Livbox - joulukuu

keskiviikkona, joulukuuta 11, 2013

Mä olen todella pahasti myöhässä tämän postauksen kanssa ja varmasti kaikki teistä tietääkin jo, mitä uusin Livbox sisältää. Mutta ymmärtänette kuitenkin postaamattomuuden, enhän nytkään malttaisi irroittaa katsettani takkartulesta. On se niin maaginen. Ja lämpöinen! Tää vilukissa tykkää ihan hirmuisesti :) Mutta se joulukuun Livbox. Nyt äkkiä aarrelaatikon kimppuun :)



Ensimmäisenä hämmästyin paketin täyttöasteesta. Se oli ihan tupaten täyteen tungettu. Nostin paketti kerrallaan ulos boxista ja hymy nousi korviin saakka. Miten monta juttua tulikaan! KYMMENEN! Jos siis jokaisen laskee ihan erikseen. Olin ihan haavi auki. Saatiin myös yksi ihana kosmetiikaton ylläri, joka kuvassa komeileekin keskimmäisenä. Miten ihana ylläri olikaan! Livbox-tiimille suuren suuret halit kuluneesta vuodesta :)

Kautta aikain Livboxista tuli nyt toiset kynsitarrat. Pakko myöntää, että mulla on edelleen ne kaaauan sitten tulleet Sally Hanseninkin tarrat vielä testaamatta. Tällä kertaa boxista tuli Elegant Touchin kynsitarrat. Mulle tuli tuollaiset seeprakuviolliset. Tai ainakin ne ovat tuollaiset musta-valkoraidalliset. Saiko kaikki samanlaiset? Nyt pitää kunnostautua ja testata. Josko se Sallytkin pääsisivät testiin kans vihdoin... :D

Olin hieman naama mutrulla, kun boxista tule taaas kasvorasva. Olen jo vähän kyllästynyt kun niitä tulee lähes joka boxista. Mutta onneksi tällä kertaa tulleessa voiteessa olikin pieni mutta, sen pitäisi auttaa couperosaista ja punoittavaa ihoa. Jes! Mun punaiset posket kyllä kaipailisivat jotain apua ja tämä Isispharman Ruboil Expert C voide pääsee ehdottomasti testiin!

Tällä kertaa tuli myös tuoksunäytteitä, jopa kolmin kappalein. Ja tiedättekö, tuo mun ukko kulta sai myös oman osuutensa boxista ja oli todella iloinen. Katy Perryn Killer Queen sekä Roberto Cavallin Just Cavalli for men ja women. Niksu nappasikin omansa testiin heti, mutta harmillisesti mä jouduin varastamaan sen takaisin kuvattavaksi ;D Äitikin innostui testaamaan Katya ja kuulemma tuoksu oli ihana. Testiin siis pääsivät heti. Ja mikä ihaninta, näissä kaikkissa on suikutettava pää! Parhaimmat tuoksutesterit ovat just niitä :)

Tää kuivakinttuinen oli iloinen Nivean Smooth Caring Body Lotionista. Vielä kun saisin jonkun löträämään sitä itseeni. Olen niin laista rasvaaja. Kintut tarttis kyllä ihan ehdotomasti huolenpitoa, mutta mä olen siinä niin laiska. Josko nyt taas ryhdistäytyisin hommassa. Tai lahjon Niksun rasvaamaan mut :D 

Voitte kuvitella tähän väliin sellaista idioottimaista riemutanssia. Kun nostin pakkauksesta MsChicin Pure Lip linerin nousi hymy väistämättä korviin. Jee, jee, jee! Nyt on joulun punahuulet taattu. Väri on mitä ihanin! Kunhan saisin kaivettua kaikki meikkini näistä muuttolaatikoista, niin ehdotomasti yhdistän tämän uuden rajauksen seuraavaan meikkiin :)

Hiusjuttujakin saatiin. Olin ensin vähän njääh, koska mä olen vielä triplasti laiskempi hiustenlaittaja entä kehon rasvaaja, niin ajattelin näiden jäävän ihan hunningolle. Kuitenkin tarkempi tutkinta toi ilohihkaisuja. Goldwellim pakkaus sisältää niin suihkeseerumin kuin muotoilunesteen. Niiden luvataan tekevän hiuksista silkkisen sileät ja noupeuttavan hiusten suoristumisprosessia. Kelpaa! Mun tukka kun tykkää taipua miten sattuu, joten suoristava tuote on enemmän kuin tervetullut. Katsotaan miten se sitten todellisuudessa toimii.

Viimeisenä vielä tuo ihanan Livbox-tiimin lisäämä Lämmin sydän suklaalusikka, jolla pääsee herkuttelemaan ihanaa suklaajuomaa :) Mä lähetän näin postauksen välityksellä heille lämpimät halit, kiitos taas kuluneesta vuodesta <3 Ihania juttuja olette taas haalineet meille :)


Mä tykkäsin boxista ihan hirmuisesti, mites te?

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Voi! Minulle tuli tuon Isispharman voiteen sijasta Favoran seerumi, enkä pidä siitä! Muuten boxini oli ihan samanlainen viirullisia kynsitarroja myöten. Huultenrajauskynä oli "joulunpunainen".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, Favoran seerumi. Onko sillä millainen vaikutus? Ihan vain tehokosteuttaja vai?
      Joo, rajaus oli ihanan joulunpunainen :)

      Poista
  2. Minä sain noista seepratarroista ne timantilliset versiot ja pikkujouluihin olisi tarkoitus niitä kokeilla :P Tuosta Isispharman voiteesta olen ihan mielettömän innoissani ja peittävyydessä ja punaisuuden häivyttämisessä se ainakin toimii. Toivottavasti sillä saisi aikaan vielä niitä pysyvämpiäkin tuloksia. Ainut juttu mistä en tykännyt valitettavasti yhtään oli tuo huultenrajauskynä :/ En oikeasti tee yhtään mitään fuksian värisellä huultenrajauskynällä. Se siis hieman harmittaa että noikin arvokas tuote menee tavallaan ihan hukkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai timantilliset?! Ooo, mäkin olisin halunnut. Harakka olisi ollut onneissaan :D Mun on pakko kans päästä pikaisesti testaamaan tuota Isispharmaa!
      Voi harmi, jos rajaus ei ollut mieleinen. Jos voisit kuitenkin hyödyntää sen joululahjana jollekin? :)

      Poista
  3. Ihan kiva boxi oli, mun kynsitarrat on täynnä semmosia kirjavia blingbling timangeja, aattelin heti kun sen näin et tää vois vaikka mennä Janet kasaan ;D (Tosin en enää edes muista missä se on ja mitä muuta siinä on :D ) Mun huultenrajauskynä tais olla joku aika vaalee punanen, en sen tarkemmin siihen perehtyny kun sekään ei oikein oo mun juttu.. Tuosta voiteesta oon kyl kans innoissani, kesällä ainakin sille vois olla käyttöä mikäli toimii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi maisu murunen <3 Ookko sä tehny Janet-kasan? Mä oon ihan otettu <3 Dimangit on kyllä niin meikän juttu :D Aijaa, vitsi olis kiva nähdä kuvaa sun huultenrajauksesta. Nyt vaan opettelet käyttämään ;) Nyt kun vaan vielä sais aikaseks kokeilla näitä kaikkia.

      Poista
  4. Kiitos kuluneesta vuodesta Janet :) Ihania postauksia, kivoja kuvia ja roppakaupalla palautetta meille. Tehdään tästä vuodesta entistäkin parempi. Kivaa, että joulukuun boxi miellytti. Tammikuun boxitkin tulevat ihan pian postin mukana.

    Sanna-Kaisa/LivBox

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kuuluu teille ihanista boxeista ♥ Olen todella iloinen, että moisen boxin kehititte ja minä varmasti pysyn tilaajana kauan :) Uutta boxia odotellen ;)

      Poista