Keväinen Marc

tiistaina, huhtikuuta 26, 2016

Tuoksufriikki täällä taas hei! Kevät on tuoksujen osalta mielestäni todella ihanaa aikaa. Pihalla alkaa tuoksumaan lämpö ja ruoho. Kukkien huumaava tuoksu täyttää ilmaa. Ja kauppojen hyllyjä tietysti toinen toistaan ihanempia hajuvesiä. Tänä keväänä nenääni on huumannut useampikin uusi ihanuus, mutta tällä kertaa kerron teille kahdesta ihanasta Marc Jacobsin uutuudesta, jotka tuli viime kuussa myyntiin asti. Marc Jacobs on yllättänyt mut tuoksuillaan jo monta kertaa ja voin kertoa, että yksi tämän kevään lempparituoksuista tuleekin tältä merkiltä.


Marc Jacobs Daisy Blush-kokoelmaan kuuluu kolme hajuvett. joista minä sain kaksi testattavaksi ja teille esiteltäväksi. Bernerin bloggaajapäivillä pääsin tuoksuttelemaan myös kolmatta tuoksuista ja pakko sanoa, että omat lempparit tästä kokoelmasta koristaa nimen omaan mun hyllyjä tällä hetkellä. Ihana kukkateema koristaa näitäkin pulloja ja samainen tyyli onkin ihan Marcin perusjuttu.


Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh ja Daisy Dream ovat ihanissa vaaleanpunaisen sävyissä. Itse hajuvesikin on herttaisen sävyinen ja Daisy Eau So Freshin korkissa komeilee ihanat kukkaset. Daisy Dream on taas hillitymmillä kukilla varustettuna. Daisy Eau So Fresh on 75ml pullossa ja sen suositushinta on 79,60€ ja Daisy Dream 50ml pullossa suositushinnalla 72,60€. Marcin tuoksut eivät ole halvimmasta päästä, mutta näissä tuoksuissa on hyvä kesto ja sen saattaa haistaa vielä illan viimeisinä tunteina. Tai siis näin olen kuullut Niksulta, kun jompaa kumpaa olen aamulla laittanut.


Daisy Dream on valloittava kukkaistuoksu, jonka alkutuoksussa tuoksuu orvokin terälehdet. Sydäntuoksussa hemaisee ruusu, kielo ja freesia. Jäkituoksussa viipyilevänä tulee vetiver ja myski. Tämä siis se virallinen tuoksuluettelo. Itsehän haistan tässä vahvimmin ihan vain kukkaistuoksun. Orvokki, kielo ja ruusu tuntuu vahvimmin omaan nenuun ja näin ollen mielläkin tämän tuoksun vahvasti kevääseen ja kesään. Talvi aikaan tämä jäisi minulta käyttämättä. Itse en ole mitenkään vahvasti kukkaistuoksujen ystävä, mutta Daisy Dream on sopivan hillitty, jotta tykästyin siihen.


Daisy Eau So Fresh veikin sitten tämän nenän mennessään ihan totaalisesti. Daisy Dream on vapaa ja huoleton, tuoksussa on hedelmien ja kukkien tuomaa lämpöä sekä elinvoimaa. Alkutuoksussa hekumoi mandariini, omena ja verigreippi, jotka todella vievät heti mukanaan. Alkutuoksu on tässä nin ihastuttava, että tekisi mieli suihkia tuoksua koko ajan lisää. Vaikka sydäntuoksussa tuoksuukin ruusu, kielo ja freesia, ei hedelmien raikkaus kuitenkaan täysin katoa. Jälkituoksuna aprikoosinektari, setripuu ja myski lopulta tasoittaa tuoksun ihanan lämpöiseksi ja aprikoosinektari tuo täyteläisyyttä. Tämä on ehdottomasti tästä kokoelmasta se parhain tuoksu omaan nenääni. Hedelmät, ne ne on jotka mut aina huumaa.


Nyt mun ensimmäinen Marc Jacobs tuoksu sai seurakseen kaksi kaveria ja nämä suloiset kukkapullot en paraatipaikalla vessan hyllyllä.

Oletteko te tutustuneet tähän uuteen kokoelmaan?

*tuotteet saatu testattavaksi

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Eau so fresh blush on kolmikosta mun ehdoton suosikki! <3

  VastaaPoista
 2. Nämä on kaksi mun suosikkiani Marc Jacobsin tuoksuista. Niin ihanan raikkaita ja keveitä tuoksuja <3
  Kivaa tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
 3. En oo vielä tutustunut, mutta ajattelin käydä tuoksuttelemassa ennen vappua. Kaipaisin jotain kivaa kesätuoksua :)

  VastaaPoista
 4. Tarkoituksena on ollut käydä tuoksuttelemassa näitä, mutta ovat sitten unohtuneet kun olen hajuvesiosaston lähistöllä ollut - jospa seuraavalla kerralla sitten :)

  VastaaPoista
 5. Marc Jacobsin tuoksut on kyllä niin ihania ♥ Pitääpä käydä tuoksuttelemassa noita uutuuksia :)

  VastaaPoista
 6. Nämä ovat niin ihania ja Eau so fresh blush on munkin lemppari <3

  VastaaPoista
 7. Mitä karkkia silmille! <3 Ihania nuo hajuvesipullot, kukkateema toimii loistavasti. :)

  VastaaPoista