Panic is here

keskiviikkona, joulukuuta 18, 2013

Saavuin Jumbosta kotiin parisen tuntia sitten. Jalat kävelystä tohjona ja olen muutenkin ihan uuvahtanut naatti. Käyn ihan kamalilla ylikierroksilla ja nukkumaanhan tästä pitäisi joutua. Siitä nyt ei vaan taida tulla mitään. Nyt se stressi vasta tulikin! Menin Jumboon suoraan töistä ja kulutin siellä ihmisviidakossa reilun neljä tuntia. Ja siinä neljässä tunnissa sain oikeastaan vain ostettua lapsille vaatteita. Musta tuntuu, ettei kaupoista löytynyt yhtään mitään varteenotettavaa joululahjaksi. Aika loppuu todellakin kesken ja suurin osa lahjoista ostamatta. Nyt kaipaisin ehdottomasti sellaisen lahjakeijun avukseni, kuka veisi mut oikeiden tuotteiden luo. Sellaista ei vain taida olla olemassa. Kaiken huippu on vielä se, ettei kukaan lahjottava ole osannut sanoa mitään, mitä toivoisivat lahjaksi. Koeta siinä nyt sitten näillä puhkikulutetuilla aivoilla jotain keksiä. Niin, tyhjää lyö. Eikä tällä hetkellä ole edes aikaa seurailla muiden blogeja, joista lahjaideoita olisi voinut ammentaa. Mä olen ihan tyhjän päällä.

Ja niin, missäs vaiheessa sitä kerkiäisi ne jouluruokaostoksetkin tehdä? Voi muutto, kun osuit vähän kiireiseen aikaan. Muistuttakaa mua, että ensi vuonna olen sitten jo kesäkuussa liikenteessä joululahjojen osalta. En tahdo tätä stressiä enää uudelleen. Tää ei oo kivaa. Lahjojen oston pitäisi olla kivaa ja niin se mulle yleensä onkin. Nyt vaan ei, kun aikaa ei ole tuhlattavaksi. Jelppiä?


Saako nyt panikoida?

Ja niin, tänään piti postailla 10 kuvaa kesään-haaste, mutta täällähän pimeys valtaa maan jo niin aikaisin, etten saa mitään kuvia tuolta pihamaalta. Otan heti, kunhan valoa on vähänkään riittävästi siihen.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ällös panikoi, hätäillessä ei ainakaan mitään löydä. Ite yritän miettiä yksi kerrallaan henkilöä ja mitä hän yleensä tekee ja mistä tykkää ja kirjoitan pienimmätkin ideat ylös ja siitä ne ideat sitten kumpuaa :) Sitten yhden päivän täsmäisku keskustaan. Ongelmana onkin, etten osaa lopettaa sitä ostamista kun sopivia lahjaideoita vaan tupsahtelee koko ajan lisää eteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mullakin se on normaalisti mennyt. Nyt kuitenkin tää muutto tässä sekoitti pään ja aika katosi käsistä. Yleensä mullakin niitä lahjoja vaan tipahtelee eteen ja ostan reippaasti, nyt kuitenkin toinen ääni kellossa :o

   Poista
 2. Oma pakotieni jos en mitään muuta keksi ovat lahjakortit. Viime vuonna ostin äidille kasvohoitoon ja mummulle jalkahoitoon. Myös itse kasatut korit ovat olleet meillä mieleen. Toisille kasaan jouluisia juttuja , juustoja, glögiä, viiniä, joulutorttuja jne. Toisille ostan kaikkea hyödyllistä mitä tiedän heidän tarvitsevan :) Sellaisia pieniä asioita mitä tiedän heidän tarvitsevan, mutta eivät itse viitsi ostaa. :) toivottavasti löydät loput lahjat ja pääset nauttimaan joulusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjakortit on kyllä hyvä juttu. Niitä varmasti pitää ostaa. Ja tuollaidet itse kasatut korit kyllä kans! Ja hyödylliset lahjat, nehän ne vasta hyviä ovatkin. Nyt en vaan yhtään tiedä mitä kukakin olisi vailla :D
   Toivottavasti loput lahjat löytyy helposti, että pääsen vain nauttimaan olosta :)

   Poista