjuttuja olisi kiva lukea lisää!

    S-postiosoitteeni on: karkkiliina(at)hotmail.com

    Mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  4. Liityin heti tänään, kun etsin jotain blogia, joka täyttäisi nuortenlehtien huonouden tuottaman aukon elämässäni... Löysin sen täältä :) Tämä blogi on ihan paras! Itsekkin pidän blogia, mutta se ei ole kovin hieno koska siihen ei saa ladattua kuvia... :) pidän tästä blogista myös siksi, että vaikutat hiukan samantyyliseltä ihmiseltä kuin minä :D Alan seurata tätä blogia säännöllisesti! Nauratti vain se, että menen 2 ystäväni kanssa shoppailureissulle lauantaina, niin minun tuurillani voittaisin tietysti juuri silloin, mutten voisi vastata palkintoon ja se arvottaisiin jollekkin muulle :D :D :D Upeeta! Kiitos ihanasta blogista :)

    VastaaPoista
  5. Toivottavasti blogin kirjoittamiseen riittää intoa vielä pitkään :) tykkää lukea blogiasi, se käsittelee arkipäivä asioita mukavasti :) ja Taren kuulumiset kiinnostaa tietysti ;)

    VastaaPoista
  6. Onnea onnea blogille! On tää vaan aika ihana harrastus, mitähän sitä tekisi ilman. Ja voi miten ihanan palkinnon olet meille kasaillut, on kyllä niin sua ♥ Mulla ei mitään kummosia postaustoiveita ole, ihana lukea ihan vaan arkikuulumisia. Taino itseasiassa olen välillä kyllä mietiskellyt että isäntä vastaan emäntä -juttuja ei ole ollut aikoihin ;)

    VastaaPoista
  7. Oi ihanaa 2-vuotispäivää Fantazyalle. <3 Oon jo pitkän pitkän aikaa keikkunut lukijoissa, ja edelleen ilahdun joka kerta yhtä paljon, kun huomaan uuden postauksen tulleen. Pidän tästä sen arkipäiväisen tyylin vuoksi, ei mitään krumeluureja, vaan normiarkea. Rrrakastan sisustusjuttujasi, ja ehkä postaustoiveena voisi antaa kämppäpostauksia, reseptejä ym. :)

    ewelyn87@hotmail.fi

    VastaaPoista
  8. No mutta onneaonnea Fantazya ! <3 Ensinnäkin olet aivan ihana persoona ! Siulla on hauska tyyli kirjottaa, ei ole ollenkaan "rankkaa" lukea, vaikka olisi pitkiä postauksia. Täällä on kivasti kuvia. Postauksiin toivoisin asukuvia enemmän:)

    ipediu@gmail.com

    VastaaPoista
  9. hurjasti onne Fantazyalle! Löysin tämän blogin aivan äsken, ja selkeä ja miellyttävä ulkoasua, ihanat kuvat, hienot otsikot ja mielenpaivuvat tekstit saivat minut jäämään lukijaksi. :) Tyylisi kirjoittaaa on aivan upea, ja olet mahtava persoona. Risuja on vaikea keksiä. Toisaalta haluaisin postauksia useammin, mutta toisaalta en halua, että niiden taso laskisi. :)Lisää ehkä hieman sisustusjuttuja jos mahdollista, niin olisi kiva. Postausaiheita voisi olla ruokaohjeita, sellainen take a picture,(eli lukijat ehdottelevat kuvausaiheita, ja sinä kuvaat ja laitat blgiin), video postaus, sellainen postaus jossa esittelet tärkeimmät kosmetiikkatuotteesi ja ihonhoitotuotteesi ym. päivittäin käyttämäsi kosmetiikka ja ihonhoitotuotteet, päiväsi kuvina, arkimeikkisi, laukkusi sisältö, 100 asiaa sinusta, asuntopostaus.
    ruusa98@gmail.com

    VastaaPoista