Turussa - Sokos Hotel Hamburger Börs

tiistaina, elokuuta 16, 2016

Mun on pitänyt julkaista tämä postaus jo aikaa sitten, mutta harmillisesti se on vain jäänyt unholaan. Raskauden alkuoireet olivat sen verran vahvasti reissussa ja reissun jälkeen läsnä, että ihana hotelliyö tuntui kaukaiselta ajatukselta. Kävin tosiaan viime toukokuussa päivän reissulla Turussa. Reissussa ehdin hoitaa niin pakolliset hommat, miksi Turkuun menin kuin myös viettää ihanaa aikaa bloggajakollegoiden kanssa ja shoppailla. Vaikka kaikki reissussa oli ihan mahtavaa, niin kyllä mun on pakko myöntää, että yksi kohokohdista oli ihana yö *Sokos Hotellissa. Mähän olen melko kokematon, mitä hotellielämään tulee. En ole ollut kovinkaan monessa hotellissa yötä, mutta niistä kaikista vähäisistä öistä mun on pakko sanoa, että tämä oli ehdottomasti öistä parhain. Tai no niin hyvä kun yksin voi olla. Tää olisi ollut ihan täydellinen, jos olisin saanut viettää yön oman kullan kainalossa.

Mutta itse asiaan, hotelliin meinaan. Sokos Hotel Hamburger Börs on ihan mielettömän hyvällä paikalla Turun keskustassa. Suoraan torin kupeessa ja lyhyt matka kävellä joelle. Kaikki kaupat sopivasti kierrettävissä ja lyhyt matka kaikkiin ihaniin kahviloihin. Hotellin sijainti oli omaa käyntiäni ajatellen ihan täydellisessä paikassa. Pääsin siitä asioilleni ja myöskin viettämään sitä kivaa vapaa-aikaa.
Mua odotti huoneessa ihan mielettömän kiva ylläri. Raskaana ollessa on oikeasti hyvä olla pieniä suupaloja nautittavaksi, jos paha olo yllättää. Tai näin oli ainakin omassa alkuraskaudessani. Heti kun sai vähän suuhun jotain, olo helpotti. Se kuitenkin herkuista. Huone itsessään oli jotain niin mieletöntä, että kävelin sitä edes takaisin vain ihmetellen. Suu apposen ammollaan tietysti. En ollut vielä koskaan ollut näin isossa hotellihuoneessa, itse siis yöpymässä. Olenhan saanut vierailla pariinkin otteeseen erilaisissa huoneissa blogitapahtumien ohessa. Mutta nyt tämä koko iso huone, ei, kaksi huonetta oli täysin mun omassa käytössä. En osannut kuvitellakaan, miten ihanaan huoneeseen pääsin.
Huoneessani oli siis kaksi tilaa. Toinen oli niin sanotusti olohuone, jossa oli pöytä, pari divaania, pieni keittiö sekä telkkari. Toinen oli taas makuuhuone, jossa oli vielä oma kylpyhuone...kylpyammeella! Myös olotilassa oli toinen vessa, joten täällä olisi helposti yöpynyt isompikin porukka. Ja pakko myöntää, sitä mä kyllä tuolla isossa huoneessa kaipasin. Kuinka mahtavaa olisi ollut joko viettää ihana romanttinen yö oman rakkaan kanssa. Toisaalta olisi kyllä ollut ihan mieletöntä viettää tyttöjen iltaakin hoitoja tehden ja illan viettoon lopulta suunnaten. Ihania suunnitelmia, jotka toivottavasti joskus vielä saan toteuttaa. Mutta kyllä yö itsekseenkin oli ihana. Sain hemmotella itseäni. Olinhan raskaana ja tarvitsin hengähdystä pitkän päivän jälkeen.Se mikä huoneessa oli vielä lisäksi ihan mieletöntä, oli siinä oma jättimäinen parveke, joka oli kahteen suuntaan hotellista. L:n muotoiselle parvekkeelle olisi mahtunut vaikka minkälainen kööri. Mutta nyt se sai toimia paikkana, jossa tutkailla maailman menoa ja antaa ajatusten vaeltaa. Näkymät oli kyllä kivat sieltä kattojen yllä ja kävinkin parvekkeella useammankin kerran haistelemassa ulkoilmaa.


Parvekkeelle pääsi olohuoneesta ja makuuhuone jäi siitä oikealle. Tässä huoneessa oli todellakin tilaa yhdelle yöpyjälle vähän liikaakin :D Välillä mietin, että mihin ihmeeseen seuraavaksi istuisin, kun oli niin paljon valinnan varaa.

Makuuhuonen yhteydessä oli tosiaan iso kylpyhuone, jossa oli se maaginen kylpyamme. Kyllä, todellakin testasin miten se toimii. Kävin melkein vastapäätä olevassa Sokoksessa shoppailemassa kosmetiikkaa ja samalla otin matkaan mukaan hellävaraista kylpyvaahtoa :D Oli ihanaa pulahtaa lämpimään veteen ja antaa ajatusten kadota päästä. Ihana hetki. Hotellissa olisi ollut myös sauna ja uima-allas, jotka olisin mielläni halunnut testata. Saunaan en ehtinyt ajan puitteissa ja uima-allas oli harmillisesti käyntini aikana remontissa. Muuten olisin tehnyt siihen aikaa vaikka väkisin. Onneksi kylpyamme pelasti altaa remonttia.Eteisessä oli tosiaan vielä toinen vessa, joten ei olisi tullut tappelua, kuka saa mennä vessaan ensin :D Huone oli siis todellakin tilava ja oikein miellyttävä.


Jos jotain hotelleista tiedän, niin niissä on yleensä ihan mielettömän ihanat aamupalat. Ja voin kertoa, että tuossa vaiheessa raskautta, mun oli pakko saada ruokaa tasaisin väliajoin tai tiedossa olisi oksentamista. Könysinkin aamulla hyvissä ajoin pitkin hotellin käytäviä kohti aamupalapöytää. Onneksi opasteet olivat selkeitä ja löysin tieni pöytään hyvin.
Tässä vaiheessa mun on pakko kiittää hotellin aamiaisen esille laittanutta porukkaa. En muista, milloin olisin saanut niin hyvää palvelua, kun epävarmuuttani en uskaltanut ihan kaikkia tuotteita heti pöydästä lautaselleni napata. Sain kaikki tiedot pikaisesti ja tuotteet oli kelvollisia mullekin.
Vedin mahan täyteen herkullista puuroa ja muita lisukkeita. Voi, kun joka aamu olisi niin paljon valinnanvaraa omassakin pöydässä.Harmillisesti mun aika hotellissa vaan läheni loppuaan ja seuraavan päivän hommiin oli mentävä. Kävin alhaalla respassa luovuttamassa huoneen ja kiittämässä vielä ihanasta huoneesta. Ja jos jotain mahtavaa haluan reissusta vielä mainita, niin hotellin autopaikka! Mun auto oli koko päivän ja yön turvassa hotellin kattoparkkipaikalla. Auton sai sinne turvaan ja päivän sai liikkua rauhassa ilman huolta auton parkkeeraamisesta. Tämä on ehdoton plussa, että autolle löytyi hyvä parkki. Toki se kustantaa lisähintaa, mutta sellaisesta turvapaikasta autolleni olin valmis maksamaan.Tämä oli edottomasti yksi mahtavimmista jutuista Turun reissullani. Voin siis erittäin lämpimästi suositella Turun Sokos Hotel Hamburger Börsiä. Siellä palvelu ja kaikki pelasi ihan  täydellisesti. Ja hotelli oli omaan makuuni mahtava. Kiitos siis suuresti Börsille, että otitte minut vieraaksenne. Toivottavasti näemme vielä uudestaan :)

*Hotelliyö saatu blogin kautta. Kiitos Sokos Hotel Hamburgen Börs!!!

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Kuulostaa ja näyttää oikein hyvältä tämä hotelli. Hotellissa nukun aina niin hyvin.
    Ihanaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista