Oriflame ja Coastal Scents

torstaina, marraskuuta 01, 2012

Mä meinasin ensin postata nää Oriflamen tuotteet jo pari päivää sitten, mutta kun olin sunnuntai iltana näpyttänyt meikeistä tilauksen pretty.fihin, ajattelin mieluummiin säästää teitä ja pistää molemmat samaan postaukseen. Mä tiiän, ettette te kaikki ole yhtä kosmetiikkafriikkejä kuin minä, mutta mun on suorastaan pakko kirjoittaa näistä. Mähän tulisin hulluksi, jos en saisi päästää ilmoille näitä meikkijuttuja päästäni, kun Niksukaan ei niitä oikein tykkää kuunnella, yllärikö? Silloinkin kun näistä höpötän veikkaan, että jutut menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Toisaalta, niin tapahtuu välillä myös mulle, kun kuuntelen hänen juttuja autoista, moottoreista tai muuten vaan liian miehekkäistä jutuista. Mä ehkä vaan toivon, että teitä edes pikkasen kiinnostaa ja jaksatte edes silmäillä näitä ;D

No mut sit näihin mun aarteisiin. Oriflame on ollut mulle tuttu nimi jo nuoresta saakka, mutten ikinä ollut kuitenkaan kokeillut sen tuotteita. Muistaakseni kummitätinikin on pitänyt tällaisia kutsuja tai ainakin muistelen hänen pöydällään nähneen hurjan arsenaalin Oriflamen tuotteita. Mutta kuitenkin niiden suoramyynti tuli mulle joskus vanhempana yllätyksenä. Mä olen aika onnistuneesti tässäkin jutussa ihan ummikko ja meinasin häkeltyä totaalisesti, kun lopulta pääsin vähän lähemmin tutustumaan näihin. Messuilla, jossa olin esittelemässä PartyLiten tuotteita, oli viereisessä pisteessä Oriflame ja siinä päivän mittaan tuli kuitenkin juteltua muidenkin esittelijöiden kanssa. Virhe! Ostin paikan päältä jo ne jalkahoito tarvikkeet, jotka olenkin esitellyt ja lopulta kotona pistin tilausta menemään. Ihmettelen vieläkin, miten onnistuin pitämään tuotesaldon noin pienenä. Voitte vaan kuvitella, että mulla ehkä tekee mieli tilata pikkasen lisääkin... Toistaiseksi pidän näppini erossa, uskoo ken pystyy :D

ORIFLAME ripsiväri 5,90€
huulivoide 5,90€
pinkki huulipuna 7,90€
koralli huulipuna 5,90€
huulikiilto 8,90€
eyeliner 2,90€

Mä olin aika pihalla, että mitä mä uskaltaisin edes lähteä sieltä tilailemaan. Tai siis ylipäänsä mulle tulee kaiken kosmetiikan kohdalla sellainen epäilys, mutta lopulta kuitenkin menen ja ostan. Mä päätin lähteä apajille melko perus tuotteilla ja halvoilla sellaisilla. Ripsiväri, kaks huulipunaa, huulivoide, huulikiilto ja nestemäinen rajaus. Aika varmoilla valinnoilla, voisko sanoa. Ensinnäkin, mun huulipuna varastot on tosi olemattomat, joten sitä olen tässä koettanut kartuttaa, ripsareiden kokeilu kiinnostaa aina samoin kivan huulivoiteen löytäminen.


Odotin punien olevan paljon pigmenttisimpiä, mutta toistaalta tällaiselle huonolle huulipunakäyttäjälle noi on sopivan värjääviä. Rajaus harmittavasti olikin paljon laimeampi sininen kuin kuvat antoivat ymmärtää. Hintahan oli ihan naurettavan pieni, mutta sen sähäkän sinisen linerin etsintä jatkuu. Muuten pikku kokeilulla olen tyytyväinen noihin tuotteisiin. Ei siis muuta kuin vain rankkaa käyttöä vai miten se oli?

Mä käyn aika tasaisin väliajoin tutkailemassa kaikenlaisia meikkisivustoja ja ihan vahingossa päädyin sunnuntaina pretty.fin sivuille. Joko satuin paikalle tosi hyvään aikaan tai sitten huonoon, miten sen nyt ottaa. Tosi paljon Coastal Scentsin meikkejä oli -40% alennuksella. Sit alkoi entten tenttenit, että mitkä paletit mä tilaisin kotiin.

PRETTY.FI Coastal Scents Winterberry 12,45€ Forever Natural 10,90€

Valinnan vaikeus oli suuri. Mä olisin halunnut kaikki ne tarjouksessa olleet paletit. Näissä paleteissa on vielä se ihana juttu, että paikkoja voi vaihdella kuten Inglotin paleteissakin. Ja ne muutamat värit, mistä värejä kokeilin, voin kertoa, että ovat pigmenttisiä! Pure love sanoisinko :)


Winterberry värit on koottu nimenomaan talvisista marjoista ja mun mielestä nuo sävyt onkin ihanan talvisia. Tai ainakin mulle tulee noita sävyjä katsellessa mieleen pakkasen puremat posket, laskettelurinteet, kylmä ilma. :D


Forever Natural paletissa olikin värinapit tuolleen erikseen, kun Winterberryssä ne olivat jo valmiina laitettuna. Harmillisesti yksi napeista oli saanut vähän osumaa ja puuttuu pieni pala kulmasta. Väriä on kuitenkin varmasti aivan riittämiin. Sitten vain lajittelin johonkin järjestykseen tuohon palettiin.


Aivan mahtavia sävyjä! Just sellaisia mitä mä käytän muutenkin aika paljon, paitsi nuo siniset. En malta mitenkään odottaa, että pääsen näillä taiteilemaan :) Ja se, mitä ehdottomasti haluan näistä sanoa on se, että nuo paletit ovat järkyttävän laadukkaan tuntuisia! Mä olen kuitenkin hiplaillut ja omistanut meikkejä jonkin verran, että tiedän jo vähän mitä kaipaan paletilta ja nyt voin sanoa, että tässä on niin hyvän tuntuinen et oksat pois. Mä suosittelen siis ihan ehdottomasti, mikäli etsitte hyvää palettia.

EDIT: Ja hei, käväisin juuri prettyn sivuilla ja Coastal Scents ale jatkuu vielä : http://www.pretty.fi/coastal-scents-special.html Suosittelen ehdottomasti käydä katsomassa, josko löytyy jotain kivaa teillekin. :)

Mutta tällaisia juttuja taas kosmetiikkahirmulta :) Nyt mä taidan mennä syömään omatekemiä lihapullia pottumuussilla, nam :)

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. CS 88 paletti löytyy, mutta muuten olen hamstrannut niiden siveltimiä ihan hulluna. Aitoa luonnonkarvaa halvalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluisin kans sen CS:n 88 paletit, tällä hetkellä mulla on kaks Nellyltä tilattua. Ihan mielenkiinnolla haluisin tietää, onko pigmettisyydessä kovinkin eroa. Ja CS:n siveltimet on hyviä! Multahan löytyy se halpis setti ja olen ollut älyttömän tyytyväinen! :) Ootko sä tilannut ihan ulkomailta niitä?

      Poista
  2. Mihin sä saat mahtumaan kaikki sun meikit ? :D

    Mullakin olis kyllä käyttöä kunnon luomiväripaletille, kiitos vinkistä siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiäkkö, ne vie oikeastaan tosi vähän tilaa ja olen vasta viimeaikoina käynyt kunnolla näitä hamstraamaan. Mä voisinkin esitellä oikeesti joku päivä, kuinka vähän mulla niitä loppupeleissä on :D Mä vaan odotan sitä vessaremontia niin paljon, että saisin vihdoin ja viimein nää mun arteet ihanasti säilytettyä.

      Ole hyvä vaan. Pistin hetki sitten vielä suoran linkin aleihin, vielä siellä on niitä jäljellä. Eikä todellakaan ole pahanhintaisi laadukkaista luomiväreistä. Kannattaa ostaa, jos vaan tarttee :)

      Poista
  3. Ihanan värisiä luomivärejä! Klikkasin jo sivut auki, saa nähä lähteekö mitään tilaukseen. Ainakin yksi niiin mun värinen paletti näytti olevan tarjouksessa.. Hitsi vaan kun just ostin ne inglotin luomivärit. Onks nää niihin verrattuna parempia vai huonompia?
    Myöskin tuo oriflamen koralli huulipuna (kirjotin eka huulimuna :D :D ) näyttää kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin! Mun mielestä nää on Inglotin väreihin verrattessa yhtä hyviä. Nyt en vaan ole kerennyt sutimaan silmille vielä, mutta mitä sormille swatchatessa niin WOW! Pigmettiä on ihan tajuttomasti ja todella laadukkaita värejä! Itse henk. koht aion tulevaisuudessa ostaa näitä vielä lisääkin, ihan huippu hyviä! Pitäähän nyt luomivärejä olla, eli pistä tilaukseen vaan :) Sullahan oli siinä Inglotissa niin neutraaleja, et pistä nyt vaan tilaukseen vähän "villimpiäkin" värejä ;)

      HUULIMUNA xD xD Aamun naurut! Ei jumpe miten hyvä :D Tää jää niin mun päähän pyörimään :D Mä taidan nauraa tälle vielä illallakin ;D Mut joo, tuo korallinen on mustakin kiva :)

      Poista
  4. Hitsiläinen, tajusin et se "niin mun" väripaletti on justiinsa tuo winterberry. Onks ne kaikki värit kuin hileisiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki värit on joo shimmerisiä. Mä itse henk. koht. tykkään niistä enemmän, koska ne antaa niin paljon enemmän anteeksi entä matta värit ja on paljon helpompi häivyttää. Osta nyt vaan, eihän se ole edes kallis noilla alennuksilla :) Nyt kun sanoit, niin mulle tuleekin noista paletin sävyistä sinä mieleen :D

      Poista
    2. Oon jotenkin enemmän tykästynyt noihin mattoihin, mut ehkä voisi kokeeksi ostaa vähän kimallettakin ;) Onhan tuo paljon edullisempi kuin inglotin paletit, vaikka siis inglotin on toki isompia mutta mulle välttis tarvi niin isoja nappeja ollakaan kun melko niukasti käyttelen..

      Poista
    3. :D Suosittelen kyllä kokeilemaan noita shimmerisiäkin :) Ja noi ei ole mitkään ihan älypienet napit. 2,5cm on napin halkaisija ja tuotetta on siinä aika hyvin. Ja tuon pigmenttisyyden takiakin sitä ei tarvitse sutia ihan törkeää määrääkään siitä. Uskoisin siis noiden olevan riittoisia :) Mutta kyllä nää paletit on hinta-laatu-suhteeltaan ihan huippuja! :)

      Poista