Kotikierros - vessa

tiistaina, joulukuuta 17, 2013

Noniin, vihdoin täältä uudesta kodista kuvia. Ajattelin tehdä vähän useamman postauksen, kun täällä tätä tilaa ja esiteltävää onkin vähän enemmän. Ajattelin, että käydään jokainen huone yksitellen läpi. Tällä hetkellä vessa taitaa olla paikka, joka olisi eniten valmis. Se on myös sopivasti ulko-oven vieressä, joten siitä on hyvä aloittaa. Eli, tässä tulisi meidän huussi.




Vessa on maalattu siveltimellä kivat rannut näkyy niistä vedoista :/ vaaleanvihertävällä sävyllä kauttaaltaan. Listat hieman tummemmalla vihreällä ja lattialla vaaleanharmaa laatta. Kaakelit ovat kermansävyiset ja kaapisto aika pitkälti luonnonvalkoinen. Säilytystilaa on ihan kiitettävästi, mutta ei ihan hirmuisen käytännöllinen. Nyt kun kerkesi tottumaan edellisen kodin uusitun vessan vetolaatikostoon, on nuo ovet hieman hankalat.


Ainut valo vessassa on peilin yllä oleva loisteputki. Minä meikkaajana en tykkää siitä yhtään, mutta kyllä se muuten toimii. Saamme myös nauttia päivänvalosta, kun pieni ikkuna on pöntön päällä. Pyyhekoukutkin ovat edellisen asukin jäljiltä. Me kun emme ole tehneet vielä mitään uudistuksia, vaan koetamme pärjätä niillä mitä on.


Vessassamme on myös lattialämmitys, mikä on kiva juttu. Joskin siinä ei ole minkäänlaista säätömahdollisuutta, vaan katkaisimesta toimii päälle tai pois. Melko pienellä lämmöllä on, mutta ehkä parempi niin, ettei sähköä kulu mielettömästi.



On muuten hyvä, kun on kaksi vessaa. Vaikka olemmekin vain kahden ihmisen talous, on meillä silti välillä tullut kinaa vessan käyttämisestä :D Niksu aina motkottaa, kun mä valtaan vessan meikkisessioideni aikaan, joten nyt sitä ongelmaa ei enää ole, hih :D Kaapit ovat siis täynnä mun juttuja, vaikka annoin mä Niksulle tuon toisen kulman ylähyllyt käyttöön ;)


Edellinen asukas oli melkoinen taiteilijaluonne. Sen kyllä näkee joka huoneessa. Vessassa koristaa vihreän maailman lisänä tammenlehdet. Olihan nuo tammenlehtiä? :D Ihan kivathan nuo ovat, jos iskevät vain omaan sisustusmakuun. Voin vinkata, että meidän sisustusmaku on jotain ihan muuta.


Olemme myös kovasti ihmetelleet lähes koko talon katkaisijoiden värejä. Kaikki maalattu harmaalla kaakelimaalilla. Ehdottomasti siis menevät joskus vaihtoon.

Vaikka vessa ei nyt tällä ilmeellä miellytä meitä, niin se kyllä, millainen potentiaali vessassa kuitenkin on! Näen jo sieluni silmin uudistuneen vessan. Se tullaan laatoittamaan kauttaaltaan ja värimaailma tulee olemaan joku muu kuin vihreä. Harmi vaan, että vessa ei ole ensimmäisenä remonttilistalla. Tärkeämmät paikat pääsee ensin.

Mutta tästä siis alkoi meidän kodin kierros. Mitä olette mieltä vessasta? Iskeekö nykyinen sisustus vai näettekö te myös sen potentiaalin muuttumisleikkiin?

You Might Also Like

9 kommenttia

  1. Pontentiaalin näkee ja selvästi saa vielä toimivaan vessan :) hyvä sijainti myös hyvä. Ja noi vaatehuoneet molemmissa makuuhuoneissa ;) kyllä kelpaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt hetken asuessa on tullut todettua, että vessan sijainti on ihan huippu! Toki lisäpönttö kylppärissä auttaa asiaan ;) Voi kun vaan pääsisi jo remontoimaan :D
      Vaatehuoneet molemmissa huoneissa tosi jees, vaikka vähän pienoiset ovatkin. Nekin kaipaa melkoisen uudistuksen :D

      Poista
  2. Mä kyllä haistan vessan potentiaalin! :) Kiva päästä kurkkaamaan teille! :) Vaihtuiko teillä muuten ihan paikkakuntakin muutossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, hyvä että muutkin huomaavat saman :) Kiva kuulla, että kotipostaukset miellyttää :)
      Meillä oli muutto edellisestä kodista alle kymmenen kilsaa, joten paikkakunta ei vaihtunut :)

      Poista
  3. Ihan kiva vessa noinkin, vaikkei ehkä just sitä omaa makua ;) Ja rempalla saa ihan loistavan :) Hih, vähän hassuissa paikoissakin nuo lehdet, katonrajassa nurkassa? Meillä edelliset asukkaat harrasti kans seinämaalauksia, joskin vähän isommassa mittakaavassa :D, sekä niitä hiton kukkaboordeja katonrajassa, pikkueteisestä ne löytyy vieläkin kun ei sille olla mitään tehty :D
    Meillä oli kans vaatehuone plus komerot tuollein vierekkäin, pistettiin seinää nurin ja tehtiin tilalle yksi iso (tai ainakin isompi) vaatehuone. Katselin että tuosta teidän omasta voisi saada niinkin että laittaa kulun sinne eteisen kautta? Riippuen tietysti mitoista, pohjakuvasta vähän vaikea ottaa selkoa aina.. Isompi makkari näyttää niin isolta että sinne mahtuisi seinän leveydeltä kaappiakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei ihan kympillä iske omaan makuun, mutta toimiihan se noinkin. Joo, katon rajassa ja joka nurkassa. Ei näitä taidemaalareita ihan täysin ymmärrä. Oma maku kun on erimaku :D Joo, noita kukkaboordeja on nähty monessakin paikassa :D
      Kuule, sä luet mua ku avointa kirjaa ;) Ollaan kovasti pähkäilty, jos kaadettais väliseinä ja tehtäis yks iso vaatehuone. Tämä vaatii suunnittelua. Kulkua ei kyllä pysty laittaa eteisestä, koska..näät sit :) Joo, isompaan makkariin mahtuu! Siellä kaikuu tällä hetkellä kun on vain sänky ja lipastot :D

      Poista
  4. Potentiaalia löytyy, voitte sitten tulla samalla hoitelee ton meijän vessakopin;P Alkaa mennä hermo.... Ja voitte tietenkin kattoo uusiks ton mein vaatehuoneenki:) Täytyy äkkii tulla tupatarkastukselle;)
    Vielä kun ei ollu tuota jouluressi erkkii kylässä niin nyt on: A) Olen sitten todellaki ens ma ja pe töissä (positiivista tässä on se että saan mennä jo 6 joten pääsen aikasemmin) B) Molemmat työkaverit saikulla, joten olen yksin :( C) Mulla on vielä hoitotätilöiden lahjukset hankkimatta D) Meillä on ilettävän likasta. ja just alko ahistaa, meen siivoo....
    Mukavaa keskiviikkoa sinne<3
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs se muru siellä huuteloo? Teillähän on niin hyvä maku, että upea vessa teillekin tulisi! Kyllä meistä remppa-apua voi saada ;) Sie oot ihan höpsö <3 Mut äkkiä sieltä tupatarkastukselle!
      Höh, säkin joudut olemaan ma ja pe töissä ;P Niin mäkin, ellen saa puhuttua etäpäiviksi. Höh, että kaverit on saigonilla :P Varppina hoitotätilöille löytyy lahjat :) Ja lopuksi, en usko, että teillä on likasta! Koha vaa höpötät taas <3

      Ihanaa torstaita sinne <3 Pian nähhää <3 (p.s. sun ja veikan lahjojen kanssa isoin paniikki!!) :O

      Poista
    2. Ei me tarvita mitään:) Uso sie jo... ja ei siitä mitään paniikkia pie ottaa. Joo tänään taas yksin sain töitä tehdä:( onneksi yks huoli vähemmän, kun sain haettuu ne hoitsujen lahjukset eilen,jes;) Ja kyllä meillä vähän joutus siivoo, kun tuosta yhestä vasikan kokosesta lähtee vähän karvaa:) Sinne kans muksaa torstaita, onneks huomenna on perjantai.....
      -Skeit-

      Poista