Viikko 14 - kevään sekoittama pää

maanantaina, huhtikuuta 11, 2016

Pitäisköhän tässä vaiheessa alkaa jo huolestua? Tää kevät on todellakin sekoittanut mun pään ihan kokonaan. Piti ihan tarkistaa kalenterista, joo-o, tänään on maanantai. Mussa on energiaa kuin isossa Duracell-pupussa. Ja mä olen ollut niin mielettömän hyvällä tuulella. Onko tää ihan normaalia? Normaalisti maanantaisin mun tekisi mieli kadota maan alle piiloon kaikkea, mutta tänään mä olen ollut jotain ihan muuta. Olen tehnyt töitä superreippaana, töiden jälkeen heti lenkille ja sen jälkeen vielä siivosin; pesin pöntöt, imuroin, pyyhin lattioita ja kaappeja, pessyt kolme koneellista pyykkiä ja astiatkin vielä. Maanantaina... Jotain on todellakin vinksahtanut tässä nupissa. Siis ei, en todellakaan valita, tää sais olla sellainen pysyvä mielenhäiriö. Ja tää sama on jo jatkunut useamman päivää. Eilenkin ahkeroin keittiön puolella, tein oikein useamman ruoan. Sen jälkeen kävin vielä kunnon lenkillä ja lopuksi jäin vielä pihahommiin, leikkasin ruusupuskan matalaksi. Ihan mahtavaa! Jos tää meininki vaan kestää, niin meillähän on remontitkin pian tehty alta aikayksikön. Tai ei :DAurinko ja lämpö on vetänyt mua viime viikolla useamman kerran pihalle. Olen todellakin nauttinut tuosta kirkkaasta mollukasta täysin rinnoin. Miten paljon se tosiaan saakaan aikaseksi. Tietysti välillä on väsyttänyt, mutta pääosin mä olen ollut hurjan virkeä. Varsinkin loppuviikosta. Kai teihinkin vaikuttaa tää kaikki yhtä paljon kuin muhun?Olen pihalla bongaillut kaikkia kevään merkkejä ja voi miten hyvälle tuulelle tunlinkaan kun ensimmäiset Leskenlehdet oli putkahtaneet esille. Nuo pienet keltaiset kukkaset sai niin ison hymyn kasvoille, että oli pakko loikkia autotien yli kuvaamaan niitä.


Keväisistä kynsistäkin teille kirjoittelin jo. Kynnet vaalenee, vaatteet vaalenee, hiukset tosin tummeni, mut sitä ei lasketa. Joko alatte saamaan tarpeeksi tästä mun kevätvillityksestä :D Pitäkää tosin peukkuja, ettei tää lopu ainakaan ihan vielä. Mielellään tää sais jatkua sinne pitkälle syksyyn. Tää energisyys on niin paljon kivempaa kuin se sohvan järkyttävä vetovoima.


Lauantaina kevät hommat oli oikein todella isosti esille. Käytiin meinaan Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Tämä olikin mulle ensimmäinen kerta, kun näillä messuilla kävin. OmaPiha, OmaKoti, OmaMökki, Sisustus, Lähiruoka&Luomu oli Kevätmessujen  sisältönä. Tällaiselle omakotitalon omistajalle messut oli oikeasti todella mielekkäät. Sieltä sai niin remonttivinkkejä, ihania sisustusjuttuja, pihahommia tietysti unohtamatta. Messusaalis jäi yllättävän pieneksi, mutta ideoita imin sitäkin enemmän. Kiitos siis Messukeskukselle bloggaajapassin saamisesta :) Kuinka paljon mua muuten surettaa, että ensi viikonlopun Outlet-messut taitaa jäädä multa nyt väliin. Tehän tiedätte, että mä olen niissä käynyt hullushoppailemassa. Ehkä toisaalta ihan hyvä, että ne jää väliin. Säästyy nekin rahat remonttiin, jota meillä siis tosiaan riittää vielä paljon.


Mieletöntä kukkaloistoa ja ihania puutarhaideoita. Arvatkaa vaan kuinka kovasti mä haluan nyt meillekin tuollaisen lammen, johon tuollainen terassi. Meillähän kun tässä on tätä tonttia mihin rakentaa. Vielä kun voittais lotossa, että sais kaikki ideat toteutettua.


Viime viikon liikunnat on tosiaan nyt olleet tosi pihapainotteisia. Aurinko ja lämpö ovat himottaneet niin kovin, etten ole salille malttanyt. Yhtenä päivänä vain viime viikolla, mutta kyllä nuo lenkitkin tekee välillä tosi hyvää. Varsinkin nyt kun tuo meidän pururata on auennut laduista taas kävelijöille, niin hurjat mäkitreenit alkoi taas.


MA: Kävely 50min 5km
TI: Kävely 45min 5km
KE: Kävely 1h (3km+3km), Salitreeni 1h10min (jalat-vatsa)
TO: -
PE: Kävely (isot mäet) 50min 5km
LA: - (messuilla + shoppailu 4h)
SU: Kävely (isot mäet) 50min 5kmNäissä energisissä fiiliksissä lähden nyt kuitenkin jo hissuksiin sänkyyn rauhoittumaan, että saan tarpeeksi untakin. Erittäin energistä alkanutta viikkoa murut! ♥

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Täällä toinen kevätpörriäisen pistämä. Haluisin olla vaan ulkona ja imeä tuota auringonvaloa itseeni. Aivan ihanaa mitä kevät saa aikaan. Toivottavasti tämä energisyys tosiaan jatkuu.
    Kivaa viikkoa <3

    VastaaPoista