Meikkauskilpailun palkinto

tiistaina, syyskuuta 02, 2014

Palataas ajassa taas lomaan ja sen ensimmäiseen viikkoon. Vaikka silloin olikin hitusen huonoja uutisia työrintamalta, niin piristi päiviäni meikkauskilpailusta voittamani palkinto. Siis oikeasti. Vaikka tiesinkin mitä paketista oli kuoriutumassa, meinasin saada slaagin ja olin enemmän innoissani kuin lapset jouluaattona. Kyllä, olin aivan totaalisen vinkeän iloisena. Availin pakettia varovasti, enhän yhtään tiennyt, mitä tuleman piti.


Paketin aukaistuani, en voinut muuta kuin huokaista ja hihkua innostuksesta. Miten ihanasti kasattu paketti. Ihanaa kultaista hilepaperia, ihania täytteitä ja vielä kirje, ihan just for me <3 Mizz Annie oli selkeästi käyttänyt aikaa ja vaivaa hommaan, se jos mikä sai tämän tyypin entistä muikeammaksi. Ihana, ihan liian ihana paketti. En meinannut raaskia purkaa pakettia ollenkaan. Mutta voih, ne sisukset!


Katsokaa nyt, eikö olekin ihana setti :) Ja kyllä, olen säästänyt kaiken mitä paketissa oli :D


En oikein vieläkään pystynyt käsittämään, että mun luokse rantautui niin ihana palkinto. Siis apua. Hypistelin tuotteita kuin mikäkin uuno ja sellainen onnellinen typerä virne kasvoillani. Joo, omituinen heebo, eipä siinä. Kosmetiikka nyt vaan sattuu olemaan maailman yksi ihanimmista asioista :)

Paketista siis löytyi
Lumene huulipuna
Make Up Store huulikiilto
Lumene Gel Effect kynsilakka
Lumene Rasperry voidemainen poskipuna
Lumene Natural Code kynät 
Lumene nestemäset silmänrajaukset
Coastal Scents 28 neutral palette
Lumene Bright Now Vitamin C Balancing BB voide
Coastal Scents sivellin


Lumenen huulipuna on ihan täydellisen sävyinen syksyyn, kuten nimikin sen jo kertoo. Hieman murrettu punainen, jos nyt oikein osaan näitä värimaailmoita. Ihanan näköinen, mutta vielä testaamatta.


Iih ja oiih! Nyt on glitteriä, siis todellakin glitteriä. Niin ihana, niin huikea. Tämä kiilto ansaitsee tulla esitellytksi vielä paremminkin. Tuubi on myös mielenkiintoinen valonsa kanssa. Kyllä vaan, tästä kuulette vielä enemmän. Tämä tuli minulle paketista täytenä yllätyksenä. Annie tiesi mun omistavan hohteen, joka kuului palkintoon, niin vaihtoi hän se toiseen tuotteeseen. Ja voin sanoa, että vaihto meni enemmän kuin nappiin. Ihan liian mahtavaan tuotteeseen vielä. Tämä siis tulee esitellyksi vielä parermmin.


Mä olen miettenyt ostaa ehkä jo kymmenisen kertaa noita Lumenen Gel Effect kynsilakkoja, mutta jotenkin olen aina onnistunut kuitenkin ohittamaan ne. Nyt mä sit sainkin sellaisen kokeiluun. Ihan mahtavaa, toivon tältä lakalta suuria :)

Kesällä voidemaiset poskipunat on ihan huippuja, ainakin mitä nyt ehdin testailemaan tätä palkintona tullutta. Kaikki tuotteet pääsee ehdottomasti paremmin vielä näytille, mutta sanottakoon, että ihanan helppo ja vaivaton puna poskille.


Kesällä myös todella huikeaksi todetut Natural Coden kynät olivat kiva lisä meikkiarsenaaliini. Todella käytettävät sävyt ja helppokäytöiset.

Sitten ihan mielettömän ihanan nestemäiset silmänrajaukset. Olen monessa blogissa ihastellut näistä tulevaa jälkeä ja olin niin, siis niin innoissani kun sain nämä. Vielä kylläkin testaamatta...miten ihmeessä? Pakko myöntää, että lomalla tuli meikattua todella vähän. Päivämeikkiini kuului oikeastaan pohja, poskipuna ja ripsari. Nämäkin siis tullaan näkemään vielä paremmin :)


Coastal Scentsin häivytyssivellin multa löytyikon jo ennestään. En nyt ole ihan satavarma, että onko tämä tismalleen sama kuin vanha, mutta kovin on näköinen. Häivytyssivetimiä ei voi olla liikaa, sillä aina ne on likaisena tai väärän sävyiseen luomiväriin upotettu. Eli siveltimet on aina enemmän kuin tervetulleita :)


Mä olen aika pitkälti jättänyt BB-voiteiden käytön, kun tutustuin Lumenen CC-voiteeseen. Se on ollut paras, joten mitä sitä vaihtamaan. Olikin mielenkiintoista päästä testaamaan BB-voidetta pitkästä aikaa ja vielä sellaista, minkä olisi luullut sopivan iholleni täydellisesti. Noh, ei nyt ihan nappiin mennyt, mutta olen kyllä kovasti tätä käytellyt.


Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä Coastal Scentsin neutraali 28 luomivärin paletti. Siis ihana, IHANA! Tälle ruskeiden sävyjen rakastajalle paras paletti ikinä. Testaamatta tämäkin vielä, mutta hypistellyt olen. Se on niin ihana. Kiinnoistaisiko teitä nähdä erilaisia meikkejä tällä paletilla tehtynä? Ja jos teitä kiinnostaa paletti noin muuten, niin se on tarjouksessa Coastal Scentsin sivuilla. Dollareissa alle 10 ja euroissa hitusen päälle 13. Linkki ihan vain, jos jotakuta teistä vaikka kiinnostaa. Tuolla hinnalla ei siis jää tulleihinkaan kiinni :) Ei paha hinta paletille.

Mutta palkinto, voi palkinto! Tämä oli niin huikea ja ihan täydellinen tällaiselle kosmetiikkahöperölle. Kunhan vaan pääsen käyttämään kunnolla ja pääsen yli naamavammastani. Tästäkin tulossa isompi postaus. Muistinko sanoa, että mulla on teille vaikka ja vallan mitä postailtavaa, nii-i. Jos on jotain toiveita, niin pistäkää niitäkin vain tulemaan :)

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Oi mikä ihana palkinto! Tuo Costalin paletti vaikutti kiinnostavalta, en siis tarvitse uutta palettia, mutta aina voi vähän haaveilla ja tutkailla eikö? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, aina kannattaa haaveilla ja tutkailla ;) Meikkejä varmasti sillä tulette näkemään :)

      Poista
  2. Olipa kiva palkinto, paljon kaikkea! :)

    Amanda
    http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todella! Vieläkin ihan fiiliksissä siitä :)

      Poista
  3. Ihan mahtava palkinto, vau! Ja voin vaan kuvitella kuinka oikeaan osoitteeseen se päätyi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sä tunnet mut jo aika hyvin ;) Tää oli kyllä niin upea setti!

      Poista
  4. Ihanaa, että palkinto oli mieluisa. :)) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi muru, niin mieluista, ettei moni uskoisi :) Kiitos vielä ihan miljoonasti ♥♥♥

      Poista