Loppuneet tuotteet - syyskuu + lokakuu

tiistaina, marraskuuta 12, 2013

Kävin syyskuun alussa keräilemään tyhjiä puteleita, esitelläkseni ne sitten täällä blogissa ja samalla pääsen purkamaan tätä kosmetiikkarakkauttani pienesti arvostellen. No, lokakuu alkoi ja unohdin koko homman. Muistin vasta, kun uusi puteli tyhjeni. Jatkoin keräilyä ja päätin tehdä pari kuukautta sitten samalla. Taas meinasi päästä unohtumaan, mutta josko nyt vihdoin. Johan me ollaan melkein puolessa välissä marraskuutakin, mutta eihän nää tuotteet mihinkään ole vanhenneet ;) Eli loppuneet tuotteet syys- ja lokakuussa esittelyyn.


Melkoinen saldo meikäläiselle. Mä olen niin huono käyttämään tuotteita loppuun, mutta nyt otin oikein tehtäväkseni päästä puteleista eroon. Osaanhan mä sen verran hyvin kasvattaa putelisaldoa, ettei hyllyt tyhjiksi missään nimessä pääse. Tuli muuten melkoinen voittajafiilis aina, kun sai yhdenkin putelin tyhjäksi :D Tätä siis tullaan jatkamaan. Toivottavasti joka kuussa saisin edes sen yhden putelin tyhjenemään. Voi olla, että haaveilen ihan liikoja. Mutta nyt nämä tuotteet.


Mulla on ollut tapana kirjoittaa kasvoputsareista aina ihan oma postauksensa, kun olen vaihtanut merkistä toiseen. Tällä kertaa kuitenkin laitan nämä Cliniquen tuotteet tähän postaukseen, sillä en vaihtanut suoraan setistä toiseen. Mun mielestä on vähän ärsyttävää, kun saman sarjan tuotteet loppuvat eri aikaa. Tällä kertaa tuo kasvopesu loppui paaaljon aiemmin, entä kasvovesi. Käytin urakalla kasvovettä pois, että pääsisin uuden setin kimppuun, mutta pakko oli ostaa uus pesu ennen sitä. Tuo liquid facial soap mild oli ihan kiva pesu. Ei mikään maata mullistava, mutta ei kuitenkaan ihan huonokaan. Pesi hyvin meikit pois, jopa melko tiukasti pysyvät ripsaritkin. Kasvoille jäi ihan hitusen meikkiä, kun kasvovedellä pyyhki, mutta pahempaakin olen kokenut. Kasvojen kuivuttua tuli kylläkin melko kireä olo. Kasvovesi oli ihan pakko vetää aina tämän jälkeen, että ihon olo helpottuisi. Ja lopulta vielä oli saatava rasvaa. Mutta että onko tämä hintansa väärit? Ei minun mielestäni. Tämä ei tuonut juuri minkäänlaista helpotusta finnisadolleni, mutta kuitenkin ihan kiva käyttää. Uudelleen en osta, ellei ole todella hyvässä alennuksessa.

Kasvovesi puolestaan oli ihan hitusen kivempi, entä putsari. Clarifying lotion clarifiante 2 tuntui puhdistavan kasvot tooodella hyvin. Tuli hieman kipristelevän polttava tunne naamalle, just sellainen tosi puhdistavan tuotteen jälkifiilis. Tykkäsin myöskin tuosta pumppuputelista, kasvovesi oli helppo annostella sen avulla. Riittoisaa tavaraa ehdottomasti, mutta ei tämäkään tuntunut mitään erikoisempaa kasvoilleni tekevän. Finnit oli ja pysyi. Tätä voisin kyllä ostaa, kun on tarjouksessa, mutta täyteen hintaan ei lähtisi mun matkaan.


Clarins Gentle Foamin Cleanser tuli Livboxin mukana ja siitä on arvostelu kirjoitettukin jo. Sen voi käydä lukaisemassa täältä. Näin koko putelin käytettyä on kuitenkin todettava, ettei tuote sovikaan mulle. Tai ainakin pikkasen vaikuttaa siltä. Mulle tuli tämän käytön aikana ihan hirmuisesti ihonalaisia finnejä, enkä ole niitä vieläkään saanut pois. :/

Nivean Mattifying toner oli pakko käydä ostamassa silloin, kun Cliniquen kasvovesi loppui. Mulla on käytössä Simplen halpis kasvopesu ja sehän on nyt käytettävä loppuun ennen uuden setin aloittamista, joten sen rinnalle oli siten hankittava joku halpis kasvovesi. Kävin Cittarista siis nappaamassa nopeasti mukaani kuhan vaan jonkun ja tällä kertaa mukaan pääsi tämä. Ihan kiva, ei mitään erikoista sanottavaa. Iho jäi mukavan tuntuiseksi käytön jälkeen, mutta ei tämä ainakaan yhden putelin käytön jälkeen tehnyt kasvoille mitään muutosta.

Dermalogican Daily microfoliantia olen hehkuttanut aiemminkin. Tässä on tuote, joka sai mun kasvot näyttämään miljoonasti paremmalta kuin mikään. Ihonalaiset finnit katosivat (tämä siis ensimmäinen puteli, minkä otin jemmaan), iho tuntui muutenkin hyvinvoivalta ja hehkeältä. Uusi puteli onkin jo ostettuna, toivottavasti saan siis paremman ihon taas takaisin :)


Garnier mineral ultradry on ollut eniten käytetty deodorantti mulla. Näitä on kulutettu jo kymmenkunta kappaletta ja pakko sanoa, että tykkään! Pitää hyvin hienhajun poissa ja hiki pysyy hallittuna. Kuitenkin nyt nokkani on kyllästynyt tuohon ja haistan sen hikenä, joten eri merkki oli välillä ostettava. Mutta tykkään tuosta kyllä edelleenkin.

Partyliteltä joskus toissa keväänä ostamani käsikuorinta ei ollut loppu, mutta oli pakko viskata mäkeen. Se haisi ihan elttaantuneelle ja värikin oli muuttunut, joten en enää viitsinyt käyttää. Pakko sanoa, että tämä oli todella turha ostos. Kädet tuntuvat tuhannesta paremmalta ihan vain sokerihunaja kuorinnalla, joten uutta putelia ei tulisi ostettua, jos vielä myynnissä olisi. Näitä ei siis ole ollut myynnissä enää aikoihin.

The Body Shopin banaani-hoitoaine on ollut yksi parhaimmista tuoksuelämyksistä hiusten pesussa. Tekisi ihan mieli maistaa :D Tykkäsin tästä kyllä muutenkin. Hiukset tulivat ihanan kiiltäviksi ja eloisiksi tämän jälkeen. Tuoksukin viipyili hiuksissa päivän pesun jälkeen. Shampoota on hitunen vielä jäljellä, mutta kyllä mä ajattelin näitä käydä toisen setin ostamassa. Niin ihanan tuoksuisia ovat ja toimiikin oikein hyvin :)


Laveran käsirasvasta olen myös kirjoittanut Livbox arvostelussa, joten sieltä voi käydä lukaisemassa edelliset mietteet. Nyt on kuitenkin sen verran mainittava, että uutta putelia tätä en tule kyllä ostamaan. Olen niin rakastunut Favoran rasvaan, että tämä tuntuu sen rinnalla ihan turhalta. Ihan kelpo rasva tämä kuitenkin on.


Vimoisena vielä loppuneet meikit. Tykkäsin ihan hirmiusesti tuosta Yves Rocherin tussirajauksesta, mutta kuinka ollakaan, se kuivui muutaman hassun käyttökerran jälkeen. Tuli melkoinen ärsytys. Mä olen kuitenkin omasta mielestä säilyttänyt sitä ihan oikein, ettei kuivuminen pitäisi sen takia tapahtua. Jos teillä muilla on kokemusta tuosta, niin kuulisin mielelläni, että kuivuiko teillä nopeasti? Tällä sai helposti pehmeät rajaukset, eivätkä ne olleet liian näkyvät. Mielestäni täydellisen sävyinen arkikäyttöön. On rajaus, muttei niin tujua. Uutta en kyllä osta tämän kokeilun perusteella. Jonkun muun merkin tussirajauksen kyllä kotiuttaisin mielelläni.

Baremineralsit ovat myöskin loppuneet ihan syyskuun alussa. Tykkäsin niistä kovasti, mutta ne alkoivat herkästi valumaan kasvoillani. Kuitenkin levityksen helppous ja niiden tuoma näky ihollani oli niin kiva, että olen pähkäillyt tässä jo tovin jos toisenkin niiden mattaisten versioiden ostoa.

Lumenen CC-voidetta olenkin hehkuttanut useammankin kerran. Muunmuassa täällä kirjoitin siitä. Tykkään tuotteesta ihan hirmuisesti ja se onkin arkimeikkini vakiopohja, mutta hieman harmittaa, kun alkaa päivän mittaan kiiltelemäänn kasvoillani pahasti. Melkein jopa näyttää siltä, että se sulaa pois kasvoiltani. Kuitenkin, peitto ja keveys on tässä parasta. Vakkarituote meikkikätköissäni.

Toinen mitä olen tykännyt käyttää arkena on Loréalin BB-voide. Tässä on mattaisempi lopputulos, entä CC-voiteessa ja tämän vuoksi koenkin tämän sopivan kasvoilleni paremmin. Mutta peitto ei ole niin hyvä. Käytän yleensä silloin, kun kasvot eivät ole niin huonossa kunnossa. Toinen vakkarituote :)


Tämmöisiä tuotteita tällä kertaa. Huonolta näyttää tässä kuussa loppuneet puteli, toistaiseksi ei ole vielä yhtään... :o Toivottavasti saan nyt ahkeralla käytöllä edes jonkun tyhjäksi. Olikos mitään teidän lempituotteita mun loppuneissa?

You Might Also Like

11 kommenttia

  1. Kiva postaus :) Ja aikamoinen saldo tyhjiä puteleita ;)
    Mä kans aina kun pullon pohja lähenee alan oikein lotraamaan loppuja, että pian saisi uuden käyttöön :D
    Mitäa tuo sun sokerihunaja kuorinta sisältää? veikkaan että sokeria ja hunajaa ;D, mutta missä määrin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäsit ♥ Oli kyllä melkoinen saldo, yllätyin itsekin. Jatkossa on turha odottaa varmasti moisia settejä :D
      En ole koskaan mitannut, miten paljon laitan sokeria ja hunajaa keskenään. Kunhan vaan heitän sekaisin :D Ja kerran keitetyt kahvinpurutkin on tosi jees. Niitäkin käytän.

      Poista
  2. mulla on kans ollut joskus tota banaani hoitoainetta ja tuoksu oli jännittävä :D on varmasti nappiostos banaanista tykkääville ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no mä tykkäänkin banskuista ;) Mun mielestä tuoksu on todella huumaava. Sopii tosiaan banaaneista tykkääville :)

      Poista
  3. Tuo Lumenen CC-voide on tällä hetkellä itsellänikin käytössä ja tykkään! Olen kuitenkin myös sekaihoinen, joten vähän tuntuu ettei se pidä rasvoittumista niin hyvin poissa kuin voisi. Toisaalta taas se on ensimmäinen ikinä käyttämäni meikkivoide, joten luulen että tarvitsen vielä muutamia vertailukohteita ennenkuin voin sanoa mitään varmaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. CC-voide ei tosiaan taida pitää sitä rasvoittumista kurissa. Mä olen auttanut tilannetta aina sillointällöin puuterilla tai puuteripapereilla. Ei sillä, samaa ongelmaa löytyy myös jollain meikkivoiteilla. Pitää vaan testailla ja löytää se parhain. :) CC on kyllä muuten todella hyvä! :)

      Poista
  4. Puteleiden tyhjenemiseen jää koukkuun! :D

    Mä tykkään myös Lumenen CC-voiteesta, mutta että se onkin hankala puhdistettava! Tuplapuhdistuksenkin jälkeen jää värijäämiä pyyhkeeseen. Ja onhan ne kasvot saippuoinnin jälkeen kuivattava ennen kasvoveden käyttöä, ei kai sitä märälle iholle voi kasvovettä lutrata? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti mäkin jäisin tuohon tyhjenemiseen koukkuun. Toistaiseksi edelleen olen enemmän koukussa niihin täysiin :D

      Ohhoh, nyt on kyllä pakko sanoa, etten ole huomannut samaa. Mä taidankin pestä sen verran kovilla tököteillä, että irtoaa sen vuoksi hyvin... Joo, kyllä mä aina kuivaan kasvot ennen kasvovettä. Onpas hassua. Mikä putsari sulla on tällä hetkellä?

      Poista
    2. Tällä hetkellä on testissä Flown Savi-Yrtti kasvosaippua. Sitä ennen oli Weledan mantelipuhdistusemulsio. Nyt oon pari kertaa pessyt eka Weledalla ja sitten Flowlla.

      Poista
  5. Mä oon ihan samanlainen, aina yhtä tyytis, kun saa yhdenkin putelin loppuun. Huh, on se kovaa hommaa... :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kovaa hommaa kyllä on. Mä olen kyllä vielä toistaiseksi vähän turhan tyytis noihin täydempiin puteleihin :D Pitää asennoitua varmaan vähän positiivisemmin noihin tyhjentyneisiin ;D

      Poista