Laatikkoelämää

sunnuntaina, joulukuuta 01, 2013

Laatikkoista sunnutaita!

Huh, miten nopeasti viikonloppu on taas hujahtanut. Eilen vietettiin vielä viimeiset illanistujaiset tässä pikkupesässämme parin naapurin kanssa ja tänään onkin sitten tunnit vierähtäneet melkoista haipakkaa laatikoita täytellen. Me haluttiin muistaa meidän ihania naapureita pikku lahjuksilla, joista en tietenkään siinä hässäkässä muistanut ottaa kuvaa, joten pyydettiin heidät vielä istumaan iltaa. Ihan vain pullo punkkua, suklaarasia ja joulutähti. Meidän naapurin mummolle sit taas punkun tilalla kahvia, jouluservettejä ja kynttilä. Kaikki tykkäsivät kovasti pikku muistamisesta ja kaikille kuulemma tulee todella haikea mieli, kun me lähdetään. Tulee meilläkin näitä ihania naapureita ikävä, mutta meidän taloyhtiön miespuolista Ulla Taalasmaata ei kyllä jäädä kaipaamaan. Onneksi aina kyläilyä voi jatkaa uudessakin osoitteessa :)

Mut voitteko kertoa mistä tätä tavaraa oikein tulee? Laatikoita vaan tulee ja tulee ja tulee jne. Ihan järkyttävää! Vaikka samalla viskoo pois turhia juttuja, niin silti tavaraa kyllä on. Mulla on kyllä jo pelkästään Partyliten kynttilöistä kolme laatikollista. Hups! Kyllä tässä pakatessa siis vierähtää vielä tunti jos toinenkin. Elukat on kyllä ihan ihmeissään tästä hommasta. Cata hyppii laatikosta toiseen ja Tare väistelee parhaansa mukaan. On tää niillekin melkoinen muutos.


Nyt mä vielä hetkeksi hengähdän ja sit lähden untenmaille. Mukavaa alkavaa viikkoa ihanaiset <3

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Joo, sen tavaran määrän todella huomaa siinä vaiheessa kun sitä rojua lappaa laatikoihin, saati vielä kantaa ne seuraavaan kohteeseen :D Tsemppiä muuttohommiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin tuhannesti ihanainen ♥
   Joo, on kyllä hämmästyttävää, miten paljon tavaraa onkin saatu upotettua pieneen asuntoon :D Tulevaisuudessa sitä uppoaa vielä enemmän :D O-ou...

   Poista