Kevätkynnet

torstaina, huhtikuuta 07, 2016

Kevät, sitä mä jaksan edelleen hehkuttaa ihan satasella. Tää on tehnyt mulle nyt niin paljon ihmeitä, että jaksan itsekin ihmetellä sitä koko ajan :D Laiskamato alkaa olla historiaa ja energinen touhukas Janet on niin palannut. Tai siis...kai mä joskus olen ollut tällainen yhtä energinen. Ainakin toivon niin. Mä saan hommat tehtyä ilman pakottamista, treeni maistuu ja kaikki muukin tuntuu loksahtelevan paikoilleen ihan muitta mutkitta. Kyllä kevät on vaan ihanaa aikaa, vai voitteko kiistää?


Ja kyllä, kiitän kevättä myös siitä, kun olen pikku hiljaa saamassa takaisin kynsilakkainnostustani. Tai siis itse kynsilakkojen hamstraus on mulle ollut koko ajan mieleistä, mutta se niiden käyttäminen... Tota joo. Jos en ihan tosi pahasti valehtele, niin mulla odottaa varmaan sata pulloa testausta. Tota...joo. En sano enää mitään. Ehkä parempi vaan alkaa purkamaan tuota määrää yksi pullo kerrallaan, koska no, mulla on mielettömän paljon kauniita kynsilakkoja! Eli kynsi juttuja toivon mukaan tulee tippumaan tasaisin väliajoin. Kevätinnostuksissani lakkasin siis kynnet pitkästä aikaa vaalealla ja laitoin niihin vähän jotain eloakin.


Valkoiset kynnet, menin ja rakastuin niihin! Niin kivan näköiset ja raikkaat pitkän talven ja tummien lakkojen jälkeen. Näinhän mulla käy joka kevät. Vaaleat ja kirkkaat värit nousevat taas suosikkilistalle. Aloitin koristelut melko helpolla ja vaivattomalla tavalla. Lisäsin vain kultahippuja kynnen tyveen ja johan valkoinen sai uutta piristystä :)

Essie 1 Blanc // L'oréal 920 Goldleaf // Seche Vite pikakuivattaja

Essien lakat on mun mielestä todella hyviä. Niissä laatu on yleensä todella hyvä ja pidän niiden sudista. L'oréalin Color Riche lakat ovat myös lyöneet mut älläkällä. Todella ihania sävyjä ja hyviä lakkoja muutenkin. Nämä kultahiput ovat mun mieleen ihan täys kymppi ja näitä voisin lisäillä vaikka jokaisiin kynsiin :D Seche Vite ansaitsee myös hehkutusta. Tämä pikakuivattaja on meinaan pelastanyt mun lakkailut ihan täysin. Mä vihaan odottaa kynsilakkojen kuivumista ja tämä kaveri nopeuttaa sitä juuri sopivasti. Pinta on kosketuskuiva melko pian, mutta kunnon kuivumiseen menee silti normaalia vähemmän aikaa. Mun mielestä tämä myös tuo kestoa lakkauksen pysymiseen.


Kynnet lyhensin pitkästä aikaa, ne kun olivat taas lohkeilleet sivuilta ärsyttävästi. Mun mielestä pitkät kynnet ovat kauniit, mutta kyllä näillä tynkäisemmillä on vaan helpompi tehdä kaikenlaista. Ei tämä kirjoittaminenkaan ole niin hankalaa. Mulla kun pitkillä kynsillä tuppaa monesti tulemaan liikaa kirjaimia kerralla :D


Mitä te tykkäätte mun kevätkynsistä? Siirryttekö tekin vaaleisiin ja kirkkaisiin aina kevään tullen?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ihanan raikkaat! Kaunis lakkaus<3 Mä oon yleensä AINA käyttänyt kynsilakkoja, tuskin muistan millon mulla ei olis ollut lakkauksia.. mutta viimeaikoina mulla on kynnet alkanu menee töissä niin huonoon kuntoon, että lohkeilevat lakat ei enää näyttäs kivoilta, niin nyt on ollu pakko olla naturellina :( :D

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet! <3 Itse innostun valkoisesta aina kesällä, muuten se on ihan no väri itselle.

  VastaaPoista
 3. Mä kuolaan keväisin aina uusia geelejä. Tekis niin mieli tilata kaikki ihanuudet, valinnan vaikeus iskee :D

  VastaaPoista
 4. Oikein kivat <3! Valkoiset ovat keväiset ja trendikkäät, mutta vaativat myös tarkkuutta lakkauspuuhissa.

  VastaaPoista
 5. Kyllä kevät tuo yleensä mun kynsille jotain vaaleaa! Valkoinenkin käy. Nämä sun on ihanan raikkaat. Kulta ja valkoinen on tyylikäs yhdistelmä! Mä taidan lisätä nämä mun inspiraatiolistaan =)

  VastaaPoista