Joulun jälkeen

lauantaina, joulukuuta 28, 2013

Heipä hei ihanaiset murmelini!

Ihan alkuun mun on esitettävä suuren suuret pahoittelut liian pitkästä hiljaisuudesta! Oletteko te enää täällä? Jouluhulinat veivät mut lopulta mukanaan, niin työ- kuin kotirintamalla, joten jostain oli höllättävä. Tällä kertaa blogi joutui minilomalle pakon saattelemana. Jos totta puhutaan, ei musta taida vieläkään olla ihan kunnon kirjoittelijaksi. Mulla on pää ihan täynnä räkää. Olen niistänyt jostain aivosopukoista asti tiukkaa vihreää limaa sekä yskinyt keuhkoni pihalle. Voin kertoa, että tää se vasta onkin uuvuttavaa! Taisi taas kerran joku pöpö olla riemuissaan, kun löysi tien meikäläiseen. Jo jouluaattona mun ääni alkoi olla vähän eriskummallinen, ihan kuin olisin huutanut sen käheäksi. Joulupäivänä sama, kunnes tapanina sitten iski päälle oikein rytinällä. Et kiitti vaan sit pöpö sulle. Eilen oli kuitenkin ihan pakko piipahtaa töissä, josta kylläkin livahdin reilun tunnin jälkeen lääkäriin ja siitä suoraan kotiin vällyjen väliin. Nukuinkin sitten sillee ohimennen koko päivän. Olin hereillä pari tuntia ja kävin yöunille. Sellaisen reippaan 14 tuntia vedin putkeen ja heräämisen jälkeen siirryin sohvalle torkkumaan. Et hyvin vahvasti on tämäkin päivä mennyt. Suoraan sanottuna, tää on ihan syvältä! Nyt toivon vaan hartaasti, ettei mun rakkaat läheiseni vaan saa tätä samaa pöpöä. Ehkä se tajuaa pysyä vaan mussa.

Mutta joulu. Ihanaa oli! Voin kertoa, että masu on paisunut herkuista ja sydän täyttynyt lämmöstä. Kuinka ihanaa olikaan, että kaikki tulivat tänne meidän luokse viettämään kakkosaattoa. <3 Virallinen aatto vietettiin äidin ja isäpuolen kanssa syöden ja lahjoja availlen. Joulupäivä, eli kakkosaatto menikin sitten suuremmalla porukalla. Palaisin mielelläni ajassa heti taaksepäin <3 Vilinää ja vilskettä riitti, kun neljä lasta riemuiten availi lahjoja ja kirmasivat pitkin taloa. Täällä ainakin mahtuu juoksemaan :D Nyt kyllä huomattiin, ettei vanhosita huonekaluista oikein ole mihinkään täällä isossa tilassa. Puolet istuivat lattialla tai muissa huoneissa. Shoppailua siis tiedossa ;) Ja lahjat! Voi apua! Miten ihania juttuja mä sainkaan. Olen vieläkin ihan ymmälläni! Pahinta tässä on vielä se, etten edes kunnolla ole päässyt hipelöimään lahjojani, kun tää räkätauti pisti kanveesiin, joten varmasti kun kuvailen niitä tänne, menee mulla tunti jos toinenkin niitä ihaillessa! Sain mä kyllä niin huiput naurutkin yhdestä Niksun lahjasta, että tulen nauramaan sitä varmasti monta vuotta eteenpäinkin. xD Kerron kyllä, kunhan saan kuvattua ne.


Niin se joulu sitten meni. Liian nopeasti, jos multa kysytään. Ihanaa kyllä oli ja varmasti muistelen lämmöllä pitkäänkin. Miten teidän joulu meni? Olitteko kotosalla vai lähditekö perheenne tykö? Mites lahjat? Saitteko paljon?

Mä yritän nyt palailla tänne blogin pariin nyt kunnolla! Ja yritän selättää tän tuholentsun nopeasti, että energiaa riittäisi muuhunkin kuin nukkumiseen.

p.s. Jos tästä tekstistä ei saa mitään selvää, niin se johtuu siitä, että räkä on vallannut aivot ;P

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Innolla odottelen mitä olet saanut lahjaksi :) Sain ihania lahjoja ja sellaisia mistä huomaa, että antajat todellakin tuntee mut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen jo muutaman saanut kuvattua, mutta tuo inhottava valonpuute vähän häiritsee asiaa. Suurin osa kuvista tuleekin olemaan mössöä ;( Mutta kyllä niistä onneksi selvän saa. Ihanaa, että säkin sait hyviä lahjoja ♥ :)

      Poista
  2. Mun joulu oli aika tylsä ja onnistuin pudottomaan pari astiaa sekä lohipalasen matolle. Ärsytti kyllä tosi paljon, kun ei sitä lohta muutenkaan hirveästi ollut. Eipä tullut tehtyä mitään ihmeitä joulunaikaan. Aattona käytiin miehen vanhempien luona syömässä ja mun perhettä (äitiä ja äitin miestä, isää sekä äidin vanhempia käytiin moikkaamassa viikko sitten (pe-ma).

    Tänään lähdettiin käymään sitten Tampereella päin. Mitään ihmeellistä ei löydetty. Ideaparkista sukkia, Ikeasta veitsi ja Kangasalan Tokmannilta lautasia :D. No leipälautasia toivoinkin joululahjaksi joten se oli hyvä ostos. Ideaparkissa oli ainakin ihan sikana porukkaa ja tuli lämmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kökkö :( Uskon kyllä, että ärsytti! Mutta toivottavasti sait ainakin levättyä ja ihanaa varmasti oli nähdä sukulaisia :)

      Poista
  3. Vietin aaton lapsuudenkodissa vanhempieni kanssa ja joulupäivän siskon ja siskonlasten kanssa. Kivoja lahjoja sain, joskaan en mitään järisyttävää ja maailmaa mullistavaa. ;) Onneksi kuitenkin joulu on ohi, ei ollut isoa joulufiilistäkään.

    Koitahan sinä parantua pian, kurja tommonen tauti. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanalta kuulostaa sunkin joulunvietto. Harmi, ettei joulufiilistä ollut. Vähän sama vika täälläkin. Lumi olisi tehnyt paljon! Pitääkin kurkkia sun blogista, jos esittelet lahjat. Olen niin jäljessä taas lukemisessa, että ihan ärsyttää!

      Onneksi tauti alkaa olla jo voiton puolella, vaikka edelleen yskittää ja niistää saa. Kiitos ♥

      Poista
  4. Mulle tuli kans flunssa, aatonaattona jo ja räkää riittää vieläkin! Välillä tuntuu et niistää aivot pihalle ku sitä vaa tulee ja tulee ;D
    Joulu oli ihana, perheen parissa vietettiin, lahjavuoret taas ihan mahottomat ja herkutellakin saatoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi räkätauti, sielläkin :( Ihan tyhmää! Mulla on ollut kans sama tulle, jostain aivoista asti räkää riittää!
      Voih, ihanaa, että oli ihana joulu ♥ Lahjat sit esittelyyn!

      Poista