Lisää näköä

torstaina, maaliskuuta 15, 2012

Tälle päivälle on varattu aika toiseen näöntarkastukseen ja samalla menen valitsemaan itselleni vihdoin lasit. Kuulemma niiden toimituksessa kestää sellainen pari viikkoa. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin kuitenkin ostamaan lasit Nisseliltä, sillä heillä oli paras tarjous tällä hetkellä ja heiltä sain hyvää palvelua. Toiseen näöntarkastukseen menen ihan vain siitä syystä, että ensinnäkin se sisältyy hintaan ja toisekseen haluan tietää tuleeko sama tulos, että onko mun vahvuudet satavarmasti se +0,75. Toivottavasti löydän kivat lasit, et pitäkäähän peukkuja :)

Kehtaankohan edes myöntää.... Twilight poltteli kuulkaas eilen mun hyppysissä sen verta paljon, et mun oli ihan pakko katsoa se :D Maratoni pidetään vielä, mut mun oli pakko nähdä se uusin jo eilen :D N kiusas mua, ku olin vähän väliä tippa linssissä ja välillä ihan jäykkänä jännityksestä...nii ja siis katsoin toista kertaa sen :D Mutku se on vaan niin hyvä! Miten mä jaksan odottaa marraskuuhun, että vika osa tulee??? No onneks kesä on tässä välissä ja saa nauttia ihanista ilmoista.

kuva: google.fi

Mitä jännää onkaan viimeisessä leffassa sitten luvassa? Tai no tiedänhän mä, ku oon kirjat lukenu, mut onhan se kiva nähdä miten se tulee valkokankaalta :) Ja okei okei, nyt loppuu tää Twilight höpötys, ei tästä kuitenkaan mitään faniblogia tule. Ja tiedetään, vaikutan ihan 15w teiniltä :D Ja ylpeä siitä ;)

Fiksumpiin aiheisiin ens kerralla. Nyt on muutenkin aivot vähän hötöä tän kovaa yritystä tekevän flunssan kanssa ja vähäinen uni viimeyönä. Oli kuulkaas paljon ihmissusia ja vampyyreitä tän likan unissa ♥

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. No just, et sitten malttanu;)
  Mulla olis tänään leffa-ilta, kaupan kautta herkkupussien kanssa sohvan nurkkaan ja ihanuus pyörimään....
  Mun viikonloppu kun alkaa jo tänään ;P
  Kävitkö, kävitkö???
  -Skeit

  VastaaPoista
 2. Skeit: No en malttanu ;D Mut mikäs homma tää on, et sul on aina perjantait vapaat? ;) Vähänkö epistä! Mä haluun kans. :)

  Kävin, ei ollu vielä. Meen tänää (jos on vielä auki ku tuun sieltä Nisseniltä), mut jos ei nii huomenna uus yritys :)

  Me muuten suunniteltiin, et oltais tultu teille lauantaina, mut pitää kattoo mihin suuntaan tää flunssa nyt kehittyy, sillä teille mä en tätä tuo! :)

  VastaaPoista
 3. Joo tulukee vaan, kotona ollaan! Ja kyllä kiitos ilman lentsua;)

  No kato rupeet vaan osittaiselle hoitovapaalle niin ne perjantait on sitten vp, ja ihanaa kuulin just että mulla on jopa 15 kesälomapäiväääää(luulin että alle 10)
  Työkaverit on jo ihan hepuleissa kun mulla on NIIIIIIIN hyvä viikko<3
  Kevättä ilmassa
  -Skeit

  VastaaPoista
 4. Skeit: Jee jee, tullaan ehdottomasti jos tästä ei flunssa kehkeydy :)

  Hih, kyllä mulle osittainen hoitovapaa kelpais, et antais neitiä meille ;) N muuten näki lehdessä paljon samannäköisen tytön ja eikös kommenttina heti, et kato ku La:n näkönen :D Se on kuule ihan tein neidin pauloissa ;)
  Kiva vaan ku on hyvä mieli :) Ja kesälomaa odotellessa :)

  VastaaPoista
 5. maisamiisa: Elähän sie naura siellä ;) :D

  VastaaPoista