Loppuneet tuotteet - marraskuu

torstaina, joulukuuta 05, 2013

Jukranputi! Nyt mulle sais lahjottaa lisäaikaa. Postaukset laahaa jäljessä. Livbox-arvostelu tekemättä ja uus Livbox odottelee jo esittelyä. Muuttaakin tässä samalla pitäisi ja ja ja. Unohdinkohan mä nyt jotain? Unohtaisin tällä hetkellä ihan satavarmasti päänikin, jos se ei jomottelis. Mutta nyt sitten niiden loppuneiden tuotteiden kimppuun.


Aussie Miracle Moist shampoo oli niin herkullisen tuoksuinen, että käytin sitä alkuun todella säästelijäästi. Mä olen kuitenkin niin kova läträämään hoitsikalla, että se loppui jo elokuussa. Käyttelin siis shampoon loppuja vähän silloin tällöin. Mikä siinä onkin, että pitää aina käyttää saman sarjan shampoota ja hoitoainetta. Nyt kuitenkin vihdoin sain tästäkin viimeisenkin pisaran käytettyä ja kyllä, varmasti ostan joskus uudelleen. Tämä pesi hiukset hyvin, eivät rasvoittuneet kamalan nopeasti ja jätti hiuksiin ihanan tuoksun. Riittoista kuin mikä!

Simplen kasvopesu oli hutiostos. Tarvitsin vain jonkun kasvoputsarin Cliniquen kasvoveden kaveriksi ja nappasin tämän halvan hintansa vuoksi. Kyllä se pesi naaman ihan ok, mitä nyt meikkijäämiä kuitenkin oli ja vahvaa silmämeikkiä ei pessyt. Musta tuntuu, että tämä putsari lisäsi kasvoillani ihonalaisia finnejä. Niitä meinaan alkoi tulemaan oikein urakalla tämän käytön aikana. Voi toki olla, että talven tuoma kylmä ilmakin siihen vaikutti, mutta ei, meistä ei Simplen kanssa vaan tullut kavereita.

Louis Widmerin kuorintaan tutustuin Livboxin avulla ja pitihän sitä sitten ostaa täysikokoinenkin tuubi. Yllättävän pieni tuo normaalikokoinenkin, mutta riittoista kerran viikossa käytöllä. Tykkään edelleen sen rouheasta kuorinasta. Uusi varmaan tulee taas jossain vaiheessa ostettua.

Ciniquen ripsari tuli Livboxin mukana ja tykkäsin käyttää sitä arkimeikissä. Korostaa nätisti omia ripsiä, mutta ei tuuheuta eikä pidennä mitenkään huomattavasti. Todella kiva arkiripsari siis. En kuitenkaan lähde ostamaan tätä täysikokoisena luultavimmin, sillä olen saanut halvemmallakin paremman näköiset ripset. Ei tämä siis huono ole, mutta kun halvemmalla saa samaa jälkeä, niin pitäydyn mieluummin niissä.

Garnierin InvisiCalm oli ihan hyvä tuote, mutta mun mielestä hienhaju pääsi siitä jossain vaiheessa läpi. Loppuaikoina en oikeastaan haistanut sitä enää hyväntuoksuisena, joten loppu oli oikeaa kitkuttelua. Mutta mullä kyllä käy näin useimmiten kaikkien dödöjen kanssa ja jonkin ajan kuluttua se tuoksuu taas hyvältä. Tämä piti kyllä lupauksensa, eikä jättänyt tahroja mustiin taikka valkoisiin vaatteisiin. Mitä luultavimmin tulen jossain vaiheessa ostamaan uudelleen.

Ohhoh! Pitkästä aikaa mä sain kulutettua hajuveden loppuun. Tällä kertaa niitä tuli jopa kaksi! Ihan ehdottomaksi arkituoksulemppariksi noussut Burberry Brit tulee saamaan jatkoa. En oikein osaa edes selittää miltä se tuoksuu. Puhtaus mulle tulee siitä ensimmäisenä mieleen. Arkena ihan ykkönen. Ei puske mitään tiettyä hajua liiaksi esille. Sopii niin kesällä kuin talvella. Ehdottomasti siis saatava uudelleen.

En edes muista miten Avril Lavignen Black Rose on aikanaan mulle tullut. Taisin ostaan halvalla sellaisen lahjapakkauksen. Tuoksu alkoi tympimään todella nopeasti ja käyttö jäi olemattomiin. Silloin tällöin harvakseltaan suihkuttelin. Vihdoin pohja häämötti, joten piti ottaa tehokäyttöön. Onneksi sain tämänkin pois muuttokuormasta. Muutoin olisi varmasti lentänyt roskiin. Uutta en varmastikaan tule ostamaan.

EDIT: Unohdin sitten tuon Pantenen syväkorjaavan hoitoaineen ihan kokonaan. Onneksi ihanainen Ine huomautti asiasta. Nähtävästi se sitten naamioitui multa niin hyvin :D Mutta siis, mä tykkäsin hoitsikasta ihan hirmuisesti. Mä käytin sitä aina saunassa käydessäni, noin kerran tai kaksi viikossa ja pidin kymmenisen minuuttia latvoissa. Kyllähän sen tunsi, että siinä on silikonia ihan riittämiin, mutta mun takkupehkoon se teki kyllä ihmeitä. Hiukset oli todella helppo harjata ja olivat silkkisemmät. En oikeastaan keksi tästä mitään huonoa sanottavaa. Voi siis olla, että joskus ostan uudemmankin kerran. Kiitos Ine vielä kun huomautit <3


Sellaisia loppuneita tuotteita viimekuussa. Yllätyin, miten niitä lopulta tulikin useampi. Pelkäsin, etten saa yhtään. Oliko mitään tuttuja tuotteita teille? Jotain mistä te tykkäsitte vaikka minä en?

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Olihan tässä tuttuja tuotteita vaikka millä mitalla! Tuosta Louis Widmerin kuorinnasta itsekkin tykkään, mutta en ole täysikokoista ostanut (: Toisaalta Livboxista saamani kakkosnäyte odottelee vielä kaapissa vuoroaan ja sekin kestää kyllä pitkään. Myöskin Cliniquen ripsarista pidin kun itse tuon näytteen käytin.

    Olisi kiinnostanut tietää, mitä mieltä olit tuosta Pantenen naamiosta, kaiketi sekin kuitenkin loppui kun kuvassa on? :D Minulla nimittäin odottelee tuo samainen naamio käyttöönpääsyä. Avril Lavignen Black Staria ostin juuri ihan kokonaisen pullon, sillä itse tykästyin siihen kovasti ja myöskin mies on siitä pitänyt (: Harmi ettei sinuun iskenyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan itsekin yllätyin miten niitä lopulta tulikin. Positiivinen yllätys, ehdottomasti :) Tuo Louisin täysikokoinenkin oli kyllä melkoisen pieni, ihan hämmästyin kun kävin silloin ostamassa. Mutta kyllä siitä tosiaan riitti moneen kertaan, ihan kuin siitä näytteestäkin :)

      Kiitos Ine, kun huomautit että multa jäi Pantenesta kirjoittamatta. Se naamioitui tuonne taitavasti ;D Kyllä suosittelen kokeilemaan :)
      Avril iski silloin joskus muhunkin tosi kovaa, mutta nyt jotenkin olen päässyt kyllästymään siihen. Ehkä nenä on muuttunut vuosien saatossa :D

      Poista
  2. Hyvin loppui tuotteita! :) Mitenkäs, tuliko uusia tilalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, ihan itsekin yllätyin, miten monta lopulta loppuikin. Mutta tulihan niitä uusiakin ostettua :D Ei vai tuliko sittenkään? Hetkonen. Nyt en edes muista! Eiku tulihan niitä, meikkejä ja kynsilakkoja ainakin :D

      Poista