Sunnuntain shoppailumeikki

sunnuntaina, helmikuuta 28, 2016

Mulla on ollut oikea ystäväpainotteinen viikonloppu. Tai siis kahden ihanaisen kanssa olen ehtinyt viettämään aikaa mukavasti. Vielä kun saisin kaikkien muidenkin kanssa sovittua hyvän päivän ♥ Mutta siis, ystäväviikonloppu on ollut kyllä huikea! Eilinen lauantai meni melkein koko päivä Minnan kanssa. Lenkkeiltiin, syötiin ja sitten ihan extampore värjättiin hänen hiukset. Ihan vain puhuttiin hiuksistä mitä Minna on miettinyt niille seuraavaksi tekevän ja sitten jo oltiinkin ostamassa väriä. Ja niin, minä amatööri sitten jouduin hommiin, tosta noin vain :D Voin kertoa että jännitti ehkä eniten paljon. Niin paljon, että kädet meinasi tärrätä. Niinkin helppo keissi tuli, että täysin vaaleat hiukset piti liukuvärjätä. Kiva juttu tällaiselle ihmiselle, joka ei niitä hiuksia ole värjännyt tyyliin ikinä. Niin siinä vain sitten lähdettiin testailemaan ja kylläpä yllätyttiin molemmat positiivisesti, että ne jopa onnistui kohtalaisesti :D Mutta ei mulle silti taida uraa urjeta kampaajana :D


Tänään olinkin sitten ihanaisen Annien kanssa piiitkästä aikaa treffeillä. Käytiin syömässä, rupateltiin ja tietysti vähän samalla shoppailtiin. Ihan vaan vähän. Ja siis oikeasti, en huijaa. Mulle tarttui mukaan pari pientä juttua, purkki meikkikynille, vihko ja pari pussukkaa. Etten oikeasti tällä kertaa törsännyt :D Ihana päivä oli ja pitkästä aikaa itseänikin taas ehostin. Voisko joku antaa mulle muutaman tunnin päivään lisää, että ehtisin joka päivä meikkailla kunnolla? Tulee niin paljon mukavampi olo, kun on oikeasti ihan ihmisen näköinen :D

Kovin neutraalilla meikillä menin silti ja varmaan aika tylsää katsottavaa, mutta tätähän tää mulla yleensäkin on. Se mikä mulla tässä meikissä oli pää juttuna, on tuo uusi huulipunani. Olen ihan totaalisen rakastunut siihen. Ostin sen kosmetiikkabloggaajakollegaltani ja onneksi ostin! Ihan vain katsoin kuvia netistä, minkälainen puna on ja mä tykästyin tähän todella kovasti. 

kulmat // Lumene Long-Wear Eyebrow powder
pohjustus // MAC Paint Pot Soft Ochre
luomivärit // MAC Nylon,  MAC All that Glitters
rajaus // Lumene True Mystic Precise Tip
ripset // Isadora Grand Volume Lash Styler *tuote saatu


Mun makuuni tuo huulipuna on ihan täydellinen. Ja se on siis MACin Faux, satin koostumuksella. Aivan mielettömän ihanan tuntuinen huulilla. Ja kesto, se on todella hyvä! Käytiin tosiaan syömässä ja ihan vain vähäsen keskeltä oli väri kulunut. Tykkään!


Mä en muistanutkaan, miten ihanat sävyt mulla olikaan MACin luoimiväreissä. All that glitter on ihana vaalean ruskean persikkainen. Ihan mielettömän kivasti sopisi vaikka arkimeikkiinkin, jos vaan aamulla ehtisi sutia. Pitäisköhän yrittää ;)


meikkivoide // Rimmel Lasting Finnis 25HR 01 Ivory *tuote saatu
peitevoide // MAC Pro Longwear Concealer NW15
aurinkopuuteri // Lumene arctic sun
varjostus // Make Up Store smog
poskipuna // Être belle #2 peach *tuote saatu
huulet // MAC Faux

Mun hiukset on muuten sellaisessa välivaiheessa tällä hetkellä. Mulla on tässä kova testaus menossa ja tästä tulette siis kuulemaan piakkoin. Edelleen olen kyllä ajatellut vahvasti sitä, että värjäisin kutrini kokonaan tummemmiksi. Sen 15 vuotta kun tosiaan olen ollut vaalea, että jos sitä nyt jo rohkenisi kokeilemaan jotain muutakin välillä :D



Tämän kaltainen meikki on mulle todell mieluinen ja tunnen olni kotoisaksi. Rajaus on mulle yleensä yksi tärkeimmistä jutuista meikissä ja teenkin sen useimmiten. Monesti jos on joku menokin arkena töiden jälkeen, teen vain pikaisesti rajauksen, koska se mielestäni skarppaa silmäni.



Ja hei, mitäs sanotte ihosta? Eikös olenkin melko tasainen? Vielä löytyy kyllä pahojakin finnejä, mutta mun mielestä nää kuvat ei ole enää ihan niin kamalaa katsottavaa kuin joskus.

Ja hei numero kaksi, mitä sanotte meikistä? 

Nyt sit valmistautumaan uuteen viikkoon taas. Siitä tuleekin kiireinen.  Oikein ihanaa uutta viikkoa teille jokaiselle murmelilleni ♥

You Might Also Like

12 kommenttia

  1. Tosi kaunis meikki! <3 Meinasin itse asiassa sanoa, että iho näyttää tosi hyvältä lähtötilanteeseen verrattuna. :) Eikä sun kuvat kyllä oo ollut koskaan kamalaa katsottavaa, höpsö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Jonna ihana, sä olet vaan niin ♥ Kiitos :)

      Poista
  2. Kaunis on meikki ja iho näyttää kerrassaan upealta :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana meikki. <3 Todella kauniit silmät ja nuo kulmat. :3

    VastaaPoista
  4. Upea meikki! :) Psst.. Blogistani löytyisi sulle ostoskassi-haastetta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura ihana ♥ Yritän tässä ottaa pikaisesti haasteen tekoon :) Kunhan menen kunnon ostoksille :D

      Poista
  5. UPEE MEIKKI! :) ja voi että, oot tosi kaunis !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Enni ♥ Ja jaiks, ihan punastelen, kiitos ♥

      Poista