Livbox - marraskuu arvostelu

perjantaina, joulukuuta 06, 2013

Nyt on ensimmäinen muuttosatsi jo pakattuna autossa. Josko huomenissa päästäisi jo aamusta siirtämään itsemme uuteen osoitteeseen. Hommia on silti vielä vaikka muille jakaa, mutta eipä näitä laatikoita oikein muualle enää mahdu, joten hommat seisoo. Tänään saattaa siis tulla viimeinen postaus tästä kodista. Muutama päivä pitänee pärjätä puhelimen netillä, sillä laajakaista tullaan asentamaan meille vasta tiistaina. Hyvällä tsägällä saadaan siis tiistaina netti uuteen osoitteeseen, mutta mä uskon siihen vasta sit kun se on. Kohta ollaan menossa viimeisille löylyille ja piti kaupasta ostaa sitä varten pari siideriäkin. Pitäähän saunallekin jättää jäähyväiset ;) Ikävä tänne jää. Kerkesihän tämä olla meidän koti kuitenkin reilun kolme vuotta. Ja tämä oli kuitenkin ensimmäinen ikioma koti :)

Nyt sit olisi tarkoitus postata marraskuun Livboxin arvostelu. Uusi boxi onkin jo pakattuna, mutta kuvasin sen pikaisesti ennen sitä. Eli äkkiä tuutista ulos marraskuun tuotteiden fiilikset, ennen uuden esittelyä.


Academien aprikoosinaamio odotti käyttöä tähän päivään asti. Mun piti testata sitä vaikka kuinka monta kertaa aiemmin, mutta jotenkin tuo pieni tötterö ei vain saanut mua tarpeeksi innostumaan. Pakko sanoa, etten siitä kyllä innostunut ihan hirveästi testauksen jälkeenkään. Naamio oli kyllä ihanan tuoksuinen, mutta ensimmäisenä mua ärsytti sen liru olemus. En ole ennenpää laittanut noin löysää naamiota ja jotenkin en osannut ajatella sitä sen vuoksi edes naamiona. Kovin riittoisa tuote kyllä oli. Samasta naamiosta pääsi meinaan testaamaan myös äiti ja Niksukin. Naamion sanottiin kihelmöivän kasvoilla, mutta en kyllä tuntenut yhtään mitään. Ei ilmeisesti äiti tai Niksukaan, koska eivät maininneet mitään siihen viittaavaa. Reilu kymmenen minuuttia annettiin naamion vaikuttaa ja sitten huuhtelu. Ei mitään ihmeellistä. Naamion jälkeen oli kyllä pakko laittaa vielä rasvaa, sillä iho tuntui kuivuvan. Tuoksun vuoksi kyllä ihana tuote, mutta muutoin ei sytyttänyt meikäläistä. Veikkaan, etten siis jaksa lähteä tuhlaamaan tuota 10€ lahjakorttiakaan. Sen verran pitkä matka on lähimpään hoitolaankin. Ei siis tarpeeksi mielenkiintoinen mulle.

Aaaaahhh, tuo Vichyn voide! Niin ihanaa tavaraa, että saatoin välillä huljauttaa vähän paksummankin kerroksen naamalle. Tykkäsin tuoksusta, kosteutti hyvin ja naama tuntui pehmoiselta käytön aikana. Ihanaa vaaleanpunaista voidetta, joka tuntui antavan kasvoille hehkuakin. Ehdottomasti yksi ihanimmista kasvovoiteista mitä Livboxeista on tullut ja niitähän on tullut jo melkoisesti!

Cailap by Mariela Sarkiman miekkisieni odottelee pesua. Tästä voidaan siis päätellä, että se on ollut kovassa käytössä. Ajaa hommansa todella hyvin. Samettipuolta, jolla kuuluisi levittää puuterimainen pohja, jäi testaamatta. Mulla ei tällä hetkellä ole puuterimaista meikkipohjaa, joksin odottelen Beautybaylta sellaista saapuvaksi parhaillaan. Oikein oiva sieni oli siis ainakin voidemaisten levittämiseen. Käytin sitä myös äidin meikkaamiseen ja tykkäsin sen tuomasta jäljestä myös hänen kasvoillaan. Käyttöön siis jäi, joskin ensin se kaipaa sen pesun. Suosittelen teillekin, mikäli sienet ovat vaan teidän suosimia. Tämä on hyvä :)

Nyt on sit ehkä turhin arvostelu ikinä, sillä tämä on ehkä joku viides lakka mihin olen kosketuksissa. Mä olen käyttänyt lakkoja todella vähän elämäni aikana, joten en oikein osaa sanoa juuta enkä jaata tästä. Mä en vaan hallitse niiden käyttöä. IdHairin lakka tuoksui ihan hirmu hyvälle mitä vertaa muihin käyttämiini. Kun tein äidille pikkujoulukampausta, suihkuttelin tätä hänen kiharoihin. Hämmäistyin mansikkaisesta tuoksusta. Se oli ihana! Hyvin sain kyllä äidin hiukset pysymään siinä asennossa, mihin laitoin ne lakalla suihkuttaen. Kestävyydestä en siis osaa sanoa mitään sen ihmeempää. Omat haituvat kyllä piti myös koko päivän kuosissa, kun eräänä päivänä niihinkin kokeilin. Siinäpä oikeastaan mun tuntemukset. Tuoksun vuoksi voisin ehdottomasti ostaa uudelleen. Joku kun vaan ensin opeittaisi, että miten sitä käytetään kunnolla...

Batisten kuivashampoota löytyy täysikokoinenkin jo mun kosmetiikkakokoelmasta. Hyväksi havaittu kuivashampoo ja ihanaa kun näissä on tuoksua! Tämä boxista tullut Original tuoksui hieman sitruksiselle, puhtoiselle, ei liian vahvalle. Mulla on kookos ennestään ja pakko kyllä sanoa, että sen tuoksuun kylläkin kyllästyin nopeasti. Se myös jäi melko vahvasti hiuksiin tuoksumaan. Tämän tuoksu ei kyllä ole häirinnyt lainkaan. Melko neutraali, sanoisin. Tuuheutta mun mielestä tällä ei kyllä saa yhtään niin hyvin kuin Herbinan tai Klippoteketin kuivashampoilla, mutta tätä käytän ennemmin ihan vain pika-apu "pesuun". Siinä tämä toimii huipusti. Varmasti tätäkin siis tulen ostamaan uudelleen.


Sellaisia mietteitä tällä kertaa. Tykästyittekö te johonkin tuotteeseen ihan hirmuisesti? Mistä te tykkäsitte eniten?

You Might Also Like

0 kommenttia