Voitto kotiin

keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2012

Tai siis jo kotona. Kävin eilen postista noutamassa Mungolife-blogista voittamani mekon ja kyllä, se on ihana :)


kuvat: Janet

Kuvat eivät kyllä tee oikeutta tuolle mekolle, mut mä en saanut sitä yksin päälleni :D saati sitten kehtaisi edes esitellä sitä päälläni... Se ähinän ja puhinan määrä mikä musta lähti oli varmasti naapureitten mielestä eriskummallista, mutta yrityksistäni huolimatta vetoketju jäi auki. Enkä tietenkään jaksanut enää illalla sovittaa uudelleen, kun N tuli kotiin, olis ehkä voinut olla helpompaa. Zumba vei multa eilen kaikki mehut. Noin muuten mekko tuntui kyllä ihan sopivalta, mutta uudelleenhan sitä pitää sovittaa. Ja jos se ei mahdu kunnolla päälle, sitä suuremmalla syyllä laihdutusta kovemmalle :)

Tänään olis tarkoitus pitää välipäivä liikunnasta ihan vaan sen takia, että mun pitää mennä ostamaan vanhimmalle kummitytölleni synttärilahja. Huomenna on tallipäivä ja perjantaina jo lähdetään sinne Itä-Suomeen, eli tänään lahjan on löydyttävä. Pientä paniikin poikasta päässäni pyörii, mutta toivon todella löytäväni lahjat tänään. Matkaa en kyllä jaksaisi mitenkään odottaa. Aa, ja pitää muistaa ostaa pattereita, jos vaikka siellä sukuloimassa ottais sisäkuviakin. Mitäs muuta, eikai tässä sen kummempaa. Jatketaanhan taas töitä.

Ei teiltä löytyis hyviä vinkkejä lahjaksi 7-vuotta täyttävälle?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Mulla kummipoika täyttää tänä vuonna 8v ja aina on yhtä hankala keksiä lahjaa. Silloin kun se oli pienempi, oli helmpompi ostaa, kun ei lahjansaaja vielä ite tajunnut lahjoistaan :D Nyt pitää olla jo sellaista, mikä oikeasti kiinnostaa. Legot on suosittuja, mutta niitäkin hänellä on jo monenlaista, niin hankala tietää, että minkä ostas ettei tule samanlaista. Huh, onneks synttärit on vasta syksyllä, niin ei tartte vielä pähkäillä :)
  Toivottavasti keksit jotain kivaa, mitään vinkkiä en kyllä taida osata tytön lahjaksi antaa :)

  VastaaPoista
 2. Heidi: No nimenomaan, mitä vanhemmaksi lapset tulee, sitä monimutkasemmaks lahjan osto tulee. Pitää oikein pähkäillä ja miettiä, mut toivon jotain kivää löytyvän tänää ku menen kaupoille :) Semmosella "päätön kana"-asentaalla mä oon nyt sinne kauppaan lähdössä, et katotaa mitä tulee :D

  VastaaPoista
 3. Oi, taas sä voitit! Miks mä en ikinä ?

  No ei, onnea :D Ja ihana mekko, aika "villi " Nyt vaan jotkut kesäpirskeet sitten niin pääsee käyttöön :)

  VastaaPoista
 4. Milma: Joo, tai johan tästä on hetki kun voitostani ilmoitin, mutta nyt se saapui postissa :) Nyt vaan osallistumaan niihin arvontoihin, et säkin voisit voittaa. Sit kun mä laitan arvontaa nii sun on osallistuttava ;) Ja kiitos <3 Villi mekko tosiaan on ja kesää odotellessa :)

  VastaaPoista