Haaste: 10 kuvaa kesään - joulukuu

torstaina, joulukuuta 19, 2013

Nonni, sen siitä stressaamisesta sitten sai. Taaaaas kerran etäpäivää viettelen samperin nuppikivun vuoksi >:| En tiedä olenko koko yön jännittänyt niin kovasti niitä lahjoja, että vetäisin takaraivon taas kerran ihan superjumiin. Kauhia särky heti herätessä. Onneksi vähän on jo helpottanut, kun olen koettanut venyttää hiljaksiin. On tää kyllä vaiva! Mutta eihän se lahjastressi tästä kyllä edes helpottanut, päinvastoin.

Sopivasti tämän etäpäivän takia sain kuitenkin otettua kuvaa haasteeseen. Katsokaa kuinka kurjan näköistä täällä on. Missä lumi??? Nythän siis vaihtui maisemat, mutta pidetään ne alkukuvat kuitenkin haasteessa mukana.


Piti ihan miettiä, että mistä täällä alkaisi ottaa kuvia, kun ikkunia ja suuntia on melkoisesti :D Teen tämän haasteen loppuun keittiönikkunasta etupihalle päin. Mutta sitä lunta kaipaisin nyt ihan hirmuisesti! Pitäähän jouluaatoksi päästä tekemään lumiukko pihalle ja jäälyhtyjäkin olisi kiva saada. Nyt kaivattais siis pientä pakkasta ja sadetta. Voiskos joku kuulla toiveeni?


Onko lunta missään tällä hetkellä? Pitääkön mun lähteä ostamaan tekolunta tuonne pihalle, että saadaan parempi joulufiilis?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Aika syksyiseltä kyllä näyttää :( Toivotaan että nyt edes vähän tulisi lunta ennen aattoa. Aatu tahtoo pulkkailemaan ;) (Mikäli pukki muistaa pulkan edes tuoda ;D ) Meillä itseasiassa pieni läntti tunt+a
  pihalla on, minne ehdittiin ne yhdet lumityöt tehdä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin näyttää :'/ Meillä ihan pikkasen jäätä vaan pihalla, mutta ei se tunnelmaa tuo. Pelokkuutta ennemmin, että kallon siinä halkaisee :D Joo, mäkin voin tulla pulkkailemaan! Siihen pienelle läntille :D

   Poista
 2. Täällä satoi äsken hetkisen lunta <3 Ohuen ohut valkoinen kerros maassa, jotain edes!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, sinuu onnekasta <3 Edes ohut valkoinen kerros sais täälläkin hymyn nousemaan korviin :)

   Poista
 3. Täälläkin on vähän lunta, todella vähän. Ja pieni kerros oli aamulla satanut lisää. Tuollainen "lumihuntu" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kökkö. Pidetään peukkuja, että saataisi lunta aatoksi :)

   Poista