LIVBOX - Joulukuu

torstaina, joulukuuta 13, 2012

Postilaatikossa odotteli kortti, jossa ilmoitettiin, että mulle olisi isokokoinen paketti. No mutta enhän mä nyt ole mitään tilannut! Olen onnistuneesti kiertänyt niin Hennesin alet kuin kaikki sähköpostiin tipahdellut tarjoukset kaukaa kuinkakohan kauan pystyn tähän? houkuttelis todella!, joten en todellakaan tiennyt mitä mulle oli tulossa. Pähkäilin tunnin jos toisenkin ja välillä jopa unohdin koko ilmoituksen, kunnes taas näin sen keittiön pöydällä. Ei tullut mieleen ei sitten mitään. Lopulta aloin jo tuskastua ja käskin itseäni unohtamaan sen, koska olinhan kuitenkin menossa postista hakemaan sen ja viimeistään silloinhan se selviää. Niksu tuli kotiin ja ihmetteli, että mitä mä olen tilannut, kun postissa odottaa paketti. No enhän mä osannut mitään vastata, kun en tiennyt, kunnes yks kaks salama kirkkaalta taivaalta, sehän on se LIVBOX :)

Mä odottelin pakettia todellakin kuin kuuta nousevaa, mutta sitten unohdin sen. Ihan mahtava yllätys siis! :D Mä niin odottelin, että paketista paljastuisi joitain uusia meikkejä ja tuotteita, joita en ole kokeillut laisinkaan tai olisi edes kuullut moisista. Pienen pieni pettymyksen tunne valtasi mut kyllä, kun tästä boxista ei tullut yhtään meikkejä. Pettymys kesti vain sen pienen hetken, sillä paljastuihan paketista kuitenkin vaikka mitä kiinnostavia tuotteita.


Paketti on mielestäni erittäin tyylikäs. Musta kielii samalla mysteeriä ja limenvihreä nyt vaan passaa sen kanssa täydellisesti. Olin niin innoissani availlessani tuota.



Paketista paljastui kortti, jossa oli juttu boxin sisältöön liittyen sekä tuotteet ja niiden käytöstä. Tuttuja merkkejä kaikki, ainakin nimeltä. Erittäin mielelläni siis kävin tutkimaan paketin sisältöä tarkemmin.


Tuotteet olivat käärittynä ihanaan limenvihreään silkkipaperiin ja laatikon pohjalta vielä löytyi paperisilppua. Vähänkö mun pitää säilyttää paketti ja silkkipaperi. Noillehan voi löytyä vaikka joku hyvä käyttötarkoituskin. Mutta sitten se sisältö, sehän tässä kuitenkin kiinnostavinta oli.


Lancómen hajuvesi löysi heti paljon paremman kodin, sillä mun hyllyillä se olisi vain jäänyt pölyttymään. Tuoksu oli ihan hyvä, mutta sopi mielestäni huisin paljon paremmin äidilleni. Toivottavasti siis pääsee käyttöön hänellä. Minun makuuni tuoksu ei ole tarpeeksi raikas taikka makea ja siitä tuli muutenkin mieleen äiti, joten parempi pistää eteenpäin.

Louis Widmeriltä tuli kuorinta-ainetta pieni tuubi. Tämän sanotaan soveltuvan erittäin hyvin sekaiholle tai rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Nappi aine varmasti meikäläisen naamatauluun. Odotankin innolla tuon kokeilua. Voi olla, että tuota pitää sitten ostaa ihan isokin tuubi, jos osoittautuu hyväksi.

Kérastaselta tuli hiusseerumi. Ikinä en ole mitään moisia kokeillut ja tuon sanotaan olevan hyvä pörröisille hiuksille. Auttaisikohan hyvin myös takkutukkaan? Soveltuu niin kosteisiin kuin kuiviinkin hiuksiin. Putelista tykkäsin kovin. Se on lasia ja antaa vaikutelman, että on todella laadukas. Nyt sit vaan pitäis sutasta sitä tähän lettiinkin. Onko teillä kokemusta?

Sally Hansenin kynsitarroja aion kyllä ehdottomasti kokeilla, mutta edellisen kokeilun perusteella en odota näiltäkään mitään mahtavaa kokemusta. Veikkaan vaan pahasti, että mun kynsi on liian kupera noille tarroille. Mielenkiintoista tosin on päästä kokeilemaan tosita merkkiä, josko niissä onkin isompia eroja keskenään.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä Dr. Hauschkan Ruusuvoide (suojaava ja hoitava päivävoide). En tiedä onko tuo minun kasvoilleni ihan paras tuote, mutta kokeiluun ehdottomasti! Uusi kotikin sille on jo, mikäli en koe sitä omaan naamaani sopivaksi. Paketin kyljessä sanotaan "Suojaa kuivaa ja kosteutta kaipaavaa ihoa. Hoitaa punoituksen ja läikät kasvoilla. Edistää kypsässä iässä ihon uudistumista. Myös vauvoille." Punoitusta löytyy mun naamalta kyllä paljon ja poskipäät sekä nenän pielus on kyllä näin talvisin todella kuiva, joten kyllä tätä kokeilla pitää, mutta veikkaan, että äidin kasvoille tää vois olla vielä herkullisempi. Ainakin äiti pääsee tätä meille kokeilemaan, jos hänenkin mielenkiinto heräsi :)

Nyt sitten odottelenkin jo ihan malttamattomana seuraavaa boxia. Josko sieltä löytyisi jotain meikkejä. Marraskuun boxissahan oli Goshin luomiväripaletti ja Rimmelin rajauskynä sekä Isadoran magneettikynsilakka, joita olisin ihan hirmuisen mielelläni kokeillut. No, ehkä pitää sitten vain ostaa moiset kaupasta. Näinköhän mä taas kerkeän unohtamaan, että tammikuussakin tulee pakettia? :D Mun pitää kyllä olla sit nopea ja tilata sit heti näitä uudelleen, kun ensimmäinen kolmen satsi on kuitattuna. Toivottavasti Liviltä lähettäisivät uuden kutsun suoraan, ettei tarvitse panikoida, kerkeänkö saada näitä lisää. Suosittelen kyllä siis ehdottomasti tilaamaan, mikäli kosmetiikka kiinnostaa. Aivan mahtava  konsepti ja meikä on totaalisen koukussa. Mii laikii :) Kuinkas moni teistä on tämän tilannut?

You Might Also Like

9 kommenttia

  1. Oi, mulle olisi niin kelvannut tuo tuoksu, se on ihana! Mutta täytyy odotella tammikuulle, toivottavasti silloinkin on kaikkea ihanaa tarjolla :)
    Ei ole kokemusta tuosta hiusseerumista, mutta mitä muita tuotteita kerastaselta olen käyttänyt niin olen kovasti tykännyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se tuoksu on kyllä hyvä, mutta se ei ollut mua :D Harmi, ettet st tilannutkaan vielä tätä joulukuuta. Pistähän sit omat mielipiteet tammikuun paketista kun se tulee :) Tilasitko säin suoraan sen kolme kk?
      Uskoisin, että tuokin Kerastasen tuote on sitten hyvä :) Pitäis vaan päästä kokeilemaan :)

      Poista
    2. juu, kolme pakettia tulee :) täytyy sitte kattoa kuinka koukuttunu on, pitääkö jatkaa tilausta :D

      Poista
  2. Toi kerastase on tosi hyvä varsinkin, kun on vaalennetut hiukse! Itellä tuli nyt kauhee paniikki,kun tilasin sen 3kk niin tiedätkö käykö se sama kutsu maaliskuussa vai tartteeko se tilata uudelleen ? : o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, no sit se voi ollakin mulle hyvä tuote :) Pitää nyt vaan saada aikaseks testata sitä :)
      Mä kans pelkään, että miten käy sit itelle kans helmikuun jälkeen, kun tulee se kolmas. Mun on meinaan pakko saada näitä :D Ihan paras ylläri! Pitää varmaan pistää kyselyä sinne, että miten pitää toimia. Voin sit kertoilla tännekin :)

      Poista
  3. Tuo Livbox olis kyllä aika kiva, kun se on ylläri. Tulisi vähän jännitystä elämään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :) Mulle tää joulukuun paketti todellakin toi jännitystä elämään, kun en muistanut enää koko juttua :D

      Poista
  4. Muakin alko kiinnostaa tuo boksi. :)) Näyttää niin kivalta tuo sisältö ja aika hauska idea että tilaa vähän kun sikaa säkissä. Tavallaan tietää että sieltä varmasti tulee jotain kivaa, muttei kuitenkaan yhtään tiedä että mitä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähän sen sanoit! :D Tietää, muttei tiedä :) Ainakin nyt nämä kaksi boxia jotka on jo ilmestyneet, ovat olleet ihan mielettömiä sisällöltään. Odottelenkin niin innoissani seuraavaa. Suosittelen kyllä kokeilemaan jos itseä yhtään kiinnostaa. Mun mielestä hintakaan ei ole paha. :)

      Poista