Perjantai pörinät

perjantaina, huhtikuuta 08, 2016

Ihanaa, viikonloppu tuli taas! Mahtava fiilis sen kun jatkuu ja tänään töiden jälkeen suunnattiinkin äidin kanssa heti lenkkeilemään. Vedettiin ihanan rankka mäkilenkki ja Tare teputti mukana meidän vetäjänä. Siis kyllä, meidän piiperopapparainen vetää kovaa tahtia, eihän siinä perässä pysy. Ja meno sen kun jatkui vielä kotipihalla. Oli pakko nappailla muutamat kuvat tästä hönöilystä ja siivittää näiden kuvien myötä vapaapäivät tervetulleeksi.



Mua niin nauratti, kun katsoin mitä kameralle oli oikein tallentunut. Ei, Tare ei kaatunut tässä, se oli käymässä kieriskelemään. Kuvassa tosin näyttää ihan siltä, että kumoon on menty :D




Vauhtia meidän rakkaasta tilliäisestä löytyy vielä paljon. Ei kyllä uskoisi, että 13-vuotias kaveri täällä kirmailee. Ei ole ikä hidastanut Tarea yhtään, viisastanut vain, mikä on ihan parasta.




Huomenna onkin taas messupäivä tiedossa. Mennään käymään Kevätmessuilla Helsingin messukeskukseen, joten kiva päivä on taas tiedossa. Onkos ketä muita tulossa? Jos näette, niin vetäkää hihasta ;)

Ihanaa alkanutta viikonloppua!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Huomenna on mun messupäivä.
    Tare on kyllä niin suloinen. Siellä on taidettu iloita viikonlopusta myös!

    VastaaPoista
  2. Mainio kaveri tuo tappi taapero!
    ~elle~

    VastaaPoista