Juhlameikki

keskiviikkona, marraskuuta 20, 2013

Vaikka meillä eletäänkin tällä hetkellä melkoisen jännittäviä aikoja muuttamisen osalta, niin palataan hetkeksi vielä äidin synttärijuhlaan. Kerkeän varmasti höpöttämään muutosta ja uudesta kodista vielä niin paljon, että aihe tulee teiltä vielä korvista ulos ;D

Musta on tainnut tulla tylsä meikkaja. Ennen olisin helposti saattanut vetäistä silmiin räikeänvihreät luomivärit tai jotain muuta mullistavaa, mutta nykyisin turvaudun aivan liian usein perus rusehtavaan meikkiin. Niin kävi myös tällä kertaa. Mutta mulla on myös hyvä syy tälle melko perusmeikille. Mun oli päästävä taiteilemaan uudella Naked-paletillani. Tykkään paletista kyllä ihan hirmuisesti, mutta ihan vielä en ole päässyt sen kanssa täysin sinuiksi. Sävyt olivatkin kaikki lopulta melko tummia ja tällaiselle talvisin Lumikki-ihon omaavalle ne tuntuu tosi tummilta. Ja mä siis todella tykkään tummista sävyistä ja meikistä ylipäänsä, mutta kyllä niitä vaaleitakin olisin kaivannut hitusen enemmän. Ihania sävyjä kyllä kaikki ja lähempää tuttavuutta on tehtävä vielä monta kertaa.




Paletista käytetty sävyjä:


Ja vielä koko naappelikuva.



Luomivärit pysyivät silmissä kuin tauti, eli tiukassa olivat. Käytin pohjustukseen suurinta rakkauttani Urban Decay primer potionia, joten se osaltaan varmasti vaikutti pysyvyyteen. Se on paras. Eli tämän kertaisen kokemuksen perusteella Naked-paletti oli hyvä ostos. Luomivärit häivyttyivät hyvin ja olivat muutenkin mukavia työstää. Mutta katsotaan millaisia meikkejä tulevaisuudessa saan tällä loihdittua :)

Muut tuotteet:
meikkivoide L'oréal True Match
puuteri MAC mineral skin finish
poskipuna H&M
aurinkopuuteri H&M
kulmat Inglot luomiväri+Lumene kulmageeli
ripset YSL Shocking
rajaukset ylhäällä Lavera, vesirajassa Maybelline Master Drama
huulet Dior huulikiito

Asuna mulla oli Vilan raitamekko ja mustat kiiltonahkakorkkarit. Asukuvaa ei tullut otettua :( Ei siinä tohinassa muistanut koko hommaa. Tuli taas otettua aivan liian vähän kuvia muutenkin. Ei pysty itse ratkeamaan joka paikkaan. Yritin kyllä kovin, mutta kun ei pysty niin ei. Juhlat oli kyllä omasta mielestäni oikein onnistuneet ja toivottavasti seuraavat juhlat, jotka siis järjestetään meidän uudessa kodissa, olisi yhtä kivat :)

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. IHANA meikki, mä kanssa himoan tota Nakusta kovasti... :D Ja nyt vielä enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen <3 Mä vielä tutustun siihen. En kyllä kadu ostostani, mutta ihan täysin sinuiksi en ole vielä päässyt.

      Poista
  2. IHANA meikki, mä kanssa himoan tota Nakusta kovasti... :D Ja nyt vielä enemmän!

    VastaaPoista
  3. Ei hitsiläinen kun sä olet niin kaunis! ♥Tuolla naamalla laittelisin pärstäkuvia blogiin päivittäin. :D Ja nuo sun kissansilmät..

    Onko tuo se naked paletti? Itselläni on naked 2 ja olen kyllä kovasti tykännyt, mutta jotenkin ujostelen niitä harmaita ja kuparin sävyjä.. Metallinhohtoiset muutenkin jääneet vähemmälle käytölle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *punastelee*
      Voi sinä kaunokainen, mitä höpiset ♥ Kiitos ihana!

      Joo, tuo on se ykköspaletti. Mä kans vierastan sitä harmaata siitä. Pakkohan sitäkin on kokeilla, mutta jotenkin nuo ruskeat on niin turvallisia. Tuossa on vaan kaksi mattaa sävyä. Montako siinä kakkosessa on? Mä taas kyllä tykkään noista metallinhohtoisista ihan hirmuisesti. Kulta ja kupari oikeastaan mun lempparit :D

      Poista
    2. Kolme mattaa, luonnon valkoinen, vaalean ruskea ( aavistuksen violettiin taittava ) ja musta. :) Niitä tuleekin kaikista eniten käytettyä. Mitä nyt kesällä tai iltamenoissa sitten vähän kullertavaa. ;)

      Poista