Liikunnat vko 49 ja muuttohöpinää

maanantaina, joulukuuta 09, 2013

Hurjan ihanaa alkanutta viikkoa!

Täällä kirjoittelee taas kerran yksi ristisilmäinen bloggaaja. Nyt jos milloin ne silmätikut tulisivat tarpeeseen. Haukkottelen suupieleni repaleisiksi ja punoittavat silmäni saavat ihmiset luulemaan mun olevan ihan sekaisin :D Sen siitä saa, kun ei nuku kunnolla. Kaksi yötä uudessa kodissa ja mä olen saanut hankittua vuosisadan univelat. Kaikki on niin uutta ja ihmeellistä, ettei uni vaan oikein ota tullakseen. Kuuntelin niin tarkasti joka ikisiä rasahduksia ja naputuksia, että sain häädettyä nukkumatin koko talosta. Nyt tuntuu ihan siltä, että olisin tullut töihin lepäämään :D Tässä on pakko vaan olla ja istua. En kyllä mitenkään jaksaisi postaillakaan, kun uni on päälimmäisenä mielessä. Pitäkää peukkuja, etten sentäs rattiin simahda.

Mutta mutta, muutto meni siis hyvin. Raskasta oli, kun äidin ja Niksun kanssa kolmistaan se tehtiin. Selkä ja niskat huutaa mulla isompaakin apua, kun ovat ihan juntturassa. Päätäkin on taas särkenyt useamman päivän putkeen :( Pitäis varmasti hierojalle mennä. Lauantaina muutettiin tavarat uuteen osoitteeseen ja eilen käytiin vielä vanha koti siivoamassa. En taida oikein vieläkään käsittää, että me ollaan muutettu. Jotenkin pikku hiljaa vasta alkaa lyödä tajuntaan, ettei me enää voidakaan mennä meidän pikku pesään. Se on nyt toisen koti. Mulla on ollut vähän ristiriitaisia fiiliksiä. Toisaalta on niin mahtavaa olla uudessa kodissa, kun taas välillä tulee himuinen haikeus vanhaan. Ehkä tää on ihan normaalia. Tavaroita ollaan saatu jo aika kiitettävästi paikoilleen. Enhän mä ole malttanut pysähtyä paikoilleni oikeastaan ollenkaan. Laatikoita silti tuntuu olevan vielä riittävän vaikka muidenkin koteihin, mutta ihanaa, kun paikat alkavat muistuttaa enemmän meitä. Seinien värit saa kyllä edelleen vähän puistatuksia :D


Meidän oli heti ensimmäisenä iltana poltettava takkaa. Talo oli jäähtynyt aika pahasti, kun ovet vähän väliä auki ja pakkanen änki sisälle. On muuten ihana juttu tuo takka! Tare ja Cata katsoivat ensin sitä ihmeissään, mutta kyllä sen lämpö sai ne siihen lähelle nautiskelemaan.


Mä olen niin rakastunut tuon uuden keittön malliin. Remonttiinhan se tulee joskus menemään, mutta tykkään sen U-muodosta. Hommia on siis vielä ihan hirmuisesti jäljellä ja varsinkin kun miettiin tulevaisuutta, niin remonttia rempntin perään tulee olemaan. Kunhan nyt säästetään ensin.

Liikunnoista ei mitään ihmmeelistä sanottavaa. Migreeni armas on siis taas ollut luonani ja jätti jälkeensä taas inhottavan takaraivosäryn. Taas olisi kiva vaihtaa nuppiluuta jonkun kanssa. Liikuntalistaus tässä nyt kuitenkin.


MA: -
TI: Kävelylenkki 30min
KE: - (migreeni)
TO:  - (päänsärky)
PE: Aamulenkki tyhjään vatsaan 30min
LA: Aamulenkki tyhjään vatsaan 40min (muutto 9h)
SU: - (siivousta 8h)


Että sellainen viikko ja viikonloppu takana päin. Kunhan saadaan netti toimimaan kotiin, niin alan laittelemaan teille kuvia kodista. Mitäs teille muuten kuuluu? :)

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Voi juku, takka ois kyllä niiiiin ihana. Ja miten ihanat luukut siinä! Keittiökin näyttää kivalta, ja astiat siellä jo niin paikoillaan. Joku on ihan liian ahkera ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takka on kyllä niiiiin ihana! Mä voisin tunti tolkulla kattella tulta siellä ja se lämpö mikä siitä tulee. Se on ihanaa :) Keittiö taitaakin olla ainut paikka, mikä on jo kunnolla käytössä. Pitihän mun rakkaat astiat saada heti paikoilleen pois laatikoista ;) En oo liian ahkera. En vaan näytä kuvia niistä sotkuisista paikoista :D

      Poista
  2. Voi ihanuutta, onnea uuteen kotiin! Ja tsemppiä univelkojen kanssa. Päikkäreitä kehiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana ♥ Onneksi univeloista taitaa aina selvitä, vaikka taaskaan musta ei kyllä tunnu siltä. :D

      Poista
  3. Oii, takka. Kun saan lottovoiton, sellainen tulee olemaan kodissani! Tai kaikissa kodeissani. ;)
    Kivaltahan siellä näyttää. <3 Missä on noin paljon lunta jo??

    Mä en osaa sanoa miltä migreeni tuntuu, kun ei ole tietääkseni koskaan ollut, mutta nyt viimeaikoina hampaiden yhteen pureminen on saanut niskan niin kovin jumiin, että jo useamman viikon putkeen on iskenyt hirveitä päänsärkyjä. Juuri takaraivosta silmien taakse säteileviä. Tekee mieli sulkea silmät, ihan kuin se auttaisi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, takka on kyllä niin ihana! Meillä oli kyllä kriteerinä, kun taloa etsittiin, että pitää olla varaava takka. Kuitenkin helpottaa sähkönkulutuksessa. Ja meillä kun on leivinuunikin. Sekin tuo lämpöä :) Meillä oli lunta aika ihanasti, mutta sit tuli vesisade ja vei ne pois :(

      Mä voin kertoa, että migreeni on yksi kamalimmista asioista mitä tiedän. Se paha kipu kun tulee, tuntuu että kuilee pään halkeamiseen. Ei sitä oikein pysty selittää. Ja tuo takaraivosärky, se on hirveetä. Silmät mäkin aina suljen ja joskus se saattaa auttaakin :) Käyhän hierojalla, että niskajumi katoaa sulta, ihana ♥

      Poista