Lumene - True Mystic Volume Mascara

keskiviikkona, huhtikuuta 20, 2016

Mun piti kirjoittaa teille tästä jo jonkin aika sitten ilmestyneestä Lumenen True Mystic Volume ripsiväristä. Tai silloin kun mä olin kirjoittamassa teille siitä, se oli aivan uusi kaveri markkinoilla. Näin miten upeaa jälkeä ripsiväri teki muiden ripsille ja siis tekihän se minunkin ripsille taikoja. Ihastuin tähän heti alkuun palavasti ja käyttelinkin sitä pari viikkoa todella ahkerasti eli joka päivä. Tykkäsin siitä millaiseksi se teki ripseni ja siitä miltä ne näytti. Kuitenkin, jotain tapahtui. Meille tuli ryppy rakkauteen. Sen verran kookas ryppy, että mua ei enää huvittanut tarrata aamuisin tähän ripsariin vaan annoin sen nököttää telineessä yksinäisen näköisenä. True Mystic alkoi ihan yks kaks meinaan varisemaan mun ripsiltä pois päivän aikana. Suurin osa väristä löytyikin mun alaluomilta. Pandalook moi. Harmistuin tästä kovasti ja pidimme tosiaan pienen paussin suhteestamme. Onneksi kuitenkin tarrasin tähän uudestaan kiinni, sillä nyt olemme taas ihan parhaat kaverit!

Lumene True Mystoc Volume ripsiväri on äärimmäisen kauniissa revontulin värein pakastussa pahvissa ja sisältä löytyy yhtä kaunis ripsivärituubikin. Mielestäni tämä on ehdottomasti jo ulkomuodoltaan yksi kauneimmista ripsareista, mitä mulla on koskaan ollut. Tykkään sävyistä ja tuubin muodostakin. True Mystic Volume lupaa antaa ripsille maksimaalista tuuheutta tähden muotoisella harjalla nostaen samalla ripsiä, äärimmäisen mustan lopputuloksen Polar Night-pigmenttien avulla ja se on helppo kerrostaa vahamaisen koostumuksensa ansioista. Tämän veikkaan olevan se osuus, jonka takia meille ryppy tuli. Tästä on onneksi päästy siis jo yli.


Tähden muotoisen Mystic Wand-harjan avulla ripsiväri on todella helppo levittää ripsiin ja sillä saa tuotua väriä eri puolin harjasta eri verran. Pidän tästä harjasta kovasti. Sillä pääsee helposti pienempiinkin ripsiin käsiksi. Harjan kuidun pinnan vuoksi jokaiseen ripseen tarttuu optimaalinen määrä väriä.


No se lopputulos varmasti kiinnostaa teitä, mitä tämä ihanuus sitten niille ripsille tekeekään. Mullahan on lähtökohtana ihan kohtalaisen pitkät ripset, joskin sävyltään tylsän vaaleat. Niitä ei erota kunnolla ja ripsiväri onkin yksi osa arkimeikistä, jota en mielelläni jätä tekemättä. Tässä siis ripset normaalissa tilassa.
Levitin True Mystic Volume ripsaria vain yhden kerroksen ripsiini. Tai siis yhden harjallisen verran, vaihtelin harjan puolta, mutta en missään vaiheessa lisännyt väriä harjaan. Mielestäni tekee ihan hirmuisen hyvän lopputuloksen. Kerrostamalla saisi vielä enemmän tuuheutta, mutta itse olin tähän äärimmäisen tyytyväinen.
Vaikka tämä tuuheuttaa kauniisti, ei se silti paakkuunnu ripsiin rumasti. Mielestäni ripset on silti tarpeeksi erotellut. Onneksi päästiin meidän ongelmasta eroon ja nyt voin hyvillä mielin hehkuttaa tätä teillekin. True Mystic Volume kuuluu ehdottomasti mun ripsivärien TOP5 listaan. Todellakin ansaitsee olla kärkitaistelussa mukana.

Jokos te olette testanneet tätä ei enää niin uutta True Mysticiä?

*tuote saatu blogin kautta

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Mä tykkäisin tästä muuten, mutta saan palkkioksi pandasilmät kahdessa tunnissa. :(

  VastaaPoista
 2. En ole vielä testannut, mutta näyttää niin lupaavalta että varmaan pakko!

  VastaaPoista
 3. Itse tykästyin myös ko.mascaraan totaalisesti (postaus mascarasta + upeasta eyelineristä löytyy: http://blingershimmer.blogspot.fi/2016/02/lumene-true-mystic.html), ehkä jos vielä saisi vedenkestävänä niin olisi täysi super, käytän kyllä vesiliukoisiakin mascaroita sujuvasti ja tähän tulen ehdottomasti palaamaan kunhan olen muutaman odottelemassa olevan kerennyt käyttää pois :)

  VastaaPoista
 4. Mä just kans testailen tätä, mutta miksi mulla ei näytä noin hyvältä! Buuhuu!! Levitänköhän väärin...??

  VastaaPoista
 5. Mä en oo vielä saanut aikaiseksi ostaa tätä kokeiluun, vaikka kaikki kehuukin sitä ja haluaisin ostaa sen, aina se vaan unohtuu, kun käyn kaupassa :D

  VastaaPoista
 6. True Mystic on mun ehdoton uusi suosikki ripsaririntamalla :D
  Pitkään aikaan ei ole tullut vastaan ripsaria, joka ei varisisi heti silmiltä tunnin sisään ja jota voi oikeasti kerrostaa ilman, että saisi paakkuuntuneen lopputuloksen! Ainoa miinus on se, ettei se ole vedenkestävä.. Minä ja herkät silmäni :3

  VastaaPoista
 7. Nykyinen luottoripsari ❤️ Kolmas menossa

  VastaaPoista