Viikko 32

maanantaina, elokuuta 15, 2016

Meillä oli eilen illalla ja yöllä oikein kunnon bileet käynnissä. Nukkumaan mennessä tiitinen aloitti iltajumpat ja mahassa kävi todellinen vilinä ja vilske. Olen tuntenut liikkeet todella hyvin sen jälkeen, kun ne ensimmäiset oikein kunnolliset liikkeet tunsin. Sitä ennen oli jonkinlaisia tuntemuksia, mutta kun en oikein tiennyt, että oliko ne omaa kuvitelmaa vai liikkeitä. Nyt ei tartte enää miettiä, ne on todellakin liikkeitä :D Ja omat liskodiskot alkoikin siinä kahden maissa. Muutaman hassun tunnin nukuin kunnolla ja sen jälkeen vain torkahdin hetki ennen kellon soittoa. Tänään on ollut vähän tötterö olo. Kiirettäkin piti ja samalla jännitti ihan tuhottoman paljon. Kerroin tänään lomalta palanneelle esimiehelleni, että juu, ihan sellainen pieni info tähän väliin. Oon jäämässä mammalomalle tuossa marras-joulukuun vaihteessa. Olihan hän hieman hölmistynyt ilmoituksestani, mutta kovasti onnitteli mua ja Niksua. Jännitin kertomista niin paljon, että meinasin pissata housuihin :D Sen jälkeen oli oikeasti pakko juosta vessaan pää kolmantena jalkana. Muuten viikko on alkanut ihan jees.


Viime viikko olikin oikein mukava. Kävin pitkästä aikaa moikkaamassa bloggajakolleegaani Annia ja käytiin sitten nauttimassa jäätelöt. Oli kiva jutella kuulumiset ja sain Annilta myös mielenkiintoisen kirjan lainaan. Siitä pitänee kertoa sitten ihan omassa postauksessa, jos siihen asti inspiroi.Mutta huomaan kyllä, miten arki verottaa multa normaalia enemmän tämän raskauden myötä. Ne kuuden seitsemän tunnin unet ei enää riitä millään ilveellä, kun vielä ennen tätä pystyin toimimaan moitteetta viiden tunnin rykäisylläkin. Nyt musta tuntuu, että olen ihan kujalla, jos unta ei ole saanut tarpeeksi. Viikonloppuna piti pyhittää jälleen aikaa unelle. Jotenkin sitä ei vaan arkena malta mennä kahdeksan aikaan nukkumaan, että saa tarpeeksi lepoa. Nytkin kello lähentelee sitä ja ei toivoakaan, että menisin unille. Jos ysin jälkeen kerkeisi kömpimään.Rakenneultrasta jäi ihan himruisen hyvä mieli. Tieto, että tiitisellä on masussa kaikki hyvin ja on kehittynyt normaalisti. Se on meille ehdottomasti tärkeintä. Vaikka olihan se kiva kuulla, kumpi sieltä on tulossa ;) Me ollaan kyllä suunniteltu menevämme vielä 3D ultraan, koska nyt on kaikki ultrat käytynä. Mikä on meidän mielestä aika mälsää. Nyt koko loppu puolisko meneekin vaavia näkemättä, joten 3D:hen on todellakin suunniteltu menevämme. Ja ainakin niin kauan pidetään salassa tieto, kumpi siellä masussa köllii, kunnes saadaan toinenkin varmistus siitä, kumpi siellä on. Vaikka ultratätin mukaan ei sitoaan ollut epäilystäkään kumpi on, mutta silti. Eihän ne aina ole ihan sata varmoja.


Perjantaina käytiin hakemassa jotain ihan mahtavaa Rautiasta. Pari kyytiä piti heittää, että saatiin noudettua meidän uusi laminaatti kotiin. Tiedättekö miten intopiukeana olen tästä!? En mitenkään malta odottaa, että saadaan lattia asennettua. Meillä olisi tarkoitus saada suurimmat pinnat valmiiksi ennen pienokaisen tuloa, eli olkkari, keittiö ja molemmat makkarit. Kodinhoitohuone valitettavasti jää niille sijoilleen. Se kun pitäisi pommittaa maan tasalle. Kokonaan uusiksi lattiasta kattoon, mutta siihen kun ei rahat ihan riitä. Mikä on ehkä eniten harmi. Lotto vetää joka lauantai. Olen kovasti jo miettinyt, että pitääkö pistää Viikkari ja Eurojaakkokin vetämään, josko jostain saisi kunnon voitot ja kodin kokonaan valmiiksi. No, sitä ihmettä odotellessa säästellään rahaa pikkuhiljaa ja rempataan sitä mukaa. Nyt kuitenkin on lattia, mikä odottaa asennusta. Meidän makkari pitää tosian maalata vielä ennen asennusta.


Lauantaina käytiin moikkaamassa vielä veljen perhettä ja samalla siskokin lapsineen tuli sinne. Ihanaa, miten lapset kuunteli mun masua ja arvailivat, kumpi siellä on. Skeit se vaan silitteli masua ja tutki mua päästä varpaisiin tietääkseen, kumpi tulee. Puolin ja toisin on kovasti tullut arvailuja. Se on joko tai ;) Sunnuntai, pyhitetty lepopäivä. Paitsi pari koneellista pyykkiä :D Sen jälkeen olikin ihan hyvä aloittaa uusi viikko.

Mitäs teille kuuluu? :)

You Might Also Like

2 kommenttia