Pikkujoulumeikki

tiistaina, joulukuuta 03, 2013

Meillä ei valitettavasti tänä vuonna ole tiedossa yhtiäkään pikkujouluja. Meidän oli tarkoitus järjestää, mutta mutta. No tiiättehän te. Muutto. Ei siis kerkiä vaikka miten tahtois. Tai jos kerkeää, niin varppina piän! Epäilen kuitenkin kovin. Mutta tää meikkihörhelö kuitenkin tahtoi tehdä pikkujoulumeikin. Viikonloppuna naapureiden kyläily sai siis toimia meikälle pieninä pikkujouluina, olihan meillä tarjolla joulutorttujakin, joten meikki oli myös sen mukainen.


Kovin neutraali, sillä pääosassa oli punaiset huulet. Tein normaalia paksumman siiven, joka olikin haastavaa saada sellaiseksi kuin halusin. En ole vielä ihan sinut Laveran nestemäisen eyelinerin ohuen siveltimen kanssa, joten siiven tekokin oli kovin haparoivaa. Mutta muuten tykkään siitä ihan hirmuna.Mitäs olette mieltä? Onko sopiva pikkujoulu tai ihan joulumeikki? Mä tykästyin ihan hurjasti! Pitkästä aikaa luomilla mattaväreijä ja nyt on kyllä pakko tehdä pian uudestaankin. Mä jotenkin aina unohdan mattavärit, kun olen niin hulluna kimaltelevien perään :D

Mutta mikä on teidän arvio? Olisi muuten kiva kuulla, millaisia meikkejä te haluaisitte nähdä? Onko tylsää katsella aina näitä perusmeikkejä, että pitäisikö välillä aina repäistä? Mä olen kyllä niissä tosi huono, mutta meikeillä on kiva vaan leikkiäkin :)

Ainiin joo! Mulla on kasvoilla näytteeksi saatua Estee Lauderin Double Wear meikkivoidetta. Ensimmäisen kokeilun perusteella olen myyty! Meikkivoidetta jäi vielä toiseen kokeiluun, mutta voin kertoa, että naama pysyi muutumattomana ihan illan pikkutunneille asti! Voi siis olla, että pitää käydä kotiuttamassa täysikokoinenkin...

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Kaunis meikki! Mulla oli lähes identtinen naamallani siellä Indiedaysin iltakemuissa, paitsi että huulipuna oli ihan kirkuvan kirkkaan punaista murretun sijaan. :) Tykkään kanssa tehdä tummien huulten pariksi aina vaan nuo siivekkäät rajaukset ja ehkä just ripaus jotain beesiä silmiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Kiitos ihana ♥
   Mä himottelen kanssa sellaista kunnon kirkuvanpunaista huulipunaa. Ja mattana. Pitäisi päästä MACin pisteelle ;)

   Poista
 2. Pikkujouluja tai ei niin kaunis meikki ! Sulle sopii kyllä kaikki :) Itselle ei esim ollenkaan sovi minkään sävyinen punainen huuliin vaikka kovasti haluaisin sellaista joskus käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Milma murunen ♥ Sä oot niin ihana :)
   Ootko varmasti testannut kaiken sävyiset punat ;) Mä taas näkisin, että sulle sopisi ihan hurjan hyvin sellainen viileä tumman puna :)

   Poista