Herkku Smoothie

tiistaina, maaliskuuta 20, 2012

Nyt on kyllä suuri kiittäminen veljeni avovaimoa, sillä hän maistatti mulla ältsin herkullista smoothieta.

Pari banaania
Maitorahkapurkki
Pirkka ananas-mango-passionektari mehua


Kaikki vaan blenderiin ja surrur :D


Ja herkku on valmis nautittavaksi :) Kuten tuolla takanakin lukee tosi selvästi, Enjoy Your Meal.


On muuten hyvää, kokeilkaa!

Ja jottei tää mun laihduttaminen olis mitenkään liian helppoa, kantaa tuo mun ihana mies mun herkkuja kotiin sylikaupalla. Nuo täytelakut on yks suurinta herkkuani ja suklaahan menee aina. Ja nuo imeskeltävät namitkin tuo kivasti mieleen lapsuuden. Jep, nyt tarvitaan suurta itsehillintää, ettei nuo tyhjenis alta aikayksikön. Et kiitos vaan rakas, ku noita herkkuja tuot (niin hyvässä kuin pahassa :D ) ♥

kuvat: Janet

Mun eilinen työpäivä oli tässä "uudessa" toimessani historian kiireisin. Siis ihan kaamea päivä, mutta onneksi siitäkin selvittiin kunnialla ja jopa paremmin. Ja jottei tämäkään päivä olis kiva, niin kone ei toimi kunnolla. Aina jokin pistää kapuloita rattaisiin.

Mut mites teillä on lähteny viikko käyntiin? Onko yhtä kivasti ku mulla?
Ja pistäkääs jakoon niitä teidän herkku smoothieita :)

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Blenderi on kyllä niin kätsy, tulee nopeesti ja hyvää. :) Jos sattuu hyvää protskujauhetta olemaan niin sekin menee kivasti pirtelöön. Vaikka suklaapirtelöön, ei tartte sit syödä noita patukoita kun laitat vaikka lisäks kaakaojauhetta. ;)

  VastaaPoista
 2. Täytyykin kokeilla kun on niin herkullisen näköinen sekoitus! :) Ps. Käyhän tsekkaas munkin blogia jos kiinnostaa ;)

  VastaaPoista
 3. Mä oon tehnyt mun miehelle hyvin selväksi että herkkuja ei tänne ostella :D Ja ei se enää ostele, naistenpäivänäkin soitti mulle töihin et suutunko jos se ostaa mulle jonkun herkun. Jotain halusin ostaa kuulemma ja timantteihin ei ole rahaa :D Noh, sain orkidean lopulta ja sitä en sentäs syönyt vaikka se aika herkullisen keltainen olikin.

  Mmm ja smoothiet on kyllä aika herkkuja vaikka toi banaani ja mikään mehu ei mun smoothieen kuulukkaan niin mä voin kuvitella miten hyvää se on !

  VastaaPoista
 4. Viivi: No niin on :) Mä vasta pikkuhiljaa "opettelen" sen käyttöä. Mulla ei oo oikein mitää hyviä reseptejä niin oon vähän hukassa et mitä sillä vois tehä, siis muutakin kun pirtelöä :D Protskujauhetta enkä patukoita ole koskaan käyttänyt vaikka mielessä on ollut. Tuota jauhetta vois kyllä ostaa ja alkaa sekottelee sitä :)

  Kaisa: Kokeile ihmeessä, tosi hyvää on :) Ja vastavierailulle tulossa :)

  Milma: Hähää :D Vähänkö ihana kun kuitenki kysyi mitä haluaisin :) Mä en ole koskaan kyllä kieltänyt tuomasta herkkuja, mutta ehkä pitäis kun ne kuumottelee kovasti sit kaapissa :D

  Mitäs sun smoothieen sit kuuluu? :)

  VastaaPoista
 5. Mööö, tuo on kamalaa, kun yrittää pysyä herkuista kaukana ja toinen ostaa hirveän kasan kaikkea ihanaa. =D Damn. Vaikea vastustaa.

  VastaaPoista
 6. RagDoll: No sanos muuta :D Olen melkoisen hyvin kuitenkin saanut hillittyä itseäni. Päivässä vain pari tuollaista täytelakua maistanut, en yhtään enempää. Himo niihinb kyllä jää ja parempi olis olla kokonaan ilman, mut jo tieto, et ne on kaapissa tekee pahaa :D Et haluis tulla syömään ;)

  VastaaPoista