3-vuotiaan blogin arvonta

sunnuntaina, marraskuuta 03, 2013

Ihanaista sunnuntaita!

Muistan päivän kuin eilisen. Suunnittelin blogin ensimmäistä postausta. Jännitti ihan hirmuisesti. Olin vasta jokin hetki aiemmin löytänyt koko blogimaailman ja se vei mun ihan kokonaan mennessään. Ajatus omasta blogista alkoi kyteä päässä melkein heti. En todella tiennyt mitä blogin kirjoittaminen toisi mukanaan, mutta pakko sanoa, että tämä on ollut yksi parhaimmista jutuista ikinä. En uskonut, että kukaan koskaan mun pikkuruista blogia alkaisi edes lukea, mutta johan teitä ihania on tänne siunaantunut melkoisesti. Olen niin iloinen, että jaksatte hengailla täällä mukana. Te teette tästä hommasta vielä miljoona kertaa ihanampaa! Teidän kommenttinne kirkastavat päivää ja olen saanut todella monelta teistä hyviä vinkkejä, ihania tsemppejä ja vaikka mitä. Olette ihan parhaita <3

Koska te kaikki olette minulle niin huisin tärkeitä, haluan muistaa myös teitä jollain kivalla. On siis blogin kolme-vuotis arvonta! Tämä arvonta on avoin kaikille, sillä tiedän teidän monien lukevan myös ihan anonyymisti. Joskin, Fantazyan lukijoiksi kirjautuneilla on paremmat mahdollisuudet voittoon. Eli siirrytään ohjeisiin.

EDIT: Selvennykseksi vielä, arvonta-aika on siis jo ohi!




Kolmen arvan mahdollisuus kolmen vuoden kunniaksi :)

SÄÄNNÖT:

1 arpa - Kommentti (keksi nimimerkki)
2 arpaa - kommentti + julkinen lukija
3 arpaa - kommentti + julkinen lukija + linkitys omaan blogiin

Eli yhden arvan saa kommentista, muista keksiä nimimerkki. Kaksi arpaa saa, kun jättää kommentin ja on Fantazyan julkinen lukija: löydyt siis bloggerin lukijakaartista. Kolme arpaa saa, kun jättää kommentin, on Fantazyan lukija sekä linkittää arvonnan omaan blogiinsa. Linkitys tulee lisätä kommenttiin mukaan, että voin käydä kurkkimassa blogistanne sen :) Ylimmäistä kuvaa saatte käyttää, mikäli tahdotte kuvaa lainata :)
   Arvonta tullaan suorittamaan vanhanaikaisin keinoin. Eli jokainen nimi tullaan kirjoittamaan pienelle paperilappuselle ja laitetaan kaikki samaan pussiin josta joku onnetar saa ne nostaa. Jokaiselle siis yhtä hyvä mahdollisuus voittoon.
   Aikaa on maanantaihin 11.11.2013 klo 12:00 päivään, jonka jälkeen ilmoitan arvonnan voittajan. Mikäli arvonnan voitaja ei ota minuun yhteyttä viikon sisään, arvotaan uusi voittaja.
Onhan tarpeeksi selkeät ohjeet? Saa kysyä, jos jotain oleellista puuttuu.

Komentissanne haluaisin kuulla taas kerran ruusuja ja risuja. Mitä Fantazyassa on kivaa ja onko jotain mitä voisi olla vähemmän? Ja postaustoiveita olisi kiva kuulla. Mitä te haluaisitte lukea? Eli nyt sanainen arkkunne auki, kertokaa mielipiteenne :) Vinkkaan, että kommentillanne on väliä. Saattaa olla, että hyvällä kommentilla voi irrota myös joku pieni juttu ;)

Ja sitten palkintoihin. Tällä kertaa niitä on kaksi. Ykköspalkinto menee ensimmäiselle pussista nousseelle nimelle ja toinen palkinto sitten seuraavana nousseelle. Toivottavasti on teille mieluisat palkinnot. Kaikki tuotteet on itse ostettuja, minulla ei siis ole ollut ketään sponsoria, vaikka merkistä voisikin niin luulla. Tykkään vain itse kovasti heidän tuotteistaan, joten sen vuoksi niitä myös teille haluan arpoa. Noniin, palkinnot esiin.

Eli ensimmäinen palkinto.


Palkintoon kuuluu:
LUMENEn Heleyttävä kevytvoide,
kulmakarvageeli,
aurinkopuuteri,
rusehtava luomiväri,
ravitsevatehohoito,
XZn hiusten tehohoito,
SIMPLEn silmämeikinpuhdistus lappuja
tiskirätti ja
kaksi sisustuskorttia.


Ja toinen palkinto.


Palkintoon kuuluu:
HERBINAn suojaava lämpöseerumi hiuksille,
NELLY.COMin luomiväripaletti,
LUMENEn kosteuttava ja tasoittava tehohoito ja
YVES ROCHERin Hydra kasvovoide


Jokaiselle teistä ihan hirmuisen paljon onnea arvontaan! <3

You Might Also Like

33 kommenttia

  1. Mukana:D
    Parasta on lukea ihan arkisista jutskista, vähän ehkä jopa kiinnostaa meikki postauksetkin ja kirsikkana kakun päällä, rakastan sisustusjuttui♡=)
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja onnea kolme vuotiaalle:D
      -Skeit-

      Poista
  2. Ihan mielettömät palkinnot olet hankkinut tätä arvontaa varten :) Olen mukana arvonnassa kahdella arvalla. Blogissasi ehdottomasti parasta on kaikki kosmetiikkaan liittyvät jutut ja odotan myös aina mielenkiinnolla sinun Livbox-postauksiasi.

    -Tiia

    VastaaPoista
  3. Onnittelut :) tykkään erityisesti kosmetiikkapostauksista :) yhdellä mukana! t. Saya sayav@hotmail.fi

    VastaaPoista
  4. Moikka! Löysin sun blogiisi tuolta Inspiration Blog Awardsin kautta ja jään mielelläni lukijaksi! Nimimerkkini on siis hepexxx :) Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta, täytyykin lukaista vähän lisää ^^

    VastaaPoista
  5. Onnea 3 veelle :) Ihanaa että olet jaksanut meille postailla.

    Mä pidän sun blogista jotenkin sen sellaisen hauskuuden takia. Tulee hyvä mieli kun ky täällä, vähän kun tapaisi ystävän :) Vaikka jutut ei aina olisi niistä positiivisimmasta asioista niin asenne ja kirjoitustyyli on hyvä ja positiivinen kuitenkin.

    VastaaPoista
  6. mukana yhdellä.
    maison@luukku.com
    kiva kun blogisi on selkeä, ei liikaa rimprampsua niinkuin joissain blogeissa on...

    VastaaPoista
  7. Oi mitä ihanuuksia olet meille hankkinut ♥ Mukana kahdella arvalla (kolmella mikäli saan tässä viikon aikana jonkun postauksen kyhäiltyä valmiiksi asti :D ). Mä tykkään ihan arkipäivän höpinöistä, meikki- ja kosmetiikka- sekä sisustusjutuista ja elukoista ja ja ja :) Silmämeikeistä voisit joskus näyttää ihan vaihe vaiheelta miten teet, siis niiku mitä luomiväriä mihinkin kohtaan jne niin että blondikin osais :D Vaikka semmonen synttärisimmujen tyyppinen vähä tummeempi meikki. Nii ja onkohan tein kodin pohja koskaan vilahtanut täällä?
    Onnea kolmevuotisesta taipaleesta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://perhosiamasussa.blogspot.fi/2013/11/kaljuuntuva-aamu-uninen-aiti.html eli kolmella mukana ;)

      Poista
  8. Kahdella arvalla mukana :))

    Olen lukenut blogiasi aktiivisesti ehkä vuoden verran mutta kommentointi on jäänyt valitettavan vähälle ;d
    Pidän blogistasi sinun kirjoitustyylisi takia, ja sen takia, että sitä tekstiä on paljon (no ainakin verrattuna moniin muihin blogeihin:D) Monipuolisuus on aina plussaa ja siksi pidänkin postauksista, joissa on viikon liikunnat!

    Postaustoiveina voisi olla ehkä jokin sinuta hieman enemmän kertova, ja jos et halua kertoa itsestäsi ja ajatuksistasi, niin kuvina tavallinen arkipäivä :) (vähän kuin myday, mutta ei ehkä ihan. tai jotain :D)

    VastaaPoista
  9. Kahdella arvalla mukana kisassa :) uusi lukija olen ja tämä blogi vaikutta mielenkiintoselta, ulkoasu on selkeä ja muutenkin tyylisi kolahtaa minuun, täällä on vaikka ja mitä kivaa! Täytyypä tutustua paremmin sisältöön. :)

    kaisa128@live.fi

    VastaaPoista
  10. Täällä yksi anonyymi lukija yhdellä arvalla mukana mahtavassa arvonnassa!
    -Shiva-
    suddenconnection(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Mukana yhdellä arvalla. Olen lukenut blogiasi silloin tällöin, pidän siitä, että tekstiä on paljon. Sitä paitsi, tyylisi kirjoittaa on mieleeni, pidän pitkistä lauseista ja pilkuista. :) Sisältöä on blogissasi mukavasti, jatka samaan malliin!

    beylakraal(at)gmail.com

    VastaaPoista
  12. Yhdella arvalla mukana ja toosi paljon onneaa <3

    -Anskuli-

    VastaaPoista
  13. Luen blogiasi säännöllisesti, kuuluu elämääni. Hyvä ja mukaansa tempaava kirjoitustyyli, ilot ja surut, säryt ja liikunnat sekä kauneus ja tyyli. Hyvä sinä. Onnea kolme veelle!
    ~elle~

    VastaaPoista
  14. Kahdella arvalla mukana :) kosmetiikka- sekä kotipostaukset on parhaita :)

    VastaaPoista
  15. Koti- ja sisustuspostaukset miellyttää ja Tare tietysti ;) "Normaalista" elämästä mutkatonta kirjoittamista :) Kahdella arvalla mukana, ellen ehdi postailemaan ennen osallistumisajan päättymistä ;)

    VastaaPoista
  16. Upeat palkinnot!!

    Kahdella arvlla olen mukana :) jelena.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Oikein paljon onnea! Sisustusjutut on eniten mieleeni ::P Ja yhdellä mukana!

    VastaaPoista
  18. Onnea 3v blogille! Itse en jaksaisi ylläpitää blogia noin kauan :D

    noora.shnoro@gmail.com

    -Noora-

    VastaaPoista
  19. Oletpa kasannut hienon palkinnot :) Liityin lukijaksi joten kahdella arvalla mukaan. Ja kovasti onnea kolmesta vuodesta!

    VastaaPoista
  20. Onnea taaperoikäiselle blogille :) (Ja onpas harvinaisen herkulliset ja monipuoliset arvontavoitot! Osallistun yhdellä arvalla.)
    -kaffe-

    VastaaPoista
  21. Onnea! Mukavan arvonnan olet kyllä järjestänyt, olen mieluusti arvalla mukana. Tykkään lukea kosmetiikan ja sisustuksen trendeistä ja tuoteuutuuksista sekä toki ihan normaalista elämästä. Monipuolisuus on blogisi vahvuuksia.

    VastaaPoista
  22. Mahtavat juhlat kolmivuotiaalla, onnea ja hurjasti lisää vuosia! Olen mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Minäkin pidän erityisesti LivBox-pakettien esittelyistäsi, muutenkin lukisin mieluusti enemmänkin tuoteuutuuksista.

    VastaaPoista
  23. Onnittelut, mukana yhdellä arvalla. marianna1@luukku.com

    VastaaPoista
  24. Onnea 3-vuotiaalle! Mukaan arvontaan yhdellä arvalla.
    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  25. Mukana kahdella arvalla :)
    89tmsk@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Mukana yhdellä (vai kahdella?) arvalla! Olen kyllä blogin lukija blogilistan kautta, mutta en bloggerin..
    kuitenkin! Täältä on kivaa lukea ihan arkisen elämän kuulumisia, niitä positiivisia sekä myös negatiivisia. Elämähän ei aina ole ruusuilla tanssimista. Blogisi on ihanan aito!! En kyllä keksi mitään, mitä voisi olla vähemmän.. Kaikki jutut käyn aina suurella mielenkiinnolla lukemassa :) Päivän asuja voisi olla kyllä enemmän ;) meikkijutut on myös kivoja, vaikka itse olenkin todella surkea meikkaamaan :D mutta onhan se kiva katsoa kun toinen osaa. Kaikki eläinjutut on myös aina päivän piristäjiä :) Sisustusjutut on myös hyviä!
    Enpä nyt kyllä osannut oikein mitään kriitiikkiä antaa... :D

    -Anu
    anupkiiski@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Anu!
      Lukijana tarkoitettiin juuri tuota bloggerin julkisena lukijana olemista. Eli yhdellä arvalla pääsit osalliseksi :)
      Kiitos erittäin ihanasta kommentista <3

      Poista
  27. Moikka, yhdellä arvalla mukaan! :)
    Blogisi ihaninta antia ovat erilaiset meikkipostaukset. Tykkään erityisesti silmämeikkeihin, kuten luomiväreihin ja ripsiväreihin liittyvistä vinkeistä. Samoin liikuntapäiväkirjasi ovat mun suosikkiluettavaa, jotenkin on hurjan inspiroivaa seurata jonkun liikuntakertoja, niistä saa huisisti energiaa omaankin treeniin!!! :)

    Aurinkoisin maanantaiterkuin,
    Mimmu
    flower3000(a)suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Mimmu!
      Valitettavasti sinun osallistumisesi tuli arvonta-ajan sulkeuduttua, eli harmillisesti et enää pysty osallistumaan. Ensi kerralla sitten :)

      Poista
  28. mukana arvalla! -emy-
    elina_myllykoski@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei -emy-!
      Valitettavasti arvonta-aika on ollut ummessa jo viikon verran. Et siis enää voi osallistua, pahoitelut <3

      Poista