Kasvohoitoon

perjantaina, marraskuuta 02, 2012

Mua vähän jännittää, mut ihan hyvällä tavalla kuitenkin. Mähän sain Niksulta syntymäpäivälahjaksi lahjakortin kauneushoitola Kitty Cattiin aromaterapiaan ja laittelinkin heille kyselyä, millainen aromaterapia hoito on. Aromaterapiasta mulle tuli kuitenkin ensimmäisenä mieleen voimakkaat tuoksut ja tällä 11 viikkoa kestäneellä päänsäryllä mä en uskalla olla kovin voimakkaitten tuoksujen ympäröimänä, vaikka tuoksuista muuten tykkäänkin kuin hullu puurosta. Tästä huolestuneena pistinkin heille kyselyä ja oikeassa olin. Heiltä tuli vastausta kyselyyn todella nopeasti, oliskohan ollut kolme tuntia viestin lähettämisestä, ja valitettavasti mulle ei suositeltu hoitoa. Mä maalailin jo mörköjä seinille, mutta heillä olikin mahdollista vaihtaa lahjakortti toiseen hoitoon :) Mä olin tästä niin iloinen. Ei siis muuta kuin tutkimaan heidän hoitoja ja valitsemaan sopivaa. Mietin kuumakivihierontaa ja manikyyriä, mutta sitten näin listassa melko tutun nimen, Hydra Facial. Sit olikin pähkäilyä, että mistä nimi oli tuttu? Mähän en siis ole koskaan, ikinä käynyt kauneushoitolassa, (Meli kyllä teki mulle ihanan rentouttavan kasvohoidon meillä ollessa ♥) joten mistä tuo voisi olla tuttu. Hetken mietittyäni pilkahti päästäni idealamppu palamaan ja tiesin mistä se oli tuttu:


Ihanainen Saarahan siitä oli kirjoittanut ja kehunut hoitoa hurjasti. Muistan jo tuolloin miettineeni varaavani ajan hoitoon, mutta kallis hinta sai mut kuitenkin vielä miettimään asiaa hetken. Vasta tuon postauksen metsästettyäni ja luettuani uudestaan, hoksasin näillä fiksuilla aivokoukeroillani sen, että kyseessähän on kaiken lisäks vielä sama hoitola :D Laittelinkin samantien kyselyä Kitty Cattiin uudelleen ja aikaa varaamaan. Mä en voi tässä vaiheessa muuta kuin kehua firman palveluita! Sähköposteihin on vastattu todella nopeasti ja palvelu on ollut ystävällistä. Näitä toimipisteitähän on niin Kampissa, Tapiolassa kuin Flamingossakin. Mä varasin ajan Flamingoon, kun sinne on hyvä ajella töistä suoraan. Mä kyselin vapaita aikoja hoitoon ja kerroin pääseväni töistä tulemaan aina arkisin kolmeksi paikanpäälle. Aikaa ehdotettiin samantien samalle viikolle torstaille tai perjantaille sekä seuraavaakin viikkoa, mikäli nämä nopeat ajat eivät olisikaan passanneet. Pakko sanoa, että olin yllättynyt siitä kuinka nopeasti hoitoon pääsee! Mä varasin sitten tämän perjantain ajan, kun ei töiden jälkeen ole hoppu mihinkään. Samalla voi sitten pyörähtää Jumbossa, siis ihan vaan pyörähtää ;)

Täältä löytyy vielä Kitty Catin sivuilta tarkempaa tekstiä hoidosta:



Mua nyt sitten tosiaan vähän jännittää, että mitä hoito saa aikaseksi tähän mun naamaan. Mä en uskalla toivoa vielä liikoja, sillä pettymys voi muuten olla kova. Mä aion ehdotomasti ottaa itselleni ennen ja jälkeen kuvat, mutta en varmasti uskalla laittaa niitä tänne esille! Niistä ennen kuvista tulis varmasti paha olo jokaiselle. Mutta samalla jännitän myös sitä, kun Kittyn sivuilla sanotaan, ettei hoitoa suositella psoriaatikoille. Mun psori on kylläkin onneksi todella pienellä alueella, vain kyynärpäissä ja ilmeisesti päänahassa, mutta kasvoilla aika pitkälti vaan näitä hemmetin finnejä. Pitää kyllä vielä varmistaa kosmetologilta, että saanko ottaa hoidon. Nyt mä sit vaan oottelen, et pääsen töistä :)

Tosi ihanaa, että on taas perjantai! Viikonloppu tuli taas ihan kuin sitä ei joskus tuliskaan :D ja mulla on kivaa tiedossa huomiselle :) Me ollaan menossa Niksun kanssa huomenna treffeille ;) Ihanaa, pääsee laittautumaan pitkästä aikaa oikein kunnolla. Vois kihartaa hiukset uudella puikolla, laittaa jotkut nätit vaatteet ja tehdä erikoisen tarkasti meikinkin :) Ei meillä mitään todella erikoista tekemistä ole, mutta yhteistä tekemistä kuitenkin ♥ Aikaa laittautumiseen ja vaatteideen valitsemiseen taitaa kyllä mennä koko päivä. :D

Ja hei, huomenna se on, huomenna vihdoin! Muistakaa lukijani olla kuulolla ♥ Aamusta heti tulossa postausta. Mä olen odottanut tätä päivää varmasti yhtä paljon kuin lapsi jouluaattoa :) Toivottavasti tekin tykkäätte edes pikkasen. Mulla syyhyää kädet jo päästä naputtelemaan tätä postausta :D

Huisin ihanaa perjantaita teille murmeleille ♥


p.s. Kuulinpas hetki sitten tällaisesta Hortonin Neuralgiasta/syndroomasta. Äiti oli kokonaan unohtanut mulle kertoa, vaikka hänelle oli tämä tauti diagnosoitu. Mun pitää ehkä keskustella neurologin kanssa tästä. Ainakin tämän luettuani, jotenkin tuntui kolahtavan itseeni.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Olisi kyllä niin ihanaa päästä kasvohoitoon. Jaz hierontaan! Kaikenlainen hemmottelu olisi kyllä kovin tervetullutta vaihtelua ;) Ja treffeillekin vielä, on sulla kiva viikonloppu tiedossa ;) Mitäs kivaa teitte?

    Mä olen itseasiassa joskus nähnyt jonkun dokumentinkin tms ohjelmapätkän tuosta hortonin syndroomasta, ei kuulosta yhtään kivalta ei :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kuule kertoa, että oli ihanaa olla kasvohoidossa. Tai eihän tuo niin pitkä hoito ollut, että olisin kovasti kerennyt nauttimaan. Serkkutytön kasvohoito oli paljon rentouttavampi. Pitäskin pitää tyttäjen ilta ja tehdä toisille hoitoja <3 Ja hierontaan olis kyllä ihanaa päästä. Onneks Niksun parhaan kaverin tyttöystävä on kouluttautunut hierojaks, et sitä vois koettaa kosiskella hieromaan :D Ja voin kertoa, et treffeillä oli ihanaa. Kerron tästä sit tarkemmin joku päivä :)

      Oli kyllä melkoinen järkytys lukea tuosta Hortonin syndroomasta. Löysin jopa bloginkin tästä ja kävin lukaisemassa. Kamalaa :( Sen kirjoittajalla oli kyllä varmasti vielä kamalampaa kuin mulla :( Tää on ihan kamala vaiva.

      Poista