Huurteiset kynnet

lauantaina, joulukuuta 14, 2013

Mun pää lyö tällä hetkellä ihan tyhjää. Meillä radiossa soi joulukanava ja ollaan koko ilta kuunneltu ihania joululauluja. Ollaan laitettu jouluvaloja ja touhuttu kotosalla, niin sisällä kuin ulkosalla, koko päivä. Ja niin se aika on vaan hurahtanut. Nyt istahdin tähän koneen ääreen saunan raikkaana ja nautin yhden pullon sidukkaa. On todella rauhallinen olo. Suunnittelen lakanoiden vaihtoa ja sitten voisin hyvillä mielin köllähtää sinne väliin. Me saatiin tänään ensimmäinen vieraskin tänne uuteen kotiin. Ystäväni tuli tupatarkastukselle ja hänkin taisi ihastua tähän meidän kotikoloseen. Mutta kun en tosiaan nyt saa oikein itsestäni mitään irti ja silmätkin alkaa vilkkaamaan pahemmin kuin hedelmäpeli konsanaan, niin ajattelin postata teille mun uusimmat ihanuuskynnet. 


Bongasin Nude-blogin Erikan tekemät ihanat jääkynnet ja siitä se ajatus sitten lähti. Mä halusin kanssa omat huurrekynnet. Erika käytti omassa lakkauksessaan pelkästään valkoista lakkaa ja hopeaa glitteriä, mutta mä vähän muokkasin kynsiä hopeimmiksi ja tein liukulakkauksen ensin alle. Sitten kärkiin vielä hilelakka ja mun huurrekynnet olivat valmiit. Ehdottomasti yhdet lempparikynsistä ikinä :)



Mitäs te tykkäätte? Mulla on jo visio, millaiset joulukynnet tekisin. Kunhan tässä nyt vaan saisi aikaseksi testata niitä :)

Nyt mä toivotan teille oikein hyvää yötä ja kauniita unia. Mä pilkin jo, joten pakko mennä nyt vaihtamaan ne lakanat :D

You Might Also Like

7 kommenttia