Sopivat lahjat?

torstaina, maaliskuuta 22, 2012

Menin siis eilen töitten jälkeen suoraan kaupoille etsimään lahjoja 7-vuotta täyttävälle kummitytölleni. Miten ihmeessä niitten löytäminen voi olla niin vaikeeta? Pyörin samat leluhyllyt tuhanteen kertaan läpi ja mikään ei oikein tuntunut sopivalta. Sit pitikin jo miettiä, et mitä mä tein ton ikäsenä. Leikinkö vai mitä silloin tehtiin? No kyllähän tuon ikäisen ainakin kuuluisi vielä leikkiä, kai? Olin jo niin pyörällä päästäni et ei ostoksista meinannut tulla mitään. Vaatteita mä oon aina tykännyt ostella kaikille lapsille ja niitä olisin voinut ostaa hirveästi enemmänkin, mutten usko, et lapset niistä tykkää sitten niin paljon kuin vanhemmat. Mulla oli kauhea kasa niitä, mut päätin sitä vähän karsia.


Vähän hiusjuttuja, puuhakirjaa, namuja ja leluja. Mitä ootte mieltä?  Nää kaikki ostin Robin Hoodista. Ei nuo lelut muuten ihan halpoja oo. Tuo My Little Pony setti maksoi 16,95€. Barbit sun muut Moxiet ja Bratzit oli  samanhintaisia, mun mielestä ihan järkky kalliita, kun paketissa vaan yks nukke. Tuossa ponisetissä on sentäs jotain muutakin härpäkettä.


Ja Seppälästä ostin kaikki vaatteet. Alerekissä oli vaikka mitä kivaa ja aluksi valitsemani vaatteet olis tehnyt jo reippaasti yli viiskymppiä, et päätin vähän karsia. Tuollainen yökkäripuku, neulemekko ja kevätilmoille sopivat hattu ja hanskat. Pipo oli niin tytsyn näköinen, et se oli ihan pakko ostaa. Mut lopunkaiken ei mulla mennyt noihin vaatteisiin kuin pikkasen yli 20€.

Ja ihan vahingossa ostin itsellenikin jotain. Oikeesti se oli ihan vahinko ;)

kuvat: Janet

Mä oon nyt niin tykästynyt tuohon mintunvihreeseen ja olen koettanut metsästää tuollaista kynsilakkaa jo hyvän tovin joskin vieläkään löytämättä. Mut tuo teeppari on hieman läpikuultava ja sillä oli hintaa vain 5€! Ei paha tän kesän muotiväristä :) Ja Robbarista tämäkin.

Mut mitä ootte mieltä ostoksista? Onkohan nää yhtään onnistuneet vai saanko tytöltä vihat niskoilleni? Pitänee mennä pulkkamäkeen, mikäli keli siellä Itä-Suomessa vielä sallii ;) Lepyttelyä jos lahjat on huonot :D

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Hyvät on lahjat;) Luulen ettei tarvihe paljon lepytellä!!!!
  Hyvää reissua ja ajakee varoen, perille päästyänne kertokaa kaikille terkkuja ja päivänsankarille onnittelut...
  -Skeit-

  VastaaPoista
 2. Skeit: Kiitos, valoit muhun vähän toivoa lahjojen suhteen :) Ja kiitos ja ajellaan toki varoen. Terkkuja kerron kaikille :) ♥

  VastaaPoista
 3. Hyvin olet lahjoja löytänyt! :) Kelpaa varmasti, varsinkin kun niitä on noin paljon, sehän on parasta tietenkin ;)

  VastaaPoista
 4. Heidi: Jep, muistan kyllä itsekin lapsuudesta et mitä enemmän nii sitä parempi :D Mut kiva jos säkin olet tota mieltä, nyt varmasti uskallan antaa lahjat :)

  Anonyymi: Kiitos :)

  VastaaPoista
 5. No ei nyt koko kauppaa ois tarvinnu tyhjäks ostaa =D Tossahan on lahjat useampaankin juhlaan, et luulis kyllä määrän (ja laadunkin ;) toki) riittävän!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Ai onko tossa paljon? :D Mä ostelen yleensä paljon ku en osaa päättää mikä olis hyvä. Nytkin vaatteista onnistuin jotenkin ihmeen kaupalla karsimaan niitä. Mut kiva kuulla et sunki mielestä on hyvät :) Katsotaan vielä mitä mieltä saaja on.

  VastaaPoista
 7. No kyllä luulis tuolla määrällä olevan tyytyväinen lapsonen! ;) Mun kummityttö on vielä niin pieni että voi vaatteitakin surutta ostella, on niistäkin ihan innoissaan. Parin vuoden päästä alkaa varmasti tuo ikä että lähinnä lelut kelpaavat. :)

  VastaaPoista
 8. Viivi: Kyllä oli tyytyväinen tyty. Heti alkoi leikit uusilla leluilla ja vaatteet heti käyttöön :) Joo, pienille on niin paljon helpompi ostaa, kun eivät ole vielä niin vaativia :) Tsemppiä sullekin sit lahjojen keksintään, vaikka sulla siihen onkin vielä aikaa :)

  VastaaPoista