Liikunnat vko 44

maanantaina, marraskuuta 04, 2013

Hellurei ja hyvää maanantaita!

Mä tunnen tällä hetkellä olevani ihan raihnanen. Kroppa sanoo riks, raks ja poks. Ei ihan kamalasti hymyilytä. Remontointi ei ole mitään ihan kevyttä puuhaa ja tällä hetkellä selkä ja kädet protestoi melkoisesti. Olisi ehkä saunan hiomisen aikaan kannattanut miettiä vähän ergonomisempia asentoja, että olisi välttynyt alaselkäkivuilta. Ei se tietty siinä hetkessä tullut mieleen, kun päällimmäisenä ajatuksena oli vain saada homma nopeesti valmiiksi. Sen siitä sit saa. Kipu viiltää välistä niin kovaa, että tunnen menettäväni jalat alta. Sehän tästä kaikesta vielä puuttuisi, kun vedän sellaiset pähnät että on hampaat kurkussa. :D Joo, en vedä vaan koetan venytellä selkää vähän väliä. Ja nää kädet, voi apua! Hiomahiiri oli mun kätösiin hieman iso ja jouduin pitämään siitä tosi kovaa kiinni, ettei se aina karkaisi ja lopputuloksena on sitten todella kipurantit händyt. En edes tiennyt, että kädet voi olla kipeet?! Nähtävästi ne voi, enkä oikein osaa niitä venyttää tai hieroakaan. Ehkä nää sitten vetreytyy tästä taas muutaman päivän päästä.

Mutta viikonlopun paiskinta palkitsee muuten. Tänään enää muutaman melko pikkuisen jutun teko ja remontti on valmis! Voitteko kuvitella? Mä meinaan en. Tää on tuntunut niin ikuisuusprojektilta, etteihän se nyt vieläkään voi olla valmis. Varmasti ajan mittaan kylppäri tulee saamaan vielä lisäkalusteita, mutta nyt toistaiseksi mennään niillä mitä on. Saa hetken aikaa lompakko hengähtää alati pois virtaavasta rahasta. Mutta kyllä vaan nyt yleisilme on silti parantunut ihan hirmuisesti. Ainakin me tykätään. Lupaan tykittää kuvia teillekin vielä tällä viikolla :)


Liikunnat, oi liikunnat. Tein vaikean päätöksen liikunnoista, mutta nyt toistaalta on kuitenkin heiman huojempi olo. Päätin, että annan itseni nyt hetken levähtää urheilusta enkä rassaa mieltäni koko hommasta. Ensin tää remontti pois alta, että voi paremmalla puhdilla lähteä taas lenkkipoluille. Huomaan kyllä, että kaipaan raitista ilmaa ja liikkumista ylipäänsä, mutta samalla olo helpottui päätöksestä. Otin siis itselleni aikalisän. Ja pidän sen vielä hetken aikaa voimassa. Sit kun remppa ja muu häslinki on saatu alta pois, palaan iloisemmin urheilunkin pariin.

kuva: google.fi


MA: - (saunan hiomista 2h) (vastakipuja)
TI: Kävely 30min (saunan hiomista 3h) (vatsakipuja)
KE: -
TO: -
PE: - (migreeni)
LA: - (saunan hiomista 4h)
SU: -


Eihän näitä edes kehtaa listata, mutta siinä ne nyt on. Yhden kerran reippaampi lenkki, muuten vaan koirulin kanssa pikkuisia lenkkejä. Tare ei muuten suostu sateisella ilmalla ovestakaan pihalle. Pistää niin jarrut pohjaan. Miten teidän muiden haukut? Vihaako sadetta?

Mutta näillä eväillä mennään siis hetki ja kerätään voimia. Mites te liikutte näin syksyn ja pimeyden tullen?

You Might Also Like

7 kommenttia

  1. Meillä herra Herska vetää into piukeena kaikkien puista tippuvien (lentävien) lehtien perässä, ettei meinaa mamma perässä pysyy. Kuten jo aiemmin mainitsin, oon huomannu että tarvitsen sen lenkin säällä kuin säällä. Eilen tehokas 5.4 km. Onko toi vähän? Tuntuu niin pieneltä matkalta. No yritetään ens kerralla mennä vähän pidemmän kaavan mukaan:)
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä :D No sulla ei sitten vauhtia puutu lenkiltä ;P
      Kyllä mun mielestä 5kilsaa on aika hyvä. Mun perus tunnin lenkki on hitusen reilu 6km. Jos hurjalle päälle satun, niin käyn heittää 10kilsan lenkin ja se vie sit reilu puoltoista. Jos siis liikkuu erivauhdikkaasti :D

      Poista
    2. No joo kestää sen 45-50 min tuo lenkki, riippuu siis ihan siitä mitä herkku hajuja on matkan varrella:) Ja mä kun lähen vasta siinä puol 9 aikaan illalla nii ei kehtoo kauheen kauan viettää lenkillä kun se on sitten unista pois:/
      -Skeit-

      Poista
  2. Ei meillä ainakaan saa Aapoa ulos jos sataa. Tarpeensa pidättelee viimeiseen minuuttiin ja sitten vauhdilla ne tekemään ja takas sisälle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :D No toisaaltahan tuo on ihan kivaa. Sun ei tartte itsekään lähteä ulos kastumaan ;D

      Poista
  3. Heh, mä olen joskus, aikana ennen danaa, joutunu kantaa yaran lenkiltä kotiin ku tuli niin kauheesti vettä ja neiti parkkeerasi itsensä yhen kaupan ovisyvennykseen lipan alle :D eli juu ei, kovin innokkaia sadesään lenkkeilijöitä meillä ei olla. Pikkusateella ollaa nyt käyty ja koiratkin menny ihan kiltisti, mut jos kovaa sataa niin saa kyllä ihan komentaa että menevät, ja välillä mäkin sit seison siel sateessa ennenkö suostuvat tulemaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hähää :D On nää meijän haukut sit jommoisia hienohelmoja. Tytöistä sen nyt vielä ymmärtää, mutta että pojatkin xD Reilua jättää mamma seisomaan sinne sateeseen ;)

      Poista