Liikunnat vko 32

maanantaina, elokuuta 10, 2015

Energistä alkanutta viikkoa!

Mä en tiedä mikä näihin maanantaihin on tullut. Nyt jo kolmas maanantai putkeen, kun musta ei olekaan tuntunut niin pahalta viikon aloitus. Normaalisti olen maanantaisin ollut kuin persiiseen ammuttu karhu, mutta jotain on tapahtunut. Enkä muuten todella tiedä, että mitä. Ehkä loman ajan tehty remontti avasi jotenkin silmäni, kun töissäni kuitenkin saan istuskella rauhassa toimistossa. En tiedä. Voihan toki olla, kun aamut taas pimenee, alkaa päivätkin tuntua raskaammilta. Tämän takia toivon, että saan vähän apua elämäntaparemonttiin. Itse kun en ole siinä vielä yksikseni onnistunut. Syyskuun alussa alkavaa VoimaMinä valmennusta odotan siis todella suurella mielenkiinnolla. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tänne todellakin kaivattu.


Ja mitä, remontin parissahan se viikonloppu aika pitkälti taas meni. Lauantaina kun aherrettiin monen monta tuntia, on pakko myöntää että voimat alkoi jossain vaiheessa olla aika finaalissa. Menee tuo homma ihan salitreenistä. Eilen aamulla heräsin ja selkä- sekä rintalihaksia kolotti. En tiedä mitä ihmettä olen oikein tehnyt, että sain ne niin kipeiksi. Mutta remontti, se se kuitenkin etenee ja tuli niin hyvä mieli, kun lauantaina saatiin talon toinen sivu jo melkein kokonaan valmiiksi! Nyt ollaan siis täyttövaiheessa menossa ja kun kaikki sivut on täytetty, tulee vielä lopullinen multakerros päälle, että saataisi sitten uutta nurmeakin jonain kesänä :)


 Lapio ja kottikärryt ovat alkaneet olla sen verran tiiviisti käytössä, etten yhtään ihmettele jos ne kasvaa käsiini kiinni. Nyt alkaa jo olla vähän toivoa siitä, että me selvitään tästä isosta urakasta ihan kunnialla läpi ja lauantaina jopa huomasin iloitsevani työmme tuloksesta. Uupumus, niin fyysinen kuin henkinenkin, alkaa olla siedettävä. Kun toivoa loppumisesta on, alkaa mielikin rauhoittumaan kummasti. Vaikka hommaahan on siis vielä vaikka millä mitalla, tämä toisen sivun erävoitto tuntui jo niin hyvältä.


MA: Kävely/juoksu 45min 5km (remontti 2h)
TI: - (remontti 2h)
KE: Kävely 40min 4km
TO: Kävely 50min 5km
PE: - (remontti 3h)
LA: - (remontti 7h)
SU: -Salille asti en siis ole vielä kuitenkaan ole ehtinyt. Lenkkeily on tehnyt todella hyvää ja viime maanantaina testasinkin, että onko kunto kuinka roimasti laskenut vai jaksaako sitä vielä juosta. Olihan se vähän tullut alaspäin, mutta oli kiva huomata, ettei nyt ihan jäätävän paljon kuitenkaan. Otan tässä nyt vauvanaskeleita eteenpäin, niin liikunnan kuin ravinnonkin suhteen. Tällä hetkellä vaalin kuitenkin enemmän henkistä hyvinvointiani, kun tuo remontti tosiaan on sitä sen verran  verottanut. Tästä hissuksiin kohti parempaa huomista :)


Viikko päätettiin ystävän kanssa markkinahumuun ja voi miten kiva ja erityisen lämmin päivä Keravan suurmarkkinoilla vietettiinkin. Teki hyvää päästää ajatukset muualle ja vähän herkuteltiin muurikanpohjaletuilla. Sallittakoon raskaan työn raatajalle, eiks je?

Nyt siis mahtavaa alkanutta viikkoa ja nautitaan tästä ihanasta lämmöstä, jota meille vihdoin suodaan!

You Might Also Like

0 kommenttia