Livbox - huhtikuu 2016

keskiviikkona, huhtikuuta 13, 2016

Kaikki ovat tähän  mennessä varmaan jo oman huhtikuun Livboxin saaneet? Ainakin toivottavasti. Omani sain jo viime viikolla, joten mulla taas vähän venähti tän julkaiseminen. Mennään siis suoraan asiaan.


Tein semmoisen huomion, että Livboxin silkkipaperit ovat olleet koko alkuvuoden pinkkejä. Onkohan tämä Livboxin uusin sävy vai vieläköhän nämä tulee muuttumaan? Alkuunhan Livboxin sävynä oli vaalea vihreä, sitten on vaihdellut kovasti ja nyt sitten tämä pinkki. Vai onko tuo nyt sitten fuksia? Livboxin messupisteellä oli kyllä sama sävy vahvasti edustettuna, eli voi olla uusi sävy. Säästääkö kukaan muu teistä näitä silkkipapereita? Mä säästän siltä varalta, että jos joskus haluan askarrella. Mitä todennäköisesti ei kyllä tule tapahtumaan :D


Mennään sitten itse sisältöön. Tällä kertaa boxista paljastui yhteensä kuusi tuotetta, joista kolme täysikokoisia ja kolme näytettä. Tai yksi näistäkin sopiva matkakoko. Sisältö vaikutti ihan kivalta ja pari tuotetta nousi heti lemppareiksi.

Lumene Arctic Glow Huuliöljy oli todella ihana yllätys boxista! Olin näitä ehtinyt jo ihastella kaupassa ja mietin ostamistakin, mutta en sitten vielä ehtinyt. Miten mahtia siis, että tämä tulikin nyt tätä kautta. Eli tämä nousi ensimmäiseksi lemppariksi. Mulle tuli sävy 100 Shine/Hohto, ihastuttava pinkki. Innolla lähden tätä kokeilemaan, näinköhän siitä tulee sävyä huuliin. Tämän sanotaan olevan huulilla kevyt ja ylellisen hoitava koostumus ravitsee huulia. Suomalaisen vadelman siemenöljy kosteuttaa välittömästi ja auttaa pitämään huulet pehmeinä. Tällaiset monitoimi jutut on kyllä mahteja! Mä tykkään meinaan kovasti sävyttävistä huulivoiteistakin, joten tämä kuulostaa ihan unelmalta.

SIM System 4 Oil Cure Hair Mask 0 hiusnaamio onkin nähtävästi Glitz&Glam-blogin Minnan suosikki. Hän sanoo tämän olevan luottotuotteensa, jota ilman ei pärjäisi. Itse olen vähän hämmentynyt koko tuotteesta. Hiuspohjaa kuoriva ja ravitseva hoitonaamio. Enpä ole moisesta ennen kuullutkaan. Tämän pitäisi kuoria hiuspohjaa ja poistaa hilsettä, kosteuttaa ja rauhoittaa kutinaa ja punoitusta. No aika taikatuotteelta kuulostaa. Mulla on psoriasiksen takia todella herkkä päänahka, joten olisi kiva kyllä löytää sille joku luottotuote. Ehdottomasti siis testiin!

Osis+ Big Blast volyymigeeli on FAB-kauneusstudion Hannan ja Kristan suosikki. Kevyt volyymigeeli ajtaa pitkäkestoista ja voimakasta volyymia kohottaen samalla tyveä. Tämän ei pitäisi myöskään tahmata hiuksia ja hiusten pitäisi jäädä luonnollisen tuntuisiksi. Suojaa myöskin föönin lämmöltä. Pakko sanoa, että nyt ensimmäisen kerran koko Livbox-historiani aikana, hiustuotteet jopa kiinnostaa mua! Tää lyhentynyt malli kun on vähän sellainen, että sitä on kiva yrittää laittaa jotenkin. Varsinkin tällaisia kohottavia tuotteita. Eli ehdottomasti testiin :)

Cutrin Chooz Hairspray Super Stong hiuskiinne on erittäin voimakkaan tuoen ja kiillon antava lakka. Kuten sanoin, näillä lyhyillä hiuksilla olen ihan uudella tavalla kiinnostunut hiustuotteista, joten tämäkin menee ehdottomasti testiin.

Garnier Respons Mythic Olive vartaloöljy on toinen ennakkosuosikki boxin tuotteista. Tämän pitäisi sopia erinomaisesti erittäin kuivalle iholle, tehden ihosta intensiivisesti ravitun, heleän, kauniimman ja joustavamman. Pitäisi imeytyä ihoon nopeasti eikä pitäisi jäädä tahmaista tunnetta. Edelleen etsin sitä ultimaattista kosteutusta itselleni ja sopivaa ei ole vielä löytynyt. Jokohan tämä olisi se THE kosteutus mulle. Testiin menee siis varmaan heti tänään saunan jälkeen.

Colgate Max White Expert White hammastahna.... eikö tämä ole olllut jo boxissa aiemmin? No jos ei tämä, niin ainakin joku ihan vastaava. Eipä mulla olekaan noita testattavia tahnoja tuolla kaapissa kuin ehkä kuusi.... Tämä oli ehdottomasti boxin mälsin tuote. Siis edelleen, kiva ettei tartte itse kaupasta muistaa ostaa hampitahnoja, mutta kyllä näitä on mielestäni ollut vähän turhan usein. No, kyllä maar saa hampaita jynssätä ahkeraan, että saa kaikki tuubit tyhjennettyä joskus.

Mutta tässä ei ollut vielä kaikki. Ihan mahtavaa, että huhtikuun boxissa tuli taas pitkäaikaistilaajille lahja. Ja tästä tuotteesta tykkäsin ihan kympillä!


Juuri edellisellä saunakerralla harmittelin mun kuorintahanskan kuntoa ja samassa sellainen tuli kuin pyyntönä. Pitkäaikaistilaajalahjana tuli Ecotoolsin Bath&Shower Mitt pesukinnas, joka oli myöskin Glitz&Glam-blogin Minnan lempituote. No ja varmasti! Tämä vaikuttaa ihan mahtavalta tuotteelta. Lähtee niin mukaan tämän illan saunaan :)


Mitäs te piditte sisällöstä? Mitkä nousi teidän ennakkosuosikeiksi?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Lumenen huuliöljyn kohdalla suupielet vääntyivät väkisinkin ylöspäin; se oli tuote, jota olinkin salaa toivonut boxista löytäväni :) Muita ajatuksia boxista voi tsekata blogin puolelta: http://blingershimmer.blogspot.fi/2016/04/livbox-huhtikuu-2016.html :)

    VastaaPoista
  2. Mä tein tästä myös postauksen, mutta pakko sanoa, että tuon Garnierin vartaloöljyn tuoksu on nyt paljon vähemmän häiritsevä. Olen oikein tykästynyt tuotteeseen, josta en ensimmmäisellä kokeilulla tykännyt! Cutrinin hiuslakka on myös koko ajan käytössä, todella hyvää!

    VastaaPoista