Lumenesta Dermosiliin

keskiviikkona, marraskuuta 14, 2012

Hydra Facial kasvohoidosta on kohta jo kaks viikkoa aikaa ja tulokset pitäis tähän mennessä varmasti jo näkyä. Mä en oikein tiedä auttoiko vai pahensiko se mun naaman tilannetta. Jos ei muuta, niin kyllä se ainakin sai aikaan inhoja suuria valkopäitä kasvoihin, jotka olivat kipeitä ja herkästi poksahtavia. Kosmetologi kyllä kertoi, että näin voi tapahtua, kun iho alkaa puhdistaa itse itseään, eli epäpuhtauksia voi tulla alkuun enemmän. Mutta mitä jos niiden tuliminen vaan jatkuu ja jatkuu? Itsetunto romahti siitä olemattomasta vielä enemmän miinuksen puolelle, sillä kasvot ovat olleet mulle aina todella herkkä paikka. Mua on kiusattu finninaamani takia koulussa ja vaikka näin vanhempana tiedostan, etten todellakaan ole ainoa joka tämän kanssa taistelee, tuntuu musta silti ihan äärimmäisen pahalta. Ensinnäkin, mä olen jo 26-vuotias, iältäni ehkä aikuinen, mutta kasvot ovat edelleen teini-iässä. Muuten mä kyllä tykkäsin kasvohoidosta, mutta mä en ole siis oikein varma tästä lopputuloksesta. Pitäiskö vielä odottaa ja katsella...?

Kasvopesuaine rintamalla ollaan siirryttykin sit uuteen tuotesarjaan. Lumenet loppui tai oikeasti kasvopesuaine loppui, vettä jäi jäljelle, joten Dermosilin Fresh Balance pääsi käyttöön. Tämä on siis epäpuhtaalle iholle suunnattu sarja. No mutta Lumenen Matt Touch, ihan jees, ei yllättänyt, jotenkin tylsä. Ensinnäkin pesuaine kuivatti mun kasvoja ihan järkyttävän paljon. Se kiristelevä tunne pesun jälkeen oli todella inhottava ja mulla oikein hilseili kasvot. Kasvoveden jälkeen tilanne kyllä hieman rauhottui ja pystyin kiristelemättä jopa hymyilemään, mutta kasvot tarvitsi ihan ehdottomasti lisää kosteutusta. Käytin sekalaisesti eri kasvorasvoja, koetin tyhjennellä niitä puoliksi tyhjiä puteleita.


Ensimmäinen iso miinus tulee tuosta puhdistusgeelin tuubista. Mulla kesti tuo tuubi varmasti normaalia lyhemmän aikaa, sillä tuubista lörähti aina ainakin puolet ellei enemmänkin liikaa tavaraa ja yritäppä saada sitä enää takaisin tuonne tuubiin. Puolet siis varmasti meni ihan hukkaan vaikka kuinka yritin annostella varovasti. Ensin tuli aina liian vähän ja sitten jo lörähti. Vähän sama homma kasvovevdenkin kanssa. Mä sain humpsautettua sitäkin aina välillä vähän liikaa ja vanulappu valui nestettä. Tässä kohtaa toki olisin voinut olla itse tarkempi, mutta aamun pökerryksissä ja illan väsymyksissä ei aina ensimmäisenä tule mieleen, että ota varovasti. Jos tuotetta joskus ostan tarjouksesta lisää, niin se pääsee käyttöön vain harvakseltaan. Tai mieluummin ainakin kesälle, kun iho on paljon rasvaisempi. Tää mun naama on kyllä sellainen taistelutanner. Ilmojen kylmeneminen aiheuttaa kaameeta kuivumista, mutta silti pukkaa finnejä. Hei c´moon. Ongelmaksi tämän pintakuivan ihon kanssa tulee sitten ihonalaiset finnit. Voin kertoa, et ne vasta inhoja on. Niitä kun ei puristamallakaan saa tyhjäksi ja välillä ihan kaameen kipeitä. Ja kyllä, puristelen vaikkei sitä suositella. Mä en vaan voi kestää näitä ja jotain on tehtävä. Tietysti kädet aina puhtaat ja sen jälkeen aina puhdistus. Olen kyllä niin kateellinen teille siloposkille. Mutta siis joo, Lumene menettelee, ei mikään lemppari kuitenkaan.

Mä olen vakavasti jo harkinnut taas lääkkeitä tähän naamaan (olen siis syönyt teininä kuurin), mutta päätin, että ensin hoidetaan pikkasen vakavammat asiat alta pois kuin naaman kunto. Eli enää viikko neurologin tapaamiseen. Särky paikallaan edelleen. Ainiin, taas tuli mieleen, että ne D-vitskut ja sinkit on edelleen ostamatta. Yks parempi pää tarvittais tänne!

Edelleen siis kaipaan teiltä hyväksi havaittuja vinkkejä finnien tappamiseen, mutta tehän olette kaikki ihania siloposkia, ettette edes taida niistä tietää :) Jos tästä nyt jotain positiivista pitäis yrittää repiä, niin ainakin saan testailla eri tuotteiden tehoavaisuuksia :D

You Might Also Like

12 kommenttia

  1. Saman ongelman kanssa myöskin olen taistellut jo vuosia.. Nyt näytti jo jonkun aikaa kasvot ihan ihmisen kasvoilta, mutta eikö jo taas eilen naamaan tupsahti 4 uutta kipeää ja isoa finniä.. :(

    E-pillerit sentään onneksi on hiukan tasoittaneet siitä pahimmasta aknesta pois, mutta silti noita vaan tulee ja tulee.. Ei kai tähän muu auta kuin ikä.. eli katsotaan tilannetta taas uudelleen kymmenen vuoden päästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä :( Tää on kyllä niin kurja vaiva! Mulle kanssa alkujaan kouluterkkari määräs e-pillerit pahaan akneen ja sen jälkeen tilanne vähän rauhoittuikin. Mä kans oon ajatellut, että tähän auttaa ikä, mut sit kun olen kuullut juttuja, että ensin kärsitty nuoruusiän akne ja sit vielä saanut muutaman vuoden päästä aikuisiän aknen. Kauhulla odotellessa :O
      Pidetään peukkuja, että katoaisivat kokonaan :)

      Poista
  2. Kurjaa ettei toimivaa tököttiä löydy. Saara juuri kirjoitti siitä luontaistuotekaupoista saatavasta himalajansuola, joka auttaisi finneihin, toimiskohan se sulla? Olen kyllä kans kuullu että kasvohoidon jälkeen se iho ensin innostuu kukkimaan lisää mutta rauhoittuu sitten, ainakin jos hoito on ollut omalle iholle sopiva. Mutta kuinkahan usein kasvohoidoissakin pitäisi käydä että saisi kunnon tuloksia aikaan..se se vasta halpaa lystiä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Testailu jatkukoon toimivan tökötin toivossa.
      Joo, mä luinkin sen Saaran postauksen ja kävin miettimään sen hankintaa. Voihan se olla, että se jeesais. Muistaakseni meillä tuollainen suolasaippua onkin lapsuudessani ollut, kun äiti käytti sitä psoriin, kuulemma auttaa siihenkin. Eli mulle olis siinä kaks kärpästä yhdellä iskulla. Pitää siis hankkia :D
      Mitä juttenkin sen kosmetologin kanssa silloin kasvohoidossa, niin kerran kuussa saa maksimissaan käydä tuossa Hydra Facialissa ja mulle suositteli sitä. Tosin mä en kyllä ole valmis laittamaan joka kuukaus satasta siihen hoitoon...ainakaan näiden tulosten perusteella. Ei siis halpaa todellakaan.

      Poista
    2. Niimpä, minäkään en raaski kasvohoitoihin mennä vaikka tekisi ihan hyvää mullekin. Tuli mieleen, kun ystäväni on kärsinyt iho-ongelmista ja hänelle kosmetologi pitkään toitotti että pitää käyttää oikealle ihotyypille tarkoitettuja tuotteita (plus päälle syväpuhdistava naamio kahdesti viikossa ja kuorinta kerran), mutta hän aina vaan käytti niitä vääriä, niin viimein kun vaihtoi oikeisiin niin on kyllä ollut apua. Että onhan sulla varmasti oikean tyypin aineet? Ystäväni siirtyi käyttämään biothermin tuotteita, ja niihin olen itsekin siirtymässä. Vaikuttaa ainakin näin alkuun oikein hyviltä tuotteilta, harmi vaan että ovat vanhoja reilusti kalliimpia :S Pitäis pääsät laivalle kosmetiikkaostoksille :D

      Poista
    3. Voihan toki olla, että mä käytän ihan vääriä tuotteita ihooni, mutta luulen, että nää on oikean tyyppisiä. Luulo ei kyllä ole tiedot väärti. Biothermiä pitäisi kyllä kokeilla sitten minunkin tai ainakin käydä ihoanalyysissä, että saisin tietää tarkan ihonlaadun. Kuulemma laivallakin on hinnat kallistuneet ihan hirmuisesti. Mähän en kyllä siitä tiedä mitään, kun en ole käynyt kun viimeksi lapsena :D

      Poista
  3. No minä en ihan siloposki ole. ;) Arpia löytyy edesmenneestä aknesta..
    Uudet pesuaineet ja rasvatkin aiheuttaa noita reaktioita!
    Löysin uuden suosikin finnien nujertamiseen. Teepuuöljy! Laitan täsmähoitona näpylle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ja pyh, mitä sut silloin näin, niin sulla mitää arpia ole! Nih ♥
      Joo, olen huomannut myös tuon, että välillä uudet aineetkin aiheuttaa vastareaktioita.
      Voih, mulla taitaa olla todella sitkeitä nää finnit. Mullahan on kans se TBS teepuuöljy puteli, mutta eipä sekään oikein tunnut tehoavan. Mulla taitaa siis olla todella "vastustuskykyiset" näpyt :( Muuten se kyllä on ihana tuote.

      Poista
  4. Täällä yksi, joka kärsii samoista ongelmista kuin sinä! Joten älä huoli, et ole yksin :D Minulla autto se, että käytän kahta eri puhdistusainetta ja rasvaa kasvoihin. Minulla kun nuo finnit tulee aina leukaan ja otsaan. Posket taas ovat pintakuivat. Näin ollen kun pesen ja hoidan alueita eri tuotteilla ovat kasvot parantuneet huomattavasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi että, eika sullakin :( Tää on kyllä ihan pyllyvaiva!
      Mulla kans posket kuivuu pahiten ja finnejä suurimmaksi osaksi leuan ja suun ympärillä. Mitä aineita sä käytät? Mitä siis olet havainnut hyviksi? :)

      Poista
  5. Minä olen ainakin pitänyt tuosta Dermosilin Fresh Balancen puhdistugeelistä, siitä on tullut oikein minun luottotuote! Toivottavasti se sopii myös sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo puhdistusgeeli on tuntunut hyvältä ainakin nyt mitä olen käyttänyt. Pienet kuorivat minirakeet on kyllä näppyläiselle iholle ihan ehdottomati. Katsotaan nyt, kun saan vähän pidempää käyttöä :)

      Poista