Vuosikooste 2013, osa 1

maanantaina, joulukuuta 30, 2013

Mun mielestä on ollut ihan hirmuisen kiva aina lukea toisten blogeista vuosikoosteita. Mitä sinä vuonna oikein onkaan tapahtunut tai vaihtoehtoisesti muotiblogien asukokonaisuudet. Tässä räkäpäisenä sitten sain loistoidean, että mä voisin tehdä myös jonkinlaisen vuosikoosteen. En ole näitä koskaan aiemmin tehnyt, joten katsotaan millainen vuosikooste tästä nyt sitten tulee. Teen tämän kahdessa osassa, ettei tuli liian pitkää postausta. Ja pakko kyllä myöntää, etten oikein vieläkään jaksaisi tehdä muuta kuin maata. Joten, aloitetaan kooste :)

TAMMIKUU

Heti vuoden alussa aloitimme ahkerasti vessan remontoimisen. Eipä sitä oltukaan odotettu kuin ikuisuus. Jännitin ihan hirmuisesti lähtötilanteen kuvien julkaisua, mutta toivon lopputuloksen olevan tuhannesti parempi. Ja melkein valmiiksihan se tammikuussa saatiinkin. Tammikuu olikin remonttijuttuja täynnä Kävin myös pientä ikäkriisiä läpi ja purin sitä melkoisella höpinällä.


Kuukauden meikki


HELMIKUU

Aloitin kuukauden pienellä ystävänpäivä arvonnalla. Mä olen niin kovasti tykästynyt niihin, että jatkossa varmasti tullaan näkemään lisää. On ihanaa antaa hyvää mieltä eteenpäin. Tarella oli kymmenvuotis synttärit. Meidän rakas patunen. Mun rakas Nissanin kippo ei mennyt katsastuksesta läpi. Onneksi on mies, joka hoiti homman kuitenkin nopeasti kuntoon. Hämmästeltiin Taren ja Catan yhdessäoloa. Ei me vaan voitu kuvitella, että niistä tulisi niin hyviä kavereita. Helmikuussa myös shoppailin aika tuhottoman paljon. Hui! Ihan järkytyin miten paljon :D Saatiin myös vessaan pyyhetapit kiinni.





Kuukauden meikki


MAALISKUU

Alkukuusta mittari laski vielä ihan jäisiin lukemiin. Hyi! Onneksi tänä vuonna ei vielä olekaan ollut mitään järkkypakkasia. Kävin ostamassa heti julkaisupäivänä vikan Twilightin. Kävin messuilla ja samalla reissulla ostamassa himoitsemani Tory Burchin laukun. Mulla oli myös hieman paha olla ja postailinkin pahan olon karkoittajista. Käytiin myös mun serkuilla ja juhlimassa vanhimman kummityttöni kahdeksanvuotis päiviä. Käytiin pulkkamäessä ja kivaa oli :) Meli-serkku myös tuli meille kylään. Mun käsi oli myös kovasti kipeä ja saikin tuen. Niksun synttäreitä myös juhlistettiin kuun lopussa. Ostin myös kalleimman kynsilakan ikinä!







Kuukauden meikki



HUHTIKUU

Hui, huhtikuun alusta heti aloitettiin taas shoppailu ja paljon shoppailtiinkin :P Mun pitää ihan selkeästi rajoittaa :D Ostin myös kalleimman ripsarini ikinä! Mutta se on vaan niin hyvä. Hehkutin meidän pleikkaripelaamista. Kyllä, tykkään edelleen ihan hirmuna. Outotyttö? :D Vilautin teille kynsilakkasäilytykseni. Leffa-arvostelua tuli tuutista ulos. Intoilin tulevasta kesästä, kun lämpömittari oli kivunnut plussan puolelle. Onnistuin törttöilemään ja sekoittamaan päivät urheilukenkäostoksilla. Ja vappuakin juhlistettiin.






Kuukauden meikki


TOUKOKUU

Ajattelin osallistua Kosmetiikkaobsessio-blogin Annien meikkauskilpailuun ja heti ensimmäisenä päivänä teinkin yhden koemeikin. En kuitenkaan ollut siihen lainkaan tyytyväinen. Ilma oli aurinkoinen, mutta kovasti tuulinen. Mulla oli myös pää ja kurkku kipeä :/ Kävin taas messuilla ja shoppailemassa. Kaikkea kivaa sitä onkin löytynyt :) Kävin tsemppaamassa hoitopolleani kouluratsastuskisoissa. Uskalsin näyttää koko naappelini meikkauskilpailuun osallistumismeikkini ohessa. Testasin myös Detox-kuuria, josta ei kyllä ollut mitään ihmeellistä hyötyä. Mulla oli myös kaksi isoa himotusta, mönkijä sekä Hennesin upea mekko. Kummatkin saamatta :( Sain myöskin aloitettua kunnon astiaston hankinnan. Cittarissa oli valkoisia Teema-astioita leimakeruussa ja mä pistin sitten ostaen. Aloitettiin myöskin makuuhuoneen remontti. Intoilin kovasti Lumenen CC-voiteesta.









Kuukauden meikki


KESÄKUU

Hamstrasin sitten useamman parin kenkiä. Tein pihapuuhia ja kävin golfaamassa. Luoja, miten oonkaan siinä huono :D Pihalla viihdyttiin kesäkuussa muutenkin. Ostettiin myös yksi meidän kaikkien aikojen peleistä, The Last of Us. Kohta sekin pitänee aloittaa uudelleen. Kävin Anne ystävän kanssa Flamingo Spassa lillutelemassa. Oli niin ihanaa, että uudelleen ollaan menossa ihan pian. Juhannus vietettiin ihan vaan kotosalla, mutta kivaa meillä silti oli. Meikkejä ostettiin myös melkoisesti. Kellohimotuksista lörpöttelin myös. Kesäkuun lopulla sitten vietettiin päivä markkinoilla.








Kuukauden meikki



Tässä ensimmäinen kooste. Palataan kakkososan kanssa sitten toisella kertaa :)

p.s. Minkä kuun meikki oli kivoin?

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Tuo helmikuun meikki on kyllä aivan ihanan värinen ja jotenkin minun tyylinenkin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi taas pitkästä aikaa meikkaillakin liloilla sävyillä. Olen niin jumahtanut noihin ruskeisiin. Kiva kuullä mielipiteesi ♥ :)

      Poista
  2. Aijai, mulla on Twilightin vika osa vielä näkemättä. Saisin sen kaverilta lainaan, jos vaan voisin jollain vehkeellä katsoa Blue-Rayta. Blah! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, miten olet malttanut olla näin pitkään katsomatta? :D Nyt äkkiä ;)

      Poista