Joululahja toiveita

torstaina, joulukuuta 12, 2013

Kohta pitäisi hilpasta ulos ja pistää kädet viuhomaan. Tilasin täksi päiväksi pari kuutiollista puuta ja nyt ne pitäisi käydä pelastamasta tuolta sateesta puuliiteriin. Ensinnäkin, mikä ihmeen vesisade taas hyökkäsi maahan ja sulatti lumen?! En tykkää sit yhtään. Nyt on tiet ihan julmetun liukkaat ja pimeys taas kerran valtasi paikat. Tyhmää! Toivottavasti pikku pakkanen palaa ja saadaan taas lunta.

Joululahjat, noi ihanaiset paketit, joita tahtoisin jakaa mielin määrin kaikille, on suurimmaksi osaksi itseltäni ostamatta. Vanhimman kummitytön lahjat sain onneksi tänään hankittua, että voin laittaa postissa menemään kohti saajaa. Muuten sit aika hiljaista pitelee. Tänä vuonna mulla taitaa tulla todellakin kiire niiden hankinnassa. Toivottavasti lahjakeiju olisi kuitenkin suotuisa ja auttaisi mua löytämään parhaat lahjat helposti. Nyt kuitenkin ajattelin keskittyä siihen, mitä mä toivoisin tänä vuonna saavani. Lahjat taitaa olla melko yksinkertaisia, mutta sitäkin tarpeellisempia!


Tällä hetkellä meidän kotia koristaa ah, niin ihanat valkoiset muuttolaatikot ja kaipaisin niiden tilalle ennemmin uusia huonekaluja. Uusi sohva, ruokapöytä, tv-taso, sänky....tää lista tuntuu tällä hetkellä ihan loputtomalta. Puuttuu myös verhoja ja mattoja. Lahjakortit tahi ihan tuo perus kahiseva tulisi tällä hetkellä ehkä kaikkein eniten tarpeeseen. Lahjakortti rautakauppaankin tulisi todelliseen tarpeeseen. Mä alan olla jo niin täynnä näitä keltaisi, sinisiä, vihreitä seiniä. Varmasti tylsän tuntuinen lahja, mutta ehdottomasti sitäkin tarpeellisempi meidän tilanteeseen.


Pyyheet! Voisiko joku kertoa mihin niitä on meiltä kadonnut? Muutossa huomasi, ettei meillä oikeasti ole niitä yhtään tarpeeksi ja nekin muutamat mitä meillä on, eivät ole enää kunnossa. Neutraaleissa sävyssä, kiitos :)

Ja sitten vielä niitä ihania Iittalan teema astioita. Niitä ottaisin myös mielelläni vastaan. Varsinkin nyt niitä isompia kuppeja. Neljä on jo omasta takaa, mutta kun 12 niitä pitäisi kokonaisuudessaan saada.


Ja kyllähän sitä aina olisi itsellekin kiva saada vaikka mitä. Lahjakortteja laukkuihin, vaatteisiin, kenkiin, meikkeihin yms. mutta kyllä nyt tahtoisin ennemmin saada tätä uutta kotia laitettua.

Mitäs teidän joululahjatoivelistalta löytyy? :)

You Might Also Like

0 kommenttia