Messujen jälkeinen väsymys

sunnuntaina, maaliskuuta 06, 2016

Oijoi. Tänään on ollut todella löysä päivä. Eilinen GoExpo-messuilla vietetty päivä vie kyllä mehut taas ihan totaalisesti. Tuli käveltyä ja ihmeteltyä kaikeannäköistä. Hevosia ihastellessa taisi meillä mennä kyllä suurin tovi. Me oltiin messuilla siis kälyni Skeitin ja nuorimman kummityttöni kanssa. Ja nuorimmainen tietysti oli ihan haltioissaan polleista. Ensimmäistä kertaa ikinä kun pääsi niitä ihan koskemaankin. Pieni musta Falabella vei hänen sydämensä ja siitä puhuttiin vielä kotosallakin. Urheilupuolella sitten ihmeteltiin kovasti nyrkkeilijöitä ja Sportmimmi-kilpailua. Eihän tytyä meinannut saada siitä eteenpäin sitten mitenkään. Omalta osaltani messut meni myös ihmetellessä. En ostanut kuin proteiinipatukoita ja yhden kirjan. Eipä oikein ollut tarvetta millekään, joten turhaa en viitsinyt alkaa tuhlailemaan. Messut oli todella kivat, vaikkeivät kyllä I Love Me-messuja voita ;)Messut tosiaan vei mehut ja tänään on sitten köllötelty ja haukoteltu vuoronperään elukoiden kanssa. Heräsin aamulla kahdeksalta, kun Tare pyysi ulos. Pikainen pissatus ja ajattelin mennä hetkeksi vielä sohvalle köllimään. Ehkä pieni virhe. Heräsin vasta puoli 11 :D Kroppa tosin taisi ilmoittaa uupumisestaan, joten ehkä lepo oli ihan hyvä. Koko päivä onkin ollut niin väsynyt olo, että uni taitaa tulla toivottavasti hyvin.


Tälle päivälle oli vaikka mitä suunnitelmia, piti siivota ja käydä salilla. Sain vaihdettua lakanat ja pestyä pari koneellista pyykkiä. Sit äiti ja isäpuoli tuli kylään ja aika riensikin taas rupattelussa kamalaa vauhtia. Niin ne hommat sit sai taas jäädä toiselle päivälle. Nyt me mennään meinaan saunomaan ja menen tekemään tukalleni taikoja. Niksun hiukset pitää myös taas lyhentää. Sekin tuntuu tällä hetkellä todella suurelta hommalta, vaikka siinä menee ihan hetki. Se on tää messuväsymys. On ollut ennenkin samat oireet :DEikös sunnuntai ole lepopäivä? Saa luvan olla ainakin tänään. 


Kukas muu kävi messuilla? Ja mites reidän sunnuntai on mennyt? Leväten vai urheillen?

Ei siis muuta kuin ihanaa alkavaa viikkoa! Toivottavasti ensi viikolla on taas energiaa vaikka muille jakaa :)

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Heeeei, oli ihana vihdoin tavata naamatusten! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana Tare. <3 Yhtä väsynyt bloggari täälläkin haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tare on sellainen mussukka ♥ Uskon että suakin uuvuttaa. Olipa ihana nähdä pitkästä aikaa :)

   Poista
 3. Perjantai meni messuillessa ja lauantai liikunnan parissa. Nyt onkin sitten sellanen väsymys, ettei meinaa saada mitään aikaseks :D

  VastaaPoista
 4. Messut olisivat ehkä vähän kiinnostaneet, mutta ei niin paljon, että olisin ruvennut kuvetta kaivelemaan. Käytiin sitten leffassa katsomassa Carol ja kahvilla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta ihanalta kuulostaa silti päivä :) Leffaan tekisi mullakin mieli, en ole pitkään aikaan käynyt.

   Poista
 5. Oli kiva tutustua suhun I love me messujutskassa.
  Sunnuntaille kuuluu meillä aina sauna ja köllöttely.
  Kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista