Pitkästä pätkäisty ja tummennettu

torstaina, huhtikuuta 14, 2016

Tämä muutos on jo jonkun verran täällä blogissakin näkynyt, mutta en ole sellaista kunnon esittelyä näistä mun uudistuneista hiuksista vielä tehnytkään. Moni teistä on jo pitkään ollut täällä mukana ja te tiedätte, että olen ollut viimeisen 15-vuotta vaalea pitkähiuksinen tyttö. Jos kiinnostaa, niin mun hiushistoria-postaus on luettavissa täällä. Tosiaan, aloin olla todella kyllästynyt ainaiseen samaan lookkiini ja lopulta annoinkin mun hiusten oman sävyn kasvaa rauhassa. Tai oikeastaan siksi, kun en tiennyt mitä mä hiuksilleni tahtoisin tehdä. Niksu oli jo muutamia kertoja ehdottanut, että enkö voisi välillä kokeilla vaikka vähän tummempia hiuksia. Mulla oli vahvasti sellainen tunne, ettei ne sovi mulle. Ei sitten ollenkaan. Kaikki kampaajat tai vähänkään hiuksista jotain tietävät sanoivat kaikki mulle, että lämmin vaalea on se mun juttu. Siihen mä tosiaan olin jämähtänyt täysin.Mun hiukset tosiaan viisti peppuvaossa useimmiten ja niitä sitten aina silloin tällöin lyhennettiin. Mutta muuten olin vuosia ihan samanlaisilla hiuksilla. Aloin hissuksiin lämmittelemään ajatusta tummista hiuksista, kun Niksu sitä useammankin kerran ehdotti. Arvatkaa mitä mua esti värjäämästä? Mä kun kuvittelin, etten enää saa tummista takaisin vaaleaksi, jos kerran vetäisen sellaisiksi xD Siis mitä ihmettä mun pienessä päässä oikein liikkui? Onhan muutkin tummahiuksiset saaneet omansa takaisin vaaleiksi, jos ovat halunneet. Eli miksi en siis testaisi tummia. Johan mä olin oikeasti viimeisen 15 vuotta ollut ihan samantyylisellä reuhkalla. Niin sitten syntyi lopullinen päätös ja pääsiäisenä hiukset sitten teki suurimman muutoksen vuosiin.


Tiedättekö, mä rakastuin näihin tummiin hiuksiin välittömästi! Olo tuntuikin ihan kotoisalta, vaikka pelkäsinkin muutosta ihan tuhottoman paljon. Onneksi lopulta uskaltauduin värjäämään. Väriksi halusin ehdottomasti neutraalin ruskean. En halunnut sävyn taittavan selkeästi punaiseen, mutta en halunnut sen olevan liian kylmäkään. Kyllä meillä siskon kanssa kävi tuuri, kun löydettiin just se sävy, mitä halusinkin! Alkuun oli ajatuksena leikata hiuksia pikkasen lyhyemmäksi, mutta sitten tulikin Niksulta aika hyvä ehdotus, millaiset hiukset voisi leikata. Kyllä mua kovasti jännitti hänen ideansa ja sitä mietittiinkin pääsiäisruokailun ajan. No mitä hittoa, antaa mennä! Kyllä ne hiukset siitä vielä kasvaa ja kyllä nyt kunnon muutos olisi oikeasti todella toivottu piristys. Niin me illan viimeisillä tunneilla siskon kanssa majottauduttiin meidän kylppäriin ja pistettiin sakset viuhomaan. Tai siis mähän vain kiltisti seisoin siinä paikallani :D


Malliksi tuli siis edestä pitkä ja takaa lyhyt. Mikä tämän mallin nimi muuten on? A-linjan leikkaus? Epäsymmetrinen polkka? Nyt te hiustietäjät tieto tuonne kommenttiboxiin ;) Voin kertoa, että leikkaus kesti muutaman tunnin ihan vaan siitä syystä, että me jänistettiin leikata kerralla isoa kerrosta hiuksista. Napsittiin sellaisissa 5-10cm osioissa tuo loppuosa. Ekana reippaasti pois sellainen 20cm. Muiden touhuillessa pihalla meidän hiuspuuhien aikana näytettiin aina välituloksia ja ikkunan takaa moni näytti, että vielä vaan lyhyemmäksi. Ja se viimeinen 5cm oli lopulta se ratkaiseva ja rakastuin itse tähän totaalisesti!


Tykkään mallista ihan jo siitäkin syystä, että sen saa näyttämään todella lyhyeltä laittamalla etu osan kiinni taakse. Mutta tämä ei kuitenkaan ole liiankaan lyhyt. Hiukset yltää hyvin vielä kiinni, mikä oli mun ehdoton ehto. Mä en osaa olla, jos hiukset on koko ajan auki. Sisko leikkasi myös vähän tuollaisen rikkonaisen pinnan, ettei ole liian tasainen kypärä päässä. Kyllä se sisko vaan tietää, mitä minisiskon päässä liikkuu. Ja nähtävästi sen miehen, koska Niksu oli ihan supr tyytyväinen tähän :)


Mikä parasta, kaikki osapuolet äärimmäisen tyytyväisiä :) Ja kuinka jännää nähdä itsensä ihan eri näköisenä, kun viimeiset vuodet peilistä on katsonut sama pärstä pikkuhiljaa vaan rypistyvänä. Tämä oli todellakin piristävä muutos.


Nyt sitten yritänkin opetella laittamaan tätä mallia ja olen etsinyt kovasti vinkkejä kampauksiin. Nyt vaan pitää opetella tekemään jotain kivaa :) Ja vihdoin mun kaikille hiustököteille on oikeasti jotain käyttöäkin.
Kiitos siis vielä siskolle, kun toteutat näitä mun hiusjuttuja ♥

You Might Also Like

16 kommenttia

 1. On kyllä ihanat hiukset! Sopii sulle tosi hyvin <3 Mun pitäis kanssa naputella muodonmuutospostausta nyt kun on uusi pää :D

  VastaaPoista
 2. Oh wau!!! Siis mitä tääällä on tapahtunut!! On kyllä upeat <3 Mäkin haluan mennä kampaajalle ja jotain uutta??

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään, et tumma sopii sulle tosi hyvin! :) Ootko huomannut vielä, että olis haalistunut vaalennetuksta latvasta pesuissa? Nähdäänkö ID:llä sit ihan livenä tää? :D Olis kiva.

  VastaaPoista
 4. Näyttää oikein hyvältä! Mun mielestä tumma tukka näyttää oikein hyvältä ja luonnolliselta sulla =)

  VastaaPoista
 5. Sulle kyllä sopii noi tummat hiukset todella hyvin. Mä kutsun tollaista tyyliä Rihanna tukaksi :D, todennäköisesti se ei oo oikea termi.
  Aurinkoa päiviisi <3

  VastaaPoista
 6. Vitsit menee vähän aikaa tottua noihin sun tummiin hiuksiin, mutta ne sopii sulle tosi hyvin! A-linjan leikkaus on sun hiuksissa. Nätti. ;)

  VastaaPoista
 7. Muutos on suuri, mutta wau!!! Mä muistaakseni joskus ehdotin sulle tummempaa. En tietty näin tummaa, mutta kuitenkin selkeästi tummempaa. Minusta olet tummahiuksinen, vaikka vaaleakin sopii sinulle. :)

  VastaaPoista
 8. Upeasti sopii sinulle myös tummat hiukset! :)

  VastaaPoista
 9. Rohkea muutos! Sopii kyllä sulle hyvin, malli on tosi kiva:)

  VastaaPoista
 10. Kaunotar olet kummallakin lookilla ja hei rohkeita muutoksia, hatunnosto siitä. <3

  VastaaPoista