Liikunnat vko 47

maanantaina, marraskuuta 25, 2013

Heippa murmeliseni!

Pahoittelut taas viikonloppu hiljaisuudesta. Meikämammalla oli vain sen verran paljon tekemistä, että lopulta kun tähän tietokoneen äärelle olisin malttanut, tuli nukkumatti hätistelemään pois. Kiva viikonloppu takana ja arki taas hetken aikaa edessä. Tänään ei ole vielä perusarkea, kun mulla on taas etäpäivä. Piti käydä lääkärintarkastuksessa ja täällä meidän kylässä kun ei mitään ilta-aikoja tunneta. Vielä muutama tunteroinen työntekoa ja sitten salille. Joojoo, luitte oikein, salille :) Mä rakastuin taas salilla käymisen tunteeseen. Tai lähinnä se fiilis sen jälkeen. Olin kyllä viime viikon treenien jälkeen niiiiiin jumissa, että ihan vaan istuminenkin sattui. Mut jes kun oli voittaja fiilis! Ja nyt menen hakemaan sitä jes fiilistä tänään uudelleen. Pistetääs tähän väliin ne viime viikon liikkumiset.


MA: - (talokaupat) 
TI: Tallityöt 1h, ratsastus 45min
KE: Salitreeni 1h 30min
TO: Salitreeni 1h 30min
PE: - (shoppailu 3h)
LA: Aamulenkki tyhjään vatsaan 40min
SU: -


Kaikkea muutakin mukavaa mahtui viime viikkoon. Maanatai tuli pyörittyä pankeissa. Ensin kävin tekemässä kaupat tästä meidän rakkaasta pikkupesästä ja heti sen perään juostiin toiseen pankkiin tekemään kaupat meidän omakotitalosta. Parempaa postausta aiheesta on kyllä tulossa :) Tiistaina sitten taas tallipäivä. Piti käydä ihan vain kevyesti köpöttelemässä, kun polle oli saanut rokotukset pari päivää aiemmin. Ja sit siellä salilla pari päivää. Tällä kertaa ollaan otettu äidin kanssa vähän erilainen taktiikka. Me tehdään joka kerta tarpeeksi myös aerobista liikuntaa eli pidemmät lämmittelyt. Ja sitten kunnon treeni vielä siihen päälle ja loppuun venyttelyt. Ja se olo sen jälkeen :) Kyllä taas pistää miettimään, että miksi olin niin pitkään poissa? Ja tiedättekö mitä muuta tapahtui. Nukuin keskiviikon ja torstain välisen yön kuin tukki. En muista milloin olisin nukkunut niin sikeästi koko yön. Haluan uskoa, että salireenistä oli apua uneen. Josko saisin tän mun kesämasun sulatettua pois ennen ensi kesää ;)

Perjantaina sit kävinkin tosiaan pitkästä aikaa shoppaamassa. Oli muuten niin kivaa :) Ei tarttenu juur mitää ees ostella. Oli ihanaa vaan kävellä paikasta toiseen ja nautiskella joulufiilistä. Mulla on jo ihan hirmuinen joulunlaittofiilis, mutta mä en voi tehdä sitä nyt :( Muutto pitää saada ensin hoidettua alta pois. Lauantaina sit olikin ystävän pizzabileet, eli käytiin herkuttelemassa kotitekoista terveellisempää pizzaa. Ja eilinen menikin sitten kotihommissa. Aloitettiin tavaroiden pakkailu. Huhhei, hommaa tulee riittämään, mutta kerron siitä sit toisessa postauksessa :)

Nyt mulla on kyllä ehdottomasti taas parempi olo, kun olen saanut itseni salille. On ihan hirmuisen paljon mukavempaa ja tsemppaavampaa, kun on kaveri mukana. Meillä menee äidin kanssa niin kivasti aika salilla, etten vois parempaa saliseuraa edes toivoa <3 Muistuttakaa mua taas, jos meinaan jättäytyä salilta pois. On meinaan aivan liian helppoa jäädä vain sohvalle makaamaan ja mussuttamaan herkkuja. Varsinkin tällaisen herkkuhanurin kuin minä. ;)

Mutta mites teijän viikonloppu sujui? Saitteko olla vapaalla vai painotteko ahkerasti töitä?

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Täällä muutaman päivän poissa ollut flunssa teki paluun lauantaina kurkkukivun muodossa, nyt kauhea nuha :/ Ärh. Ulkonakin ois niin nätti lenkkeilykeli mutta nyt jää väliin. Mutta tästä kun toivun niin jumpalle minäkin! Ah, se muuttopakkaus, miten ihanaa. Alku menee mukavasti kun jaksaa pakata edes jotenkin järjestelmällisesti mutta lopussa vaan tunkee jonnekin ja toivoo että edes osa säilyisi ehjänä perille :D Täällä jo niin odotetaan jonkinlaisia vilautuksia uudesta kodista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kökkö :( Nyt taistelet vaan kovaa lentsua vastaan, että tajuaa lähteä kokonaan pois!

      Tiäkkö, mä olen niin innokas pakkaaja ja järjestelijä, etten usko tämän olevan ongelma ;) Ärsyttää vaan, kun haluaisin jo pakata, mutta kun muuttopäivää ei ole vielä kiveen lyöty, niin en viitsi liikaa pakatakaan, ettei laatikoiden seassa tartte asustaa. Ja sit kun muuttopäivä selviää, niin kunhan ei tule kiire :D

      Vilautus laitettu ;)

      Poista
  2. Ihanan toiminnalliselta kuulostanut :) Muutto on mielestäni aina hyvä kokemus,heittää huonot tavarat pois ja antaa muuten turhat kiertoon. Ihan jo odotan seuraavaa omaa muuttoa,tosin siihen menee pari vuotta vielä ainakin :D Tsemppiä pakkailuun :)
    Ellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutto on kyllä hyvä hetki heittää turhaa tavaraa pois. Miten niitä aina kertyykin nurkkiin niin paljon? :D Kiitos tsempeistä Ellen ♥

      Poista
  3. Täälläkin innolla jo odotetaan kuvia uudesta kodista!
    Meilläkin on kova asuntokuume, ja nimenomaan okt-kuume, mutta täällä ei oikein mieleisiä ole myynnissä :/ Ollaan jopa suunniteltu rakennuttamistakin aika vakavissamme. Kohta alkaa tässä rt-kaksiossa tulla seinät vastaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitetaan heti tulemaan, kunhan pääsen napsimaan :)
      Voi uskon kyllä, että alkaa tilat käymään ahtaiksi, varsinkin kun on pieni lapsi. Meillä kahdestaan elukoidenkin kanssa alkoi tilat välillä tuntua ahtailta.
      Toivottavasti teillekin löytyy sopiva talo tai sitten vain rakennatte ♥ :)

      Poista
  4. Se on vähän sellaista että jos tulee salilta pidettyä vähän taukoa, se fiilis unohtuu ja lähteminen on taas vaikeampaa. Ainakin mulla. Toivottavasti helmikuinen reissu ei aikaansaa tälläistä efektiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei siis missään nimessä saisi pitää liian pitkää taukoa. Sitten ei tosiaan osaa enää edes lähteä. Jos sulle meinaa tulla lähtövaikeuksia, nii mä tuun muistuttelee ;) ♥

      Poista