Livbox - minun valitsema suosikkituote

tiistaina, maaliskuuta 15, 2016

Eilen julkaistiin Livboxin-blogissa mun kirjoitus boxissa olleesta valitsemastani tuotteesta. Minun tuotteeni tosiaan oli Dermosilin kulmapaletti ja tässä siis kirjoitukseni tuotteesta :)

-------------

Olen odottanut jännityksellä tätä päivää. Vihdoin on maaliskuun bloggaajaboxi hyppysissä ja pääsen esittelemään teille minun valitsemani tuotteen. Kuinka moni teistä yritti arvailla vinkistäni, mikä tuote voisi olla? Annoin teille vinkiksi; ”Tämä tuote kuuluu meikissäni vaiheeseen, jota en jätä tekemättä, sillä muuten näytän kovin valjulta.. Nyt sitten haluan kuulla, kuinka moni teistä osui oikeaan! :) Minun tuotteeni boxissa oli meinaan kulmapaletti, Dermosilin kulmapaletti.


Dermosil on itselleni todella tuttu merkki, sillä olen ollut heidän tuotteiden vakituinen tilaaja jo monen monta vuotta. Ollaan tehty perheen ja ystävien kanssa tasaisin väliajoin kimppatilauksia ja varmasti tehdään jatkossakin. Itse asiassa yksi tilaus on juuri lähdössä taas. Dermosil on suomalainen yritys, joka on myynyt ja kehittänyt tuotteita jo vuodesta 1988. Dermosil myy tuotteet itse suoraan asiakkaille ilman välikäsiä, joten tuotteiden hinnat pysyvät tämän vuoksi alhaisina. Tuotteet valmistetaan kaiken lisäksi laadukkaista raaka-aineista ja ihonhoitotuotteet testataan ihan ihmisten koekäytössä. Nämä kaikki ovat siis todellakin syitä, jonka vuoksi minäkin kannatan Dermolisia.


Tuotteeksi tosiaan valikoitui kulmapaletti ja kuten vihjeessä kerroin, tämä on vaihe meikissäni, mitä en koskaan jätä tekemättä. Mä todellakin näytän muuten aivan valjulta ja pian näettekin sen ihan konkreettisesti. Ensin kuitenkin itse tuotteesta. Dermosilin kulmapaletti on pakattu tyylikkaaseen mustaan pakkaukseen, joka on todella jämäkkä ja kestävä. Ei ole siis pelkoa, ettei tätä palettia voisi ottaa vaikka matkalle mukaan. Se pysyy jämäkästi kiinni ja värinapit turvassa sisällä. Värinappeja on kolmea eri sävyä. Vaalea helmiäissävy, keskiruskea sekä tummanruskea. Monipuolinen paletti ja sisältä löytyy vielä hyvänkokoinen peili sekä kaksipäinen sivellin. Löytyy viistosivellin sekä vaahtopää.


Värinapit ovat myöt sopivan pigmenttisiä ja näillä voi saada aikaan todella tummaakin jälkeä. Itse käytän paletin kaikkia sävyjä. Keskiruskeaa laitan kulmien alkuun ja tummaa taas häntäpäähän. Vaalealla helmiäisellä taas korostan kaarta, joka vielä tekee kulmista skarpimman näköiset.


Noniin, tässä nyt vihdoin sitä kuvaa ilman kulmien valmiiksi tekoa. Livboxin tiimin ihanainen Eija kirjoitti aiemmin olevansa kulmakarvakateellinen. Eipä todella kannata, näähän on ihan olemattomat :D Tämän vuoksi mä todella tahdon tehdä kulmakarvat joka päivä. Toisinaan tummemmat, toisinaan vain hieman sävyä antaakseen pikkasen eloa kasvoille. Riippuu aina vähän millaiset kasvot muuten on. Minä itse henkilökohtaisesti pidän melko tummista ja skarpeista kulmakarvoista, mutta kuten aiemmin sanoin, tällä paletilla pystyy tehdä vaikka minkälaista jälkeä. Jos tahtoo vähän kevyemmän lookin, niin laittaa siveltimellä vähän hellemmin sävyä kulmiin.


Ja kyllä, mun silmiin vaan kulmat näyttää paremmilta meikattuna. Mun karvat kun on muutenkin sitä laatua, että haluavat elää ihan omaa elämäänsä, niin ne todella kaipaavat vähän ojennusta päivittäin.


Tässä vielä näette, miten olen laittanut helmiäistä kulman alle. Laitoin vielä vähän normaalia vahvemmin, että varmasti näkyy kuvassakin. Kulmat tosiaan tulee vielä skarpimmiksi ja sävy kohottaa ilmettä entisestään.


Toivon todella, että moni teistä pitäisi tästä tuotteesta ja kuulisinkin kommenttiboxissa mielelläni teidän mielipiteen tuotteesta :)

Oikein ihanaa kevättä kaikille ♥

--------------------------------------------

Mitä te tosiaan tykkäsitte tuotteesta? Kertokaa, haluan kuulla :) 
Ja muuten, Livboxin Sofia vinkkasi, että tätä palettia voi hyvin käyttää luomiväreinä ja totta! Itse en ole palettia vielä siihen hommaan testannut, vaikka tiedän sen toimivan niinkin. Mulla kun noita luomiväripaletteja on ihan vain pari :D Helmiäissävyä olen käyttänyt näissäkin kuvissa amorinkaareni korostamiseen ja voihan sitä käyttää siis muuhunkin korostamiseen. Monipuolinen paletti ja hinta-laatusuhteeltaan ihan kymppi :)

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Upealta näytät ja tuo Dermosil olikin kiva ylläripylläri Vielä en ole testannut, mutta täällä on toispuoliset kulmakarvat, joten niitä on pakko täytellä.

  Aurinkoa viikkoon Janet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiia ihanainen ♥ Suosittelen kyllä testaamaan ja tällä saa hennompaakin jälkeä, jos ei ihan noin vahvoista tykkää mitkä mä teen :D

   Aurinkoa paljon myös sinne ihanalle ♥

   Poista
 2. Mulla on luonnostaan niin tummat kulmakarvat, etten käytä niihin mitään värejä, mutta ajattelin kokeilla näitä luomiväreinä :)
  Iso kiitos muuten, että valitsit tuotteen, joka on sopiva herkkäihoisille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toimii varmasti luomiväreinäkin :) Voih, kumpa mullakin olis vähän tummemmat :D
   Tosi kiva kuulla, että tuote oli muuten mieleinen :)

   Poista
 3. Sun kulmat on kyllä aina upeat ja vimpan päälle! :)

  VastaaPoista
 4. Olet tosi kaunis ja ihanan huolellisesti laittautunut ❤️ en ole vielä kulmapalettia kokeillut mutta hyvältä vaikuttaa, Dermon tuotteet ovat aina hyviä :)

  VastaaPoista
 5. Näyttää ja kuulostaa oikein hyvältä tuotteelta <3

  VastaaPoista
 6. Mä olin tästä ihan innoissani! Olin just edellisellä viikolla tehnyt dermolle tilauksen ja miettinyt josko tilaisin kulmapaletin, kun halunnut jo pidempään kokeilla vastaavaa kulmakynän tilalle, mutta en sitten raaskinut. Ja sitten se tulikin kuin tilausesta boxissa :D Eli suuri kiitos, pikaisesti olen sitä testannutkin ja hyvältä vaikuttaa :)

  VastaaPoista
 7. Kauniit kulmat! ♥
  Mun blogista löytyy sulle haaste! :)

  VastaaPoista
 8. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta jännityksellä odotan millainen on lopputulos :) Hyvä valinta boksiin!
  Kintsu

  VastaaPoista
 9. Pirkkokin tykkäsi tästä! ;)

  http://pirkonpaletilta.purkkimafia.fi/2016/03/16/maaliskuun-livbox-suosikki-kulmat-kuntoon/

  VastaaPoista
 10. Kyllä se niin on, että kulmat pitää olla laitettu, antaa ryhtiä kasvoihin ihan mielettömästi.

  VastaaPoista