Soft brown

sunnuntaina, elokuuta 16, 2015

Siis täh, joko se viikonloppu taas hurahti? Tää alkaa taas mennä näin, viikot tuntuu kohtuu pitkiltä ja viikonloppu sujahtaa ohi aina huomaamatta. Pidin sitten pakosta parin päivän hiljaisuuden. Niksu päivitteli tätä meidän läppäriä ja se ei tuntunut olevan kovin yhteistyöhauluinenn uuden Windows 10 kanssa. Niksun piti siis palauttaa vanha Winukka takaisin ja tästä syystä koneelle pääsy oli mahdotonta. Eilen illalla kun viimein olisin päässyt, oli mulla uni jo niin vahvasti silmissä, ettei vaan enää kyennyt. 


Mutta vielä kuulkaas se toinen meikki kesälomalta, jonka ehdin tehdä. Sillä tutulla ja turvallisella ruskealla mentiin siis tälläkin kertaa, joskin ei ihan niin skarpilla meiningillä, kuin toinen meikki oli. Smoky look oli tässä meikissä takana.

pohjustus // MAC Paint Pot Soft Ochre
kulmat // Anastasia Dipbrow chocolate
luomivärit // Too Faced Chocolate Bar
rajaus + vesiraja // Stila smudge stick eye liner in damsel
ripsiväri // MAC In Extreme Dimension Lash MascaraEn tiedä miksi teen aia erittäin vahvat rajaukset. Tuo utuinenkin look näyttää meinaan aika kivalta. Ehkä se vahvan rajauksen laitto on vaan niin juurtunut omaan meikkiini :D


Vielä siis pitkä reuhka näkyy näissä kuvissa. Ihme kyllä, ei ole ollut lainkaan ikävä tuota pituutta. Tässä vähän lyhyemmässä letissä on paljon kevyempi olla. Kampauksia en kyllä ole vielä tähänkään yrittänyt tehdä :D


meikkivoide // Lumene Matt Control 01
silmänaluspeiteaine // MAC Pro Longwear concealer NW15
puuteri // MAC Mineralize Skinfinish natural
varjostukset // Make Up Store luomiväri Smog
aurinkopuuteri // Lumene Arctic Sun
poskipuna // MAC Light Year
huulirasva //  Baby Lips Peach KissMitäs te sanotte pehmeän utuisesta ruskeasta meikistäni? Onko tämä vai vahvoilla rajauksilla tehty meikke enemmän teidän makuunne?

Nyt mä kyllä nähden sänkyyn kuuntelemaan, josko uni tulisi. Ihanaa alkavaa viikkoa siis muruset <3

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Sulle kyllä sopii vahvat rajaukset! Ja tää meikki on upea, sopii sulle erittäin hyvin! Tälläiset ehkä hiukan utuisemmat rajaukset käy mun mielestä sulle enemmän kuin nuo täysin skarpit. Ehkä skarppien kanssa muun meikin pitäisi olla hiukan erilainen, ehkä hiukan klassisempi? :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hanna :)
   Hihii, klassisempaan meikkiin mä vasta rajaukset teenkin :D Mutta mun mielestä skarpit rajaukset monesti kokoaa meikin yhteen, vaikka meikissä olisi monta sävyä. Mutta makuja on monia ;)

   Poista
 2. Ihana meikki! Sopii sulle tosi kivasti, mutta niin sopii kyllä myös vahvat rajaukset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sonja ♥ Mäkään en osaa päättää kumpi rajauksista lopulta on kivempi :)

   Poista