Livbox - heinäkuu 2015

tiistaina, elokuuta 04, 2015

Kuten kerroin, en lomalla käyttänyt juuri lainkaan kosmetiikkaa. Mitä nyt suihkukäynnit ja perus hygienia tuotteet, mutta mitään uutta ja mullistavaa en ehtinyt testata saati ostanut. Heinäkuun Livbox tuli loman alussa ja boxin kyllä avasin, mutta niille sijoilleen se sitten jäi. Boxin sisältö ei kovastikaan sytyttänyt, että tuotteet olisivat sen takia heti päässeet käyttöön. Perustuotteita ja käyttöönhän ne olisivat lomallakin oivasti sopineet, mutta ei sytyttänyt tarpeeksi. Tässä siis vielä heinäkuun boxi.


La Roche-Posay Lipikar Gel-fluide on raikas geelimäinen emulsio vartalolle. LR-P:tä on boxista jo aiemminkin tullut, joten merkki on tullut tutuksi ja havaittu hyväksi. Tätä vartaloemulsiota ajattelin kyllä kokeilla kuivakoille kintuilleni sekä psorin valtaamiin kyynärpäihin. Pieni näyte riittää hetkeksi. Ihan ok tuote, muttei saanut niin kovin syttymään että olisin kiireen keskellä siihen tarttunut.

Klorane Gentle Dry kuivashampoo. Mä ensin luulin, että tuo on deodorantti. Ei yhtään tullut mieleenikään, että kuivashampoosta olisi kyse. Kuivashampoita mä tykkään testata kovastikin, mutta lomalla kun suihkussa hiippalehti joka päivä hien takia, ei kuivashampoolle ehtinyt tulla tarvetta. Hikipäähän kun ei viitsi tunkea muuta kuin kunnon pesun. Ihan mielenkiinnolla kokeilen kyllä, kunhan seuraavan kerran tarve tulee.

Schwarzkopf Professional Essensity Color & Repair shampoo ja hoitoaine. Hah, vaikka suihkussa paljon kävinkin, en kertaakaan tarttunut näihin kahteen pieneen puteliin. Aina kun olin ehtinyt turauttaa muusta shampoosta aineet käteeni, silmät osui pieniin puteleihin hyllyllä. No seuraavalla kerralla sitten. Ja pah, tässä sitä ollaan, edelleen testaamatta. Ystäväni tosin sanoi, että nämä olivat olleet käytössä ohan ok, mutta tuntui että saa huuhdella todella kauan pois saadakseen hiukset puhtaiksi niistä. Katsotaan kunhan mä pääsen testaukseen asti :D

Lumene Body Refresh Koivu & Hunaja virkistävä jalkavoide on sekin ollut meidän olohuoneen päydällä odottamassa käyttöä. Joka ikisen saunareissun jälkeen mun on pitänyt laittaa sekä itselle, että Niksulle voiteet kinttuihin, niin eikös tämäkin ole unohtunut. Vaikka se siinä pöydällä silmien alla onkin. Mutta varmasti kuulette sitten tästäkin vielä joskus.

Neutrogena Visibly Clear Stress Control Foaming wash kasvojen puhdistusaine mulla sitten onkin ollut käytössä. Joskin ei tämä kyseinen Livboxista tullut puteli. Olen saanut eräässä goodiebagissä samaisen tuotteen ja voin kertoa, tykkään tästä vaahtoputsarista paljon! Vaikka se on rasvaiselle ja finniselle iholle suunniteltu, tuntuu se silti hellävaraiselta. Tuotteessa tosin on aloe veraa, joten se selittänee hellävaraisuuden. Erittäin hyvä tuote ja varmaan tämä toinenkin puteli lähtee käyttöön :)

Tässä siis oli boxin viralliset tuotteet. Ylimääräisenä tuotteena tuli Hula patukka. Erittäin herkullisen kuuloinen raakapatukka. Enpä ole sitäkään ehtinyt tai muistanyt syödä suihini. Tämä boxi vaan jäi niin auttamatta unohduksiin remontin lomassa.


Se mikä boxissa oli tässä kuussa parasta, niin pitkäaikastilaajat saivat taas hemmottelua ja yhden ylimääräisen tuotteet. Clarins Instant Light Natural Lip Perfector huulikiilto oli ehdottomasti tämän boxin paras tuote. Muistaakseni tällainen on kuitenkin jo joskus aiemmin tullut boxista, mutta pieni söpö tuubi oli silti kiva yllätys.


Tällä viikolla varmaan saadaankin jo uudet boxit ja sen tuotteet kyllä pitää ottaa käyttöön ;)
Mitä te piditte heinäkuun boxista?

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Tää oli aika tavanomainen boksi, ei mitään hirveän sytyttävää. Jos olisin tilaaja, tuo jalkavoide olisi tullut heti käyttöön, mutta esim. putsari ei olisi ollut ollenkaan sopiva omalle iholle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kovin samankaltaista linjaa ovat boxit nyt menneet :/

      Poista
  2. Tykkäsin boxin tuotteista ja eritoten Clarins ilahdutti. :) Kelpo boxi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä tämä oikein kelpo boxi oli. Clarins ihana :)

      Poista