Tulihan niitä vihdoin

maanantaina, maaliskuuta 05, 2012

Mä olen kärkkynyt tovin jos toisenkin pretty.fi:n sivuilta Coastal Scentsin sivellin sarjaa ja niitä ei ole ollut pitkään aikaan varastossa. Tänään niitä oli vihdoin tullut, enkä voinut enää jättää tilaamatta. Olen miettinyt näiden ostoa jo... varmaan puol vuotta ja nyt sit päätin ostaa. Jos näillä sitten pärjättäisi vaikka loppuelämän :D Mä olen oikeasti himoinnut näitä niin kauan ja nyt vihdoin saan ne :)

kuva: kaapattu pretty.fi

Mulla on tavoitteena tällä hetkellä tehdä mun meikkikokoelmasta sellainen, missä on oikeasti laadukkaita tuotteita, varmasti käyttöön tulevia. Olen ollut nuoresta saakka semmoinen kosmetiikkahiiri ja vasta muuttomme yhteydessä raaskin luopua niistä osasta jo huonoksi menneistä tuotteista. Nyt kun ehkä jo vähän osaa noita tuotteita naamaankin sutia, niin tarkoitus olisi laittaa rahat vain ja ainoastaa hyviin tuotteisiin (ja pakkohan välillä kokeilla uusiakin ;D)

Ja nyt haluaisin kuulla teidän mielipidettänne asiaan joka mua askarruttaa.
Laitatteko rahat mieluummin kalliiseen, mutta tiettävästi laadukkaampaan tuotteeseen, kuin halvempaan lähes saman asian ajavaan tuotteeseen?

Mä olen aina ollut "pihi" ja ostanut tuoteet mahdollisimman halvalla ja muussa tapauksessa olen tullut toimeen ilman. Nyt kuitenkin olen huomannut niin vaatteissa kuin kosmetiikassakin, että monesti kallimmalla ostettu merkkituote kestää oikeasti pidempään ja on laadukkaampaa. Näin ollen tein muutoksen ajatusmaailmassani ja päätin, että ostan enää vain niitä tuotteita joiden tíedän olevani laadukkaita. Vaatteet toki ostan vastaisuudessakin mistä sattuu, mutta niistäkin katson laadukkaampia.

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Huih, onpas monta sivellintä! Olisi kyllä ihanaa osata meikata hyvin..

  Mä ostan tuotteita lähinnä tottumuksen mukaan, esim. hiusjutut ostan kampaamotuotteina vaikka ovatkin paljon kalliimpia, mutta sitten taas rasvoissa ja meikeissä menee ihan perus edulliset (ei kuitenkaan ne kaikkein halvimmat) markettituotteet. Toki jos olisi varaa niin varmaan ostaisin niitä kalliimpia (ja laadukkaampia?), mutta toistaiseksi olen ollut varsin tyytyväien esim 15 euron ripsariini. Kun en paremmasta tiedä ;)
  Ajatus siitä että maksaisin esim silmänympärysvoiteesta lähemmäs sata euroa tai ylikin, ei vaan jotenkaan tunnu yhtään järkevältä. Voiko ne oikeesti muka olla niin paljon parempia?

  VastaaPoista
 2. Minulla on ollut jo pitkään aikaa se että ostan mieluummin laadukkaampaa tavaraa On tullut nimittäin niin monta kertaa huomattua kun on ensin ostanut halvemman ja huonomman ja se tavara on lentänyt vähäisen käytön jälkeen roskiin, että rahaa on mennyt vain hukkaan siinä hommassa..
  Vaatteita kylläkin ostan mistä sattuu :)

  VastaaPoista
 3. maisamiisa: Jep, monta on ja katotaan kuinka monelle mä keksin oikeeta käyttöö :D Enhän mäkään mikää ammatti meikkaaja ole, omaks iloks vaan :) Jos ei muuta, niin hyvä kutittelu sivellin ;D

  Tottumuksesta ostan mäkin ja niitä jo hyväksi havaittuja tuotteita. Mun mielestä ripsaristaki se 15€ on aika hyvä hinta enkä ikinä kuitenkaan laittais lähemmäs 50€. Vaikka tuote on halpa, niin voihan se olla laadukas, tai näin mä ainakin olen huomannut. En mäkään ostais ikinä 100€ silmänympärysvoidetta, sille rahalle löytyy kyllä muutakin menoa ja oikeasti, onko se sit paljon parempi ku halvempi yksilö... Mut yleensähän kallis hinta yhdistetään laatuun. Tästä olen kuitenkin eri mieltä, kyllä halvallakin voi saada laatua :)


  Karoliina: Olen huomannut saman. Monesti halvalla osamani tuote on saanut lentää roksiin kun ei ole kestänyt käyttöä :/ Mutta takaako merkki ja hinta kuitenkaan aina laatua...? Kait se kokeilemalla ja tutkimalla parhaiten selviää :)

  VastaaPoista
 4. Mä uskon että merkki ja hinta ei ihan aina takaa laatua ja joskus se edullisempi voi olla parempi. Useimmiten kyllä hinta takaa laadun ja mä olen huomannut että kalliimpi kosmetiikka yleensä kestää kauemmin kuin halpa. Meikkivoiteet ja puuterit ainakin on paljon riittoisampia ja samoin ripsarit.

  Mä noudattelen sellaista kultaista keskitietä kaikessa. Laadukkaampia ja kalliimpia tuotteita yhdessä edullisempien mutta hyväksi koettujen kanssa. Tää menee ihan kosmetiikassa, hiustuotteissa, vaatteissa ja kaikessa.

  VastaaPoista
 5. Milma: Olen samaa mieltä. En mäkään usko, että merkki ja hinta takaa sitä laatua. Olen löytänyt jo monta kosmetiikkatuotettakin, jossa halvempi on ollut parempi kuin kalliimpi vaihtoehto. Nämäkin varmasti löytää vaan kokeilemalla ja toisten kokemusten perusteella.

  Kultainen keskitie on varmasti paras tapa kaikessa. Mä koitan myös löytää sen :)

  VastaaPoista