Liikunnat vko 46

maanantaina, marraskuuta 18, 2013

Mahtavaa alkanutta viikkoa!

Huhheijaa! En tiedä olenko vieläkään ihan totaalisesti palautunut viikonlopun tohinoista. Blogissa vietettiin pientä hiljaisuutta äidin synttärijuhlien vuoksi ja eilisen palautumisen :D Äiti täytti eilen pyöreitä ja me järjestettiin hänelle pienet yllätysjuhlat. Lauantaiksi meille oli varattu pöytä Rossosta ja sen jälkeen menimme äidin tykö vielä kakkukahvittelemaan. Ihan perheen kesken juhlittiin, mutta en kyllä muista milloin viimeksi olisi ollut näin ihanaa ja hauskaa yhdessä.


Ihan naurattaa, miten pieni juhlinta sai meikäläisenkin ihan untamoksi. Heittäydyin kuulkaas ihan hurjaksi ja join illan aikana yhden siiderin ruoan kanssa :D Siitä sen sai ja koko eilinen päivä meni palautuessa. Tai sit se oli vaan se kaikki häslääminen ja hommien järjestäminen. On muuten inhottavaa pitää tällaisia juhlia salaisuutena. Meinasin möläyttää äidille tuhannen kertaa, mutta onneksi sain pidettyä suun supussa. Kuulemma äiti piti juhlista eikä yhtään osannut odottaa mitään tällaista. Lahjaksi ostettiin porukalla uusi puhelin ja sekin vissiin oli ihan kelpo lahja.


Tämän vuoksi siis hiljaista piteli. Kivaa oli ja toivottavasti saadaan pitää perhekemut pian uudestaan <3

Ja viikon liikunnathan se olisi taas aiheena. Tiedättekö, mun mielestä on jotenkin ironista, että kun meikäläinen alkaa reippaana liikkumaan ahkerasti, niin eikös joku pöpö aina tule ja kaada mut sänkyyn. Niin kävi tälläkin kertaa. Mä menin pitkästä aikaa salille!!! Voitteko kuvitella? Tätä on odotettu ja voi miten ihana olo salilla käynnin jälkeen tulikaan. En edes muistanut miten hyvän olon siellä saa. Tätä ihanaa fiilistä kestikin sen kaksi päivää ja sitten lentsu tuli ja veti viimeisetkin voimat. Reilukerho taas liikkeellä selkeästi. Mutta nyt kuitenkin lentsu alkaa olla selätetty ja ajattelin tänään ehkä rohjeta salille taas uudestaan.


MA: Salitreeni 1h
TI: Salitreeni 1h 15min, kävelylenkki 30min
KE: - (flunssa)
TO: Kävely 30min (flunssa)
PE: tallityöt 2h (flunssa)
LA: - (flunssa)
SU: - (flunssa)


Eli ihan kivasti alkanut treenailu tyssähti flunssaan. Olin vielä melkoisen sitkeä sissi ja kävin sekä kävelyllä että tekemässä tallityöt. Sen jälkeen olo vasta olikin kuollut. Tällä hetkellä mua vaivaa enää tukkoinen nenä ja lukkokorva. Varmasti näistäkin kohta pääsee eroon. Kuumetta ei vissiinkään ole ollut, mutta vetämätön olo silti sitäkin enemmän. Aivotoiminta ollut myös paaaljon normaalia hitaampaa :D Vissiin on vieläkin.

Nyt mä kuitenkin jatkan hommia. Mun pitää lopettaa työt tänään aikaisemmin "salaisuusasian" vuoksi. Tekin saatte huomenna kuulla tästä hissukseen pysytystä asiasta. Me ollaan kyllä tästä salaisuudesta tiedetty jo melkoisen aikaa, mutta huomenissa uskallan sen ehkä teillekin paljastaa. Malttakaatte siis vielä hetki ;)

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Voi viude, voiskohan se salaisuusjuttu olla se mitä veikkailen ykkösenä, vähän ois mahtava homma ;D Tosin on mulla muutama muukin veikkaus sitten, mutta niitä vähän uumoilen että josko oisit näin pitkään salaisuutena pitänyt.. ei auta kuin odottaa paljastusta :D
    Kivat juhlat olitte äipälle järjestäneet ♥

    ps. alko hirveesti tekee miel kermakakkua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, muakin kiinnostaa jotta mitä te mietitte. Salaisuus voi olla vaikka mikä ;) Huomenissa tiiätte <3

      Poista
  2. Voi ei, mullekkin pukkas ihan kamalan flunssan loppuviikosta >:( Kuumetta ei onneksi tullut, mutta eipä tämä olo silti kovin häävi ole ollut :D Jospa tämä tästä pikkuhiljaa niin pääsisi taas salille heilumaan :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kökkö, lentsu sielläkin ;( Toivottavasti menee nopeesti ohi sielläkin <3

      Poista
  3. Oooooooooooh onkohan se salaisuus se mitä mietin? <3 Ihanaa!!:) Paitsi ehkä pistän jäitä hattuun ja odotan huomiseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, olisi kiva kuulla mitä sullakin on mielessä ;D Huomenissa tosiaan paljastan. Kerro sit osuiko arvauksesi oikeaan ;)

      Poista
    2. No mulla on kaksi asiaa mielessä,todellakin kerron osuiko oikeaan!!:) Missä viipyy postaus asiasta, joudun nyt lähtemään töihin ja jään nettipimentöön. :D :D

      Poista
  4. Mikä ihmeen salaisuus ? Mä vihaan salaisuuksia :D

    VastaaPoista