Viikko 11

maanantaina, maaliskuuta 21, 2016

Matkalainen on saapunut takaisin kotiin ja arkeen. Tai kotiin siis kylläkin jo eilen, arki sitten pamahti taas tänä aamuna käyntiin 4:45. Kyllä muuten väsytti. Nyt onneksi päivä onkin jo loppu puolella ja ihan kohta pääsen köllähtämään taas sänkyyn. Mutta voi miten ihana reissu mulla olikaan! Oli ihan parasta nähdä rakkaita sukulaisia ja viettää heidän kanssaan aikaa. Nyt varsinkin vielä nähtiin samalla reissulla useampaa sukulaista, kun niitä kummityttöni synttäreitä juhlistettiin. Aivan ihana viikonloppu siis takanapäin ja eilen kyllä vähän harmitti tulla kotiin, vaikka omaa rakasta olikin ehtinyt jo tulla ikävä. Niksuhan ei siis töiden takia päässyt lähtemään matkaan mukaan. Minä, äiti ja Tare heitettiin siis reissu.


Viime viikko oli kyllä muuten tosi kiva viikko! Se mikä itselleni kolahti kaikista eniten heti maanantaina tajuntaan, oli päivän selkeä pidentyminen. Ihan kuin oltaisiin saatu monia lisätunteja taas elämään. En ole ihan samanlainen zombie enää :D Muhun vaikuttaa tuo valo ihan selkeästi pelkästään positiivisesti. Mulla on olut edergiaa kuin pienessä voimalaitoksessa ja jaksan touhuta paljon pidemmälle iltaan ilman haukotuksia ja hampaiden kiristelyä. Jotenkin musta tuntuu, että ihan kuin unen laatukin olisi hieman kohtentunut. Viime maanantaista asti on ollut todella hyvä fiilis ja meininki. Oman jaksamisen osalta siis varsinkin.Treenit on sujuneet tosi kivasti. Noiden ihanien kevätkelien myötä olen halunnut ulkoilemaankin ihan hirmuisesti. On ollut ihan mahtavaa kävellä asfaltilla kevään tuoksua sieraimiin imien. Nyt odotankin jo ihan kuumeisesti, milloin tuo meidän pururata kaivautuu lumen ja latujen alta, että pääsen tekemään mäkijuoksutreenejä. Siis ihan mahtavaa!


Ruokailut on mennyt viikolla tosi kivasti. Olen syönyt terveellisemmin, vaikkakin viikonloppuna annoin itselleni todellisen repsahdusluvan. Kummin luota ei voi selvitä ilman lisäkiloja. Tai ei musta kyllä nyt tunnu, että lisää olisi tullut. Mun kummi tekee mun mielestä ehdottomasti maailman parasta ruokaa. Siis ihan pelkkä perunamuussi, voi apua mulla hertahti taas vesi kielelle, on ihan järkyttävän hyvää! Ja siis kaikki ruoat, ihan oikeasti! En ymmärrä miten joku saa tavallisenkin ruoan maistumaan niin hirmuisen hyvälle. Joka ikinen kerta lähdin ruokapöydästä pallona vyöryen. Tää oli mulle sellainen mättöviikonloppu ja siihen todella itselleni luvankin annoin. Taisin vetää pienet makeaöverit, mut ihan sama, oli niin kerspeleen hyvää!Johan mun ikävä tässä muistellessa koventuu. He ovat mulle kuin toinen perhe ja harmittaa, että nähdään kuitenkin melko harvoin. Katselin myös sisustushimoissani heidän uusimpia sisustushankintoja ja kodin uudistamista. Saatoin olla myös vähän kateellinen mun serkkutytön pöydälle. Miks mulla ei ollut nuorena noin ihanaa pöytää, kysympä vaan :DTarekin nautti olostaan reissussa. Se sai niin paljon rapsutuksia ja huomiota osakseen, että ei varmaan enempää olisi voinut saada. Lapset tykkäsi ja silitti sitä koko ajan. Ja meidän auringonpalvoja oli ihan onneissaan, kun aurinko paistoi ihanasti sisälle, Mua huvittaa tuo Tare, tai moni muukin kääpiöpinseri. Tuntuu olevan niiden ominaisuus, että hakeutuvat aurinkoon makaamaan :D


Mutta joo, viime viikko meni mun mielestä todella kivasti liikuntojenkin suhteen. Mähän kävin maanantaina tosiaan siellä kehonkoostumusmittauksessa ja siitä saadut tulokset eivät olleetkaan niin kurjia kuin olin odottanut. Mulla on lihasta tässä ruhossa yllättävän paljon. Olin heittämällä suositusten rajoissa. Ainut mistä tuli hieman noottia, oli rasvaprosentti ja sen tiesinkin. Mutta se ei tosiaan ollut ihan toivoton. Pikkasen reippaan 2% kun saisi puhdasta läskiä pois, oltaisiin jo todella hyvissä vesissä. Eli kiloissa se tekee 2-6 kiloa. Mutta tosiaan vain sitä läskiä, ei lihasta. Seuraavaksi varaankin aikaa meidän salin ravinto-opastukseen ja käyn kurkkimassa, mitä vielä voitaisiin parantaa mun syömisissä. Tai kyllä mä paljon itsekin tiedän mitä tehdä, mutta se kun sen saisi vielä oikeasti tehtyä.


MA: Tikis-treenihaaste x5
TI: Kävelylenkki 55min 5,5km; Tikis-treenihaaste x5
KE: Tikis-treenihaaste x5
TO: Kävelylenkki 50min 5km
PE: -
LA: Kaksi pientä kävelylenkkiä, Tikis-treenihaaste x5
SU: -Liikunnoista vielä sen verran, että mä tosiaan osallistun nyt tuohon Tikis 21 päivän koko korpan treenihaasteeseen. On ollut aika hiton huikeita ja samalla rankkoja treenejä! Lauantaina vedettiin Minttu-serkun kanssa Tikis alakroppa-treeni ja oikeasti, kuolema tuntui tulevan. Me oltiin molemmat aivan loppu! Jalat vetäisi niin  hapoille ja tiukaksi, että tuntui jalat olevan ihan puupökkelöt. Eli voin suositella todellakin noita treenejä! Käykääs kokeilee :)

Kiitos viime viikko ja viikonloppu. Olitte aika huippuja :)

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Kuulostaapa hyvältä viikolta. Sukulaisia on kyllä kiva aina tavata, vaikka usein heitä näkeekin ihan liian harvoin.
  Kivaa tätäkin viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Näistä kuvista huokuu keväisä fiilis tännekin asti.

  Auringonsäteitä viikkoosi!

  -Isla

  Tsekkaapas kirjoitukseni pahan puhumisesta selän takana, mikäli ehdit!
  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

  VastaaPoista